Close
Faqja 16 prej 82 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 813
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    okkk ja 15 min famoz sa te perkthej nga japonishtja,hahhha shakaaaaaaaaaaaaa
    jane ne kroatishte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 23-08-2011 mė 16:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po qe je krejt jashte testit doktoro?? Aty thote ca do mendonte foka pas shfaqjes e jo konkluzionet qe foka ka nxjerre gjate karrieres se saj
    Foku me nr 2043 do performonte per kenaqsine e tij i sigurt se do arinte shume me teper perfitim sesa po te perpiqej tu fryje tubave fort si teta foka
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 23-08-2011 mė 16:08
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    ajde rapido po mbyllet testimi edhe per pak kohe eshte for free
    Gjej ndonjė gjė mė elegante, me foka nuk pranoj tė luaj.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Foku me nr 2043 do performonte per kenaqsine e tij i sigurt se do arinte shume me teper perfitim sesa po te perpiqej tu fryje tubave fort si teta foka
    Ok, pasi perfermoj foku nr 2043, dmth mbaroj shfaqja, ne ato 2-3 minuta, ca mendon?? Vec mendjen te perfitimi e ke, materialist

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Ok, pasi perfermoj foku nr 2043, dmth mbaroj shfaqja, ne ato 2-3 minuta, ca mendon?? Vec mendjen te perfitimi e ke, materialist
    ne fakt po mendoja se ndonjera nga fokat rivale po me shikon tani me admirim e ndoshta edhe dashurohet me mua duke pare se sa i zoti jam
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    ne fakt po mendoja se ndonjera nga fokat rivale po me shikon tani me admirim e ndoshta edhe dashurohet me mua duke pare se sa i zoti jam
    Po sa enderron edhe ti ore... ku e lexove ti qe ka foka te tjera aty?? Eh... kohe te veshtira

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Truba ne cirkus -pergjegjje

Kafsha e trajnuar qe performon numrin e vet ne cirkus mund te quhet se bene pune te detyruar,duke marr parasysh se nuk mund ta lene punen ne gjysem te rruges.
    Mendimet qe ju kan kaluar neper koke flasin per ate cka ju mendoni lidhur me punen tuaj.Ate qe e thoni ,eshte ajo qe ne te vertet e mendoni per punen tuaj.Cka keni menduar?

psh:
    -paramendo keta kretenet paguajn te me shofin mua?Do cuditeni se si ata te gjthe i besojn punes dhe performimit tende.

_ degjo ortak,cka mendon per pak me shum peshq heres tjeter,Kujtoni kete kur heres tjeter kerkoni rritje page.

_kjo eshte poshtruese,nuk mund te besoi se po punoi ketu ne mest dhe secili me shikon mua,Cka that se punoni? kerkoni ne pune me te rehatshme dhe te qete si psh ne biblotek ose dicka te ngjajshme?

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 23-08-2011 mė 16:21

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    dheee se lexova ca meterialista pak me larte,e une mendoja se vertet e donit punen tuaj.
    hmm

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    PORTOFOLI I HARRUAR

( ne i themi kulet,portofol ne regull?!)

Mengjesi si gjdo here i njeti.gatiteni te dilni nga shtepia .Floket.gati! .rrobat gati!
    Te gjitha OK.
    Jeni ne gjysem te rruges,kur kujtoheni se keni harruar portofolin ,nuk e keni ne vendin e zakonshem ku e mbani.Per fat te keq nuk keni shum kohe te ktheheni ne shtepi.Kontrolloni serish canten dhe mundoheni te gjeni para te vogla neper cant aq sa mund te kaloni diten e sotit
    Sa para keni grumbulluar?

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    une kam vene paqe me veten,nuk mbaj shum para me veti-jam pajtuar me fatin se nuk mund te rri pa i shpenzuar,kshuu edhe po nuk e pata portofolin me vete hmm aty ketu noj 2- 3 euro jo me shum.

ika te shof ca thuhet,ju prisni rradhen deri ne mbremje heheheh

Faqja 16 prej 82 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •