E pra, prandaj them qe e kemi kuptuar ndryshe, pasi une e kisha fjalen per ato koshat e plehrave te vegjel qe jane ne cepat e rrugeve (psh te stacioni autobuzit). Tani, t'a mendosh tamam, keto lloj koshash jane te ngjitur pas toke e nuk derdhen dot.... po perderisa ishte e shkruar qe po ecen rruges e po ben shetitje, i bie te mos behet fjale per ato koshat e medhenj.... U beme lemsh me tamam hahaha
La vita non si spiega, si VIVE!
1, sapo e kane pastruar ..lol
dmth se ne keteja ne ballkan kshu e kemi,e kemi nje shport te madhe te mbeturinave para shtepise,dhe hudhen mbeturinat tere javen aty,dhe ne fund te javes i mbledh ay si quhet kompania e mbeturinave.
Dmth shport familjare qe po zure ne te edhe e rrezon,jo ato te medha te medha qe nuk mund te levizen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 19-08-2011 mė 14:22
[QUOTE=hot_prinz;3181928]Izaaaaaaaaaa,
mos me thuaj se nuk te pelqeu zgjidhja, se shkova me e marre kontrabasin.
Lol, Tetja nuk mi besoi fjalet para se ta beja zgjidhjen..
eeee tuaj edhe ti izidora se mua nuk me beson,tani ne deshifrim i bie te jesh ROMANTIK
,e sa shum i trembesh ketij termi.
e kerkove ,e gjete!
e kot tani,iku kontrabasi,po nuk di pse nuk po behet i gjall kontrabansisti,i kam nja dy fjale me te![]()
Behet fjale per koshat e rruges , se na bet lemsh lol
Aty nuk hidhen lekurat e patatve te cilat jane te mbyllura ne qese , por plera te zakonshme si copa picash, hamburger, kausha akulloreje, copa letra ect ect te cilat nuk jane te mbyllura ne qese![]()
Hot bej testin tjeter, se dite me te bukura do na vijne hahahahhaha
Jeto sot se neser nuk i dihet
Klea ahahah une jam shume confused. Teta po mundohem te pergjigjem.
nese plerat jane te miat edhe thjesht rrezoj koshin
4 Nje qese e zeze mire e lidhur.
Nese plerat jane ne rruge edhe une rrezoj koshin ateher
2,Nje grumbull hedhurinash derdhen ne rruge
jam pa fat lol nuk eshte boshe :P
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt