Close
Faqja 61 prej 82 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 813
    Hmmm... cka!
    Ate te paren une e marr me pozitivitet, normalisht me persona te ndryshem sillesh ndryshem,por kjo sdo te thote qe ke shume fytyra. Thjesht, me me te afermiet je me e dashur, me te tjerte pak me e ftohte. S'ka asgje te keqe ne kete mes

Per te tjerat mire... gjindem!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Mire, pazari u mbyll mire per sot, neser te shohim.
    ty te doli i cik mashtrues imponues kur do ta shesesh veten....mire qe e mesuam.kur flet per veten tende do i pranojm fjalet me 80% siguri..hehhehe po dekodohesh dita dites.bre mashrues i 20% shit

ps me prit edhe 5 min se dihet te ikim bashk

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    pse sa i hengre ti?

5 a 6............ Tani krejt e pafajshme sjam une po 6 shume ishte hahahahahaha........

Nejse shaka .....po vertete e gjej veten te keto testet.......Gati gjithe...

Iu uroj naten e mire une.......
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    pra anita i ke nja 5 a 6 ersona qe kshu ne endrimet e fshefta edhee mund te kaloje i cik hoqerime me ta....ehuuu i kam une nja 35 e nuk behet gje..hahahaha

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    ty te doli i cik mashtrues imponues kur do ta shesesh veten....mire qe e mesuam.kur flet per veten tende do i pranojm fjalet me 80% siguri..hehhehe po dekodohesh dita dites.bre mashrues i 20% shit

ps me prit edhe 5 min se dihet te ikim bashk
    Sot 20% mashtrues je me i ndershmi botes. (sepse je 80% i vertete dhe kjo rralle qellon)
    Pa ty une nuk iki sikur te behet nami, po te pres.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Hmmm... cka!
    Ate te paren une e marr me pozitivitet, normalisht me persona te ndryshem sillesh ndryshem,por kjo sdo te thote qe ke shume fytyra.
    Ahha mos u anko Teta na nxorri dhe te pa-fytyre. ; )

Station, une kam 100+ fytyra per te gjithe qe duan te blejne dicka, kjo eshte art me vete . Ti ki kujdes mos u shit lire

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    PARA SE TE HUDHET

Shum kur te degjojn"veze" e mendojn ne vezet e pules,dhe kjo don te thot nje lloj ushqimi,
    Ne sy,omlet,ne kolaqe,ose te gelltitura te fresketa-ka shum variante,edhe pse shofim veze gjdo dite,ka dicka misterioze ne to.
    Ndoshta se nga mbrenda jane te mbushura e nga jasht nuk ka snje shenje qepjeje ose hapjeje.Ose edhe ai tregimi se ka ar ne vend te vezes se kuqe.Ca do qe te jete ne pyetje ,ka e shum rendesi se ne shkimin e pare.

Paramendoni nje veze ne tavoline para jush,kjo veze mundet te jete te cfardo forme ,madhesie apo ngjyre.Ju e hapni, E kujt i perket kjo veze?

1. Veza e gjarperit

2. breshka

3. dinosaurusit

4. pules

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    PARA SE TE HUDHET

Shum kur te degjojn"veze" e mendojn ne vezet e pules,dhe kjo don te thot nje lloj ushqimi,
    Ne sy,omlet,ne kolaqe,ose te gelltitura te fresketa-ka shum variante,edhe pse shofim veze gjdo dite,ka dicka misterioze ne to.
    Ndoshta se nga mbrenda jane te mbushura e nga jasht nuk ka snje shenje qepjeje ose hapjeje.Ose edhe ai tregimi se ka ar ne vend te vezes se kuqe.Ca do qe te jete ne pyetje ,ka e shum rendesi se ne shkimin e pare.

Paramendoni nje veze ne tavoline para jush,kjo veze mundet te jete te cfardo forme ,madhesie apo ngjyre.Ju e hapni, E kujt i perket kjo veze?

1. Veza e gjarperit

2. breshka
    3. dinosaurusit

4. pules

Breshke ose pule kėto tė dyja i kam ngrėnė nga lista jote, janė tė mrekullueshme tė dyja.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nqs veza eshte e madhe : veza e dinos
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    une ende po mendohem
    veq pules nuk e kam iden e ndonjeres nga tjerat

Faqja 61 prej 82 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •