hajde izadora hajde ca i the kalit ti? haha
po beje shaka
ok 15 min pergjegjjet
hajde izadora hajde ca i the kalit ti? haha
po beje shaka
ok 15 min pergjegjjet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 25-08-2011 mė 15:14
Asnjehere skam pasur probleme me marje mendsh nga dredhat apo nga shpejtesia
do beja gjerat me te cuditshme e do argetohesha me friken e te tjereve![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Vozitja e jetes-pergjegjet
A u argetuat ne parkun e lojrave,Ne psikologji levizjet larte -posht paraqet kenaqesit sksuale.Dmth pergjegjet e juaja paraqesin maradhenjen tuaj me sex-in.
1.Kohen qe e kalon duke pritur ne rend zbulon kohen qe ju kushtohet apo keni deshir qe partneri juaj ti kushtoj paralojes.Sa pritet,shume kohe ,apo menjehere hipet tek topogani?
2.Ajo si e perjetoni vozitjen zbulon si ndjeheni derisa beni dashuri.
Ca vozitje -asnjehere me e mire? apo si ishte komenti juaj ketu.
3.Sipas Jungut (japonezit) uji eshte simbol i jetes,ate qe ke komentuar ketu,eshte ajo qe do thuash ne kulmin e knaqesis seksuale.
Shpresoi se keni shkuar shum pasthirrma ketu
4.Ne psikologji kali eshte simbol i maskulinizmit.Fjalet qe i jeni drejtuar kalit te prishur do ti thonit partnerit qe nuk eshte ne lartesin e "detyres"
5.Vizatimi apo pershkrimi i juaj i topoganit paraqet vizionin tuaj per nje sex ideal.
Mos i tregoni dikujt po une i kam vizatur ca rreth rrotullime marramendese ..bahhh ishte test hileqar ky i fundt,as nuk kishte noj paralajmerim te isha me e rezervuar.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 25-08-2011 mė 15:32
lol tete na mashtrove me keto pyetje, mund te shkojm mbrapa ti ndryshojm lool
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nuk me duket i drejt testi teta , ke fillu me be me hile kohet e fundit![]()
hahahahahahah gott steh mir bei hahahah
Jeto sot se neser nuk i dihet
hahha po qesh me disa komente ketu, ti degjosh pasthirrmat qe kam menduar uneee,apo atij kalit lere qe i kam bertitur,por edhe nja dy shqelma aty nga inati pse u prish
hahhahhah
Krijoni Kontakt