hahahaha, si perfundim teta na jep pergjigjen tani se e beme lemsh kete punen e plehrave. une vazhdoj te kem si pergj nr 2 kshuqe presim shpjegimin![]()
hahahaha, si perfundim teta na jep pergjigjen tani se e beme lemsh kete punen e plehrave. une vazhdoj te kem si pergj nr 2 kshuqe presim shpjegimin![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Jo, nė ligjėrat tė drejtė mendoj se e kam kuptuar mirė.
Del nga shtėpia dhe shkon pėr te koshi i plerave pėr ti depozituar dhe....rrugės do ecėsh, deri tani kėtej nga ne nuk ėshtė bėr ndonjė linj ajrore shtėpi kosh.
Ose nė tė kundėrt kur shkruan Teta mua mė duhet njė pėrkthyes!!![]()
hey mendjen ke mesimi ketu! aaaa
pra behet fjaleeee,per koshin e plehrave qe ka gjdo shtepi para vetes,ku mbeturnat e perditeshme hudhen aty,dhe ne fund te javes i merr kompania e plehrave.
mosperputhshmeria eshte se jasht mbase kushedi se ku e mabjn ,mbese ne bodrum dhe ne fundjave e vene ara shtepise,
pra koshi i plehrave para shtepise.
Teta shpjegohu mirė kur shkruan se radhėn tjetėr ja krisėm grushtit ne kėtej.![]()
Pra jemi duke bere shetitje ne park , duke degjuar zogjte, duke shijuar diten me diellShetisni ne rruge,dhe me mendime jeni large,dhe per nje moment ngatroheni me shporten e hedhurinave dhe ajo rrokulliset .dhe jemi duke enderruar me sy hap gjera te bukura .
Kur fap del koshi i plenave dhe ne me akrobaci e parakalojm
Ps. Une keshtu e kam kuptuar , teta mos be me hile lol
Jeto sot se neser nuk i dihet
Iza ndoshta e ka fjalen, se mendimet jane te zena, mendon dicka tjeter, pra, duke e patur mendjen tjeterkund, te del perpara, nje kosh plehrash, ose nje shtylle e larte tensioni, aty perplasesh!
Keshtu e kuptova une !
Krijoni Kontakt