okkk ja 15 min famoz sa te perkthej nga japonishtja,hahhha shakaaaaaaaaaaaaa
jane ne kroatishte![]()
okkk ja 15 min famoz sa te perkthej nga japonishtja,hahhha shakaaaaaaaaaaaaa
jane ne kroatishte![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 23-08-2011 mė 16:19
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 23-08-2011 mė 16:08
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Truba ne cirkus -pergjegjje
Kafsha e trajnuar qe performon numrin e vet ne cirkus mund te quhet se bene pune te detyruar,duke marr parasysh se nuk mund ta lene punen ne gjysem te rruges.
Mendimet qe ju kan kaluar neper koke flasin per ate cka ju mendoni lidhur me punen tuaj.Ate qe e thoni ,eshte ajo qe ne te vertet e mendoni per punen tuaj.Cka keni menduar?
psh:
-paramendo keta kretenet paguajn te me shofin mua?Do cuditeni se si ata te gjthe i besojn punes dhe performimit tende.
_ degjo ortak,cka mendon per pak me shum peshq heres tjeter,Kujtoni kete kur heres tjeter kerkoni rritje page.
_kjo eshte poshtruese,nuk mund te besoi se po punoi ketu ne mest dhe secili me shikon mua,Cka that se punoni? kerkoni ne pune me te rehatshme dhe te qete si psh ne biblotek ose dicka te ngjajshme?
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 23-08-2011 mė 16:21
dheee se lexova ca meterialista pak me larte,e une mendoja se vertet e donit punen tuaj.
hmm
PORTOFOLI I HARRUAR
( ne i themi kulet,portofol ne regull?!)
Mengjesi si gjdo here i njeti.gatiteni te dilni nga shtepia .Floket.gati! .rrobat gati!
Te gjitha OK.
Jeni ne gjysem te rruges,kur kujtoheni se keni harruar portofolin ,nuk e keni ne vendin e zakonshem ku e mbani.Per fat te keq nuk keni shum kohe te ktheheni ne shtepi.Kontrolloni serish canten dhe mundoheni te gjeni para te vogla neper cant aq sa mund te kaloni diten e sotit
Sa para keni grumbulluar?
![]()
une kam vene paqe me veten,nuk mbaj shum para me veti-jam pajtuar me fatin se nuk mund te rri pa i shpenzuar,kshuu edhe po nuk e pata portofolin me vete hmm aty ketu noj 2- 3 euro jo me shum.
ika te shof ca thuhet,ju prisni rradhen deri ne mbremje heheheh
Krijoni Kontakt