vertet kam dash ta beje kete pyetej,aq i keq-e je? jakhhhhh
hahha
vertet kam dash ta beje kete pyetej,aq i keq-e je? jakhhhhh
hahha
Rrethi trekendeshi.katrori
Secila forme,ose vizatim mund te zberthehet ne pjese themelore: pike,vija.
Disave mund e ju kujtohet gjeometria me kete,por mund edhe te ju kthen ne kohen kur jeta ishte me e thjesht,ne shkolle fillore,ose ne ore te vizatimit,kur e benim shtepin si katrore ose trekendesh,pse vizatonim fytyren me nje rreth,dy pika dhe nje vize te lakuar si goja.
Testi i rradhes kerkon te ktheheni ne at kohe ,te imaxhinoni veten femije dhe te jeni kreativ per pak kohe
Ne kete loje permes nje rrethi dhe sa te doni trekendeshve dhe katrorve formoni nje vizatim dhe postoni
![]()
Ky eshte dordoleci versioni i ri cool -leci me nje dore pff kjo me shkoi ne mendje
Ku t'ja filloj une apo kand ta kapi per beli :P e te hy ne valle edhe une me ju :P
lexues te mjafton ta lexosh testin e fundit te te vizatosh si dikur femije,pasojn pergjegjjet aty diku nga mbremja
ke ca rregulla ne vizatim qe duhet ti plotesosht,dmth te lejohet nje rreth,dhe sa te duash katror dhe trekendesha...nga keto formo ca te duash dhe postoje
Nuk jam i rregullave une rregullat i bej vet lojen e luajm sebashku ;P Une sdi te bej dordolec me bore lere me ketu me virtual![]()
Krijoni Kontakt