Close
Faqja 68 prej 82 FillimFillim ... 1858666768697078 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 813
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    jooo,ja une te dinosauri dal imponuese
    Mua po mė bėjnė tė besoj me detyrim qė:
    "Shqipėria ėshtė destinacioni turistik Nr.1 nė botė"
    Kėto testet e tua Teta janė lule para kėsaj.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Vetem nga madhesia ndryshojne nga njera-tjetra , aty eshte konkurimi

Teta: Dinosauria nuk eshte imponuese , por pozitivisht kerkuese , pra te mos jesh shambllon i te tjereve jo vetem ne fitore ,realizime
    poe edhe ne gabime .
    ne parim je ne rregull ti,por nga ajo fjala e fundit qe eshte shtuar aty,pra ka te beje me grupin e prinderve qe jan i cik si imponues per vecantin e femiut....sikur po propagohet ti lihet e lire femiut rruga drejt suksesit...ti vetem duhesh ta mesosh te mbaj drejtim...

ta thot aty,mund te demostrojn kunder ata,duan te jen vetvetja,nuk e duan uniken

njof shum prinder qe duan ta mesojn muziken edhe ate flauten se nuk e ka kush ect ect e femija nuk ka vesh muzike,ama prindi e do te vecantin
    Po testi e thote ne pergjithesi mi teta, ne jemi femra me shkolle e me nivel, nuk i imponojme gje femijeve haha!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po testi e thote ne pergjithesi mi teta, ne jemi femra me shkolle e me nivel, nuk i imponojme gje femijeve haha!
    paske femije ti klea?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    kleadon,me beso ky grupi i femrave te shkolluara eshte me i rrezikshmi per femiun,sepse vet kan arrit ne nje pike,dhe femiun e duan mbi veten...plus edhe mbi femijet e kolegeve....nejse...ne pergjithesi pozitiv,,po nese duam te nxjerrim qime ne veze kshu shkon muhabeti.....hahha

my friend jeni the best!...jeni shum simpatik ne shoqeri

ps...po me Hotin c.paten?!

...o station gati?... frape per sonte,e zgjodha,nuk tregoi gje jo ...jam mbesa e gjergje elezit une

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    paske femije ti klea?
    Jo mo jo, ishte nje pergjigje duke imagjinuar qe do i kem

kleadon,me beso ky grupi i femrave te shkolluara eshte me i rrezikshmi per femiun,sepse vet kan arrit ne nje pike,dhe femiun e duan mbi veten...plus edhe mbi femijet e kolegeve....nejse...ne pergjithesi pozitiv,,po nese duam te nxjerrim qime ne veze kshu shkon muhabeti.....hahha

my friend jeni the best!...jeni shum simpatik ne shoqeri
    E mire, s'ka prind qe s'do ta shikoje femijen e vet lart e me lart, por une prape jam e bindur qe s'do arrij gjer ne imponim, ndoshta ngaqe prinderit e mi s'me kane imponuar gje kurre prandaj them qe edhe une s'besoj se do e bej.

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    me nipin beni ca te duani,por me ali pashan mos luani,e kam cik simpati por ma ka prish qefin vetem aty ku mbyti burrat e kardhiqit me tradheti....hmm keta mirditasit dolen burra,ja kthyen fjalen pashait...jepju armet i than,e do i mbysim si burri burrin,jo kshu si i ke carmatos ti....
    nejsee se kemi per te rene ne gjum tani,e mos na del pashai diku ne enderr

ikem...
    naten dhe gjumin me te embel per te gjithe.

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    kuriozitete : gjdo sec prodhohen 1000 spermatozoid x 80 vjetet e ali pashes...je e sigurt er 150 femije vetem?!

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Pėr ēdo ejakulim, mashkulli nxjerr jashtė 2 – 5 ml spermė, qė i korrespondon 80 milionė spermatozoideve, por mesatarja varion 250 – 300 milionė. Ky numėr ėshtė i ndryshueshėm nga dita nė ditė pėr tė njėjtin person dhe tenton tė zvogėlohet me kalimin e moshės, duke filluar nga 45 deri 50 vjeē.

ali pashai ishte trim,edhe ishte si puna e lek plepit ,ka mund te zgjedh vet se nga cila ane e do fekodimin...

ka guxuar kush te ja prish...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Pėr ēdo ejakulim, mashkulli nxjerr jashtė 2 – 5 ml spermė, qė i korrespondon 80 milionė spermatozoideve, por mesatarja varion 250 – 300 milionė. Ky numėr ėshtė i ndryshueshėm nga dita nė ditė pėr tė njėjtin person dhe tenton tė zvogėlohet me kalimin e moshės, duke filluar nga 45 deri 50 vjeē.

ali pashai ishte trim,edhe ishte si puna e lek plepit ,ka mund te zgjedh vet se nga cila ane e do fekodimin...

ka guxuar kush te ja prish...
    imagjino ca krenarie te jesh nje spermatozoid i vetem ne kaq shume qe ka nxjer pashai ...... un do e kisha per turp te jem pasardhes i kesaj lukuniw apermatozoidesh sociale
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 68 prej 82 FillimFillim ... 1858666768697078 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •