Oh jo Tete,
cka t'ka gjete krejt kohen po me deshifron, ndegjo ta tregoj nje story
.."tete para shume kohe, kur kam qene ne gjimnaz, eh atehere ka qene nje vajze e bukur, emrin deri vone ja kam ditur po tani spo me kujtohet me.. me duket Mirlinda, aq ka qene e bukur sa qe te gjithe djemt i kane shkuar prapa, ca me vetura ca me cikleta ca me autobuze e ca tjere me kepuce, i ka pase floket e gjata deri ke prapa..ca, fytyren e gjate e synin si filgjan, shtatlarte nonplusultra e asaj gjenerate, kur veshej me farmerka t'ngushta blue dhe me nje body ngjyre te kuqe te mbyllur i behej figura si e sirenes se detit, ah me e shiqu ate thoje ami zot dy pale sy ta shof ma mire se sme mjaftojne.
E nje dite ishte duke ra shi, si ky shiu yt ketu me larte, une isha pa ombrelle po i mbaja librat mbi koke, kur me vjen kjo vajza nga prapa me ombrelle e ma fut fap mbi koke duke buzeqesh, me ka thene dic po nuk me kujtohet me. Cfare bera une budallai, fap i ika prej ombrelles e po eci prape me libra mbi koke, vetem e vetem se mos po me shef me te ne nje ombrelle nje vajze tjeter qe u simpatizonim por nuk flisnim.."
tete prej atehere i urrej ombrellat, ahhh.. shkova po kercej prej dritares..
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
o teta kur do i marim pergjigjet e testit ne?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt