more 2034, e kuptovvvaaa ,ti po i xhelozon nipat e pashaaaait
paramendo sa shum eshte dasht te luftohet te dalesh i pari aty,trim me diplom qe ne lindje keta nipa,plas ti!
more 2034, e kuptovvvaaa ,ti po i xhelozon nipat e pashaaaait
paramendo sa shum eshte dasht te luftohet te dalesh i pari aty,trim me diplom qe ne lindje keta nipa,plas ti!
kete po e ve te beje nje shkeputje prej elektrizimit negativ nga larte
dhe testi per sonte:
Rrobat e lara
Ne ditet e sotit eshte pak démodé,por pak kohe para , tharja e rrobave ne ambientin e jashtem ishte e vetmja menyre se si te thahen rrobat,
Sot egzistojn makina per thahrjen e rrobave,por gjyshet tona eshte dashur te mbajn kujdes se cfar kohe do mbaj neser qe te mund te hapnin rrobat per tharje jasht.(I thuani tharje apo jo? Se ne i themi terje)
Edhe sot nese nuk e kishim kujdes shum motin ka ndodh qe ndonjehere te mbathim ndonje nga rrobat jo mire te thara.
Paramendo se ju jan grumbulluar shum rroba te papasterta dhe eshte momenti i fundit qe duhet ti lani.Por kur hapni dritaren dhe shikoni qiellin,hmmm re te grumbulluara,dhe shum vranet
Cka mendoni ne at moment?
1. Oh zot,mos thuaj,Cka tash te pres deri neser? Nuk kam me asnje rrobe te lare dhe nuk kam ca te mbath.
2. Do pres pak te shofi mbase hapet qielli
3. Hm, Si duket prapseprap nuk do i laj sot…
4. Do ti laj keto dreq rroba me shi apo pa shi
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 28-09-2011 mė 14:53
Do zgjidhja
Fundi -fundit i thajme me hekur ato qe do na duhet te veshim * patjeter *.4. Do ti laj keto dreq rroba me shi apo pa shi
Fjalen dreq do e thoja per kohen sesa per rrobat :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
As qe behet llaf te mbes pa rroba fare, kshuqe pergjigja ime eshte 3.![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt