Close
Faqja 10 prej 82 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 813
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Pergjigje e bukur!
    verteet,ika te behem psikologe,me shkoka ky zanat

jane teste nga shkollat psikologjike,dmth nga shkolla e tyre

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Per mua fiks fare ka dal , ashtu jam e permbajtme, vetem kur jam e frustuar filloj nga A e deri te zh-ja
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    verteet,ika te behem psikologe,me shkoka ky zanat

jane teste nga shkollat psikologjike,dmth nga shkolla e tyre
    haha, po ti thjesht i perktheve... nuk eshte se i dhe vete ato pergjigje haha (shaka).
    Per mua e gjeti pasi ne pamje te pare dukem shume natyre e hapur, i jap muhabet te gjithve, bej shaka etj etj por jam goxha e permbajtur. Duket sikur tregoj shume, por jo edhe aq
    Ndersa per ate pjesen e dyte, deri ne njefare pike eshte e vertete, dmth qe e them mendimin hapur jo vetem ne rast qe jam me nerva, por e them rregullisht!
    Na gjej ndonje test tjeter

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    haha, po ti thjesht i perktheve... nuk eshte se i dhe vete ato pergjigje haha (shaka).
    Per mua e gjeti pasi ne pamje te pare dukem shume natyre e hapur, i jap muhabet te gjithve, bej shaka etj etj por jam goxha e permbajtur. Duket sikur tregoj shume, por jo edhe aq
    Ndersa per ate pjesen e dyte, deri ne njefare pike eshte e vertete, dmth qe e them mendimin hapur jo vetem ne rast qe jam me nerva, por e them rregullisht!
    Na gjej ndonje test tjeter
    pse me deinkurajon,vie pacienti e degjoi njehere mire e mire,rri serioze me nje pal syze false,mbrrol pak ballin ,fillloi te ec serioze neper dhome,i them qetesohu ,ja po terhiqem une pak,dheeee vrap te libri,lexoi shpejt e shpejt....dhe futem serish ne dhom serioze me rrudha te balli dhe me nje levizje koke.hmmm hmm

ee psikologja kopjusja hah

pse me deinkurajon,vie pacienti e degjoi njehere mire e mire,rri serioze me nje pal syze false,mbrrol pak ballin ,fillloi te ec serioze neper dhome,i them qetesohu ,ja po terhiqem une pak,dheeee vrap te libri,lexoi shpejt e shpejt....dhe futem serish ne dhom serioze me rrudha te balli dhe me nje levizje koke.hmmm hmm

ee psikologja kopjusja hah
    haha, edhe kur kthehesh ne dhome pas leximit, gjen pazientin qe ka vrare veten.... nga depresioni madh qe kishte! eh eh eh

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    haha, edhe kur kthehesh ne dhome pas leximit, gjen pazientin qe ka vrare veten.... nga depresioni madh qe kishte! eh eh eh
    pse nuk prite i poshter,ja isha te rreshti i fundit

pse nuk prite i poshter,ja isha te rreshti i fundit
    kete do i thoje pazientit ti? hahaha

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    kleadon,kur ishim ne fillim te stazhit dhe vinte noj pacient me noj semundje qe vertet nuk e dinim,(punonim ne grup ,ashtu ishte rregulli) e kishim vene vertet kete strategji,dy veta e mbanin me bised pacientin,tjeret ja fusnin vrapin te literatura dhe e zgjidhnim disi Dg,dhe kur vinte profesori ne fund,ca te shof ca menzi merrnin fryme nga vrapi,ca te djersitur nga pyetjet dhe pacienti i hutuar fare.
    o zot ca kohe ishin ato

kleadon,kur ishim ne fillim te stazhit dhe vinte noj pacient me noj semundje qe vertet nuk e dinim,(punonim ne grup ,ashtu ishte rregulli) e kishim vene vertet kete strategji,dy veta e mbanin me bised pacientin,tjeret ja fusnin vrapin te literatura dhe e zgjidhnim disi Dg,dhe kur vinte profesori ne fund,ca te shof ca menzi merrnin fryme nga vrapi,ca te djersitur nga pyetjet dhe pacienti i hutuar fare.
    o zot ca kohe ishin ato
    hahaha, ide e bukur kjo! Po ti je mjeke e pergjithshme apo e specializuar ne ndonje fushe te mjeksise? (nese mund te te pyes)

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    my friend

Faqja 10 prej 82 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •