Teta nuk thashe te gjitha rrobat , vetem ato qe me duhen me vesh , te tjerat le te rrin ne tel deri sa te dal diell.
Apo e kishe fjalen -per pergjigjet e testit ? hahahti do keputesh
Do pres si gjithmon , para ores 23:00 :-))
Teta nuk thashe te gjitha rrobat , vetem ato qe me duhen me vesh , te tjerat le te rrin ne tel deri sa te dal diell.
Apo e kishe fjalen -per pergjigjet e testit ? hahahti do keputesh
Do pres si gjithmon , para ores 23:00 :-))
Jeto sot se neser nuk i dihet
se harrova une e kam zgjedh 3-shin qe te fillimi
jo jo e thash mendim personal...aaa nuk deshifroi testin une parakohe
4 e padiskutushme![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
ca cenkeniii ju,ala jeni anetarsuar te klubi i apsoluteve?!
Rrobat e lara –pergjegjjet
Kur obligimeve familjare ju shtoni edhe kohen jo te mire,athere po se kjo eshte situate i cik stresante qe e kalojm gjdo dite
Pergjegjja juaj eshte barometri juaj ne streset e perditeshmerise.
1.Oh zot,mos thuaj,Cka tash te pres deri neser? Nuk kam me asnje rrobe te lare dhe nuk kam ca te mbath.
Niveli i stresit ke ju eshte 80.: Deri tani keni lejuar qe edhe situatat me te vogla te ndikoj ne ju,Pse keni akumulkuar kaq shum stress,qe edhe nje dicka shum e vogel mund te ju destabilizoi?
Eshte momenti i fundit te merrni pak pushim dhe te relaxoheni.Stresi i vazhdeshem ndikon ne shendet.
2.Do pres pak te shofi mbase hapet qielli
Niveli i stresit 50: Ju nuk jeni shum stresante ne jeten e perditeshme dhe arrini te mbani maradhenje te mire me gjerat ,dukurit qe nuk ecin sipas planit.Ju do te perballeni me problemin kur ata paraqiten dhe do jete e gjitha ne rregull.
Mbani ne mend jo gjdo situt stresante demton shendetin.Lejojeni pak adrenalinen ke ju.
3.Hm, Si duket prapseprap nuk do i laj sot…
Niveli i stresit ke ju 0: ju nuk lejoni te nervozoheni per shkak te situatave dhe besoni se shqetesimeve e perditeshme nuk ju qojn askund.Ka dicka te vertet aty.Merakoseni ju apo jo shiu do bjer ose jo.
4.Do ti laj keto dreq rroba me shi apo pa shi
Niveli i stresit ke ju eshte 100: Ju jeni nen stress te vazhdueshem qe e injoroni realitetin duke tentuar te arrini te pamunduren.
Kur kjo nuk ju shkon per dore,bini me poshte,ne probleme edhe me te medha,dhe do grumbulloni edhe me shum stress se me par.
Relaxohuni,ngadalsoni,dhe mos i merrni gjerat shum afer zemres.Sigurt! nuk do vdisni nese edhe neser i keni te njejtat qorape.
![]()
Ky test nuk me pershtatet .
Normal qe nuk eshte higjenike , te veshesh corapet e sotme neser .
Por kjo nuk me klasifikon tek njerzit me stress.
Jeto sot se neser nuk i dihet
ishe ti ajo apsolutja qe e veje piken ne fund?!
corapet jan figurativisht aty.pra ka shum gjera qe mund edhe te shtyhen pak se nuk behet nami
sikur te mungon i cik liberalizmi
Mirembrema! Paskam ardhur vone si zakonisht. Po hekurosja rrobat qe spo thaheshin jo pse ra shi po pse i kisha vene ne podrum meqe pertoja ti sillja ne ballkon.
teta une do kisha zgjedhur 2 po te kisha ardhe me kohe.
AUTOCHTHONOUS
Mister i madh
Asnje nga ne nuk deshiron shum te mendoi rreth kesaj teme,por ajde vetem per nje moment ca do ndodhi me neve pas vdekjes.A do kaloi shpirti jone ne ndonje bote tjeter ,apo vdekja eshte fundi apsolut?!
Besoni ne parajs,ferr apo ne reinkarnim?Me mijra vjet shtrohen keto pyetje ,por duhet pranuar se nuk u kthye asnje te na jep pergjegjjet.
Vdekja mbet nje nder misteri me i madh per neve.
Ne kete tregim paramendoni se shpirti jeton pas vdekjes,Ne cfar forme e paramendoni shpirtin pasi te shkeputet nga trupi?
1. Shpirti eshte me madhesi te njejt dhe form te njejt si trupi qe ka.
2. Shpirti ka te njejten madhesi si trupi por vie duke u zmadhuar
3.Shpirti eshte tejdukshme por ne forme si te zanat e malit
4. Shpirti eshte si nje top i zjarrt ose nje forme e padefinuar.
![]()
Krijoni Kontakt