(JO AQ) TE LUMTUR DERI NE FUND TE JETES (siq mbarojn perallat zi zakonisht)
Perrallat kan gjithnje nje fund te lumtur.Ca do te benit ju nese ai fundi aq shum i pritur qe te mbaroi me lumturi nuk eshte edhe aq shum i lumtur.
Paramendoni se jeni Hirushja,rrini dhe shikoni se si princi me kepucen tende te kristalt,kur po ja provonte njeres nga vajzes se njerkes se keqe.Paramendoni se po shikoni buzeqeshjen e gjysem motres se keqe ne momentin se kemba e saj rreshqet shum lirshem ne kepucen tuaj.Tamam!.Si do te reagonit ju ne kete te papritur te pakendeshme.
Pershkruani se si do te ndiheshit,dhe ca do ndermernit.
dhe mos u beni pertac,i dua pershkrimet nga ju
![]()
tani para se te ik me vrap te pergjigjejt,po mundohme te paramendoi ca do beja une.
hmmm,kshu jam persone me krenari te theksuar,zor se do me ndryshonte mimika e fytyres ne at cast,edhe te ik nga skena jo se jo,se do njesohej qyqanllyk,hmm,po te kisha mundesin te dokumentoja se e kam edhe tjetren se eshte e imja kjo,po do e beja,po qe se nuk do kem elemente bindese,do terhiqesha me ndagal,dheee kur te jam vetem,pra pa asnjeri afer, dooooooooo ja pelcisja nje te qarit,pak nga zhgenjimi e shum nga inati.
hahha koha e testimit nga gjuha shqipe,ajde dembel ne do note kaluese
tete,
vizatoma lirisht nje njesh, se s'di si ta paramendoj veten si hirushja![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
hahhahah ke te drejt,eshte femror testi,ok je i liruar kesaj rradhe hahahha,po qesh me te madhe,amnaaa pas tij e kam nje te tipit mashkullor,ushtro se do e paramendosh vetn si luan.
hahhah me bere te qesh me lot,po mundohem te te paramendoi si hirushja hahhah
Ne ato momente do ndihesha e coroditur , si ka mundesi te kem te njejten nr. kembe me gjysme motren e keqe :-(
C'fare do beja ?
Do i kerkoja princit te na peshkruante biseden qe beri me princeshen e bukur ;-) ( kjo shkelje syni ishte per ju , jo per princin se mos keqkuptohemi :-D ) kur kercyen ate nate .
Nqs ai akoma eshte i mendimit qe e ka gjetur te duhuren ( gjysmen shtrigen ) , athere do largohesha e lumtur qe shpetova nga nje hajvan :-p
Ps. Duke menduar ca te pret tek shpia ( njerka ) legeni dhe fshesa , ja vlen te marresh njeher guximin dhe te pyesesh princin lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 10-09-2011 mė 14:21
Jeto sot se neser nuk i dihet
Pershendetje teta, flm per keto gjerat e bukura qe na sjell.
Sa per temen:
Sigurisht do me behej nje boshllek i vogel ne stomak, nqs do shihja qe ajo kepuce (e imja) i hyn ne kembe dhe dikujt tjeter (edhe pse gjysem moter) por thelle thelle do mendoja kete : " Princi do vije prape tek une se ska si te jete ndryshe". Isha une qe i shkaktova "ndjenjen", dhe ai prape drejt meje do te terhiqet. E rendesishme eshte qe do e kem akoma verdallenuk eshte 1 kepuce qe do ta largoje nga une, sepse nuk ishte kepuca ajo qe e afroi
he tani?
Krijoni Kontakt