Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 70
    Revolucioni sht afr Maska e Nuh Musa
    Antarsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjen, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar m par nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Meqe e paske perkufizuar keshtu ti qe i gjen vetem tek kosovaret apo ne muze.

A je i sigurt qe te pranojne ne shqiperi per shqipetar???Je kosovar duhet me pas dokument qendrimi ne shqiperi.Keshtu qe je klandestin kur kalon aty.
    ..........gabim je o shoq, nuk i bej une perkufizimet, por ti.....ja ku e deshmon vet me "perfundimin" qe e ke bere....a nuk eshte kjo perkufizim ???....une te thash shume qarte, se traditat i gjen ne "gjirin" e kosovareve dhe iliridasve....kjo nenkupton thelbin e shoqerise, qe eshte familja e mirefillt shqiptare.....

Deshmom pra nje "tradite" jashta ketij gjiri, qe mendon se eshte tradit SHQIPTARE....ka gjasa qe per 50 vjet te kultivohet nje rrend i rri, i cili do te njihet ndergjegjesisht per "tradite" nder popull.....ka gjasa bile edhe per 20 vjet te kultivohet poashtu nje "tradite"....tregoma pra nje tradite te 50 viteve nen komunizem, tregoma nje te 20 viteve te fundit....

tung

PS: shqiperia per 50 vjet NUK I KA PRANU SHQIPTARET.....
    albanish by nature

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Antarsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    O Nuh Musa perdori edhe pikecuditeset me shume, ose me mire t'i perdorim ne, se po cuditemi me postimet e tua

Antarsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjen, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar m par nga qeveriablu Lexo Postimin
    O "Laskuc" Tetove, kush te jep te drejte ti pergjithesojsh te gjithe Shqipetaret jashte Shqiperise me idete e tua,kene genjen ti .Edhe une jam lindur dhe rritur jo larg qytetit tend te lindjes dhe mendon qe shumices i a ndien shume per xhamite,ramazanin dhe Muhamedin.Vetem nje territor te themi prej Kumanove-Shkup-Tetove-Gostivar eshte me i Islamizuar te tjera vise te Shqipetareve te Maqedonise dhe Kosoves kane Islamin sa per sy e faqe.Islami ne jeten e Shqiptarit jashte R.Shqiperise duhet te jete vetem nje sfond i zbehet ne prapavije,nuk duhet te kete asnje rol paresor ne jeten e tije.Kete duhet lejuar sepse kan kaluar 4/5 shekuj dhe zhdukja e Islamit nga keto vise eshte e pamundur me.Shqipetaret e Maqedonise dhe Kosoves ne balle dhe me krenari duhet mbajtur vlerat dhe dinjitetin e Shqiptarise i mbajne dhe do ti mbajne gjer sa te jete kjo jete.....

"Synetimi eshte ngritje e dinjitetit kombetar per shqiptarin..." citat i Nuh Muses ,ajoj Nuh te them te drejten e ke tejkaluar veten....

TUNGI , dhe perdor shenjat e pikesimit ne shkrimet tua ,se na sakatove me keto shkrime alla Tetovarce !
    ... o djalosh...keto ideja qe i mendon se jan te mijat, jane traditat e baballareve tane....une vetem ti kujtoje...

Sa per frazen e fundit, ne ate forme nuk e kam thane....ai ish nje perfundim suggestiv i gazmendit.......ne ate tel i rreha pakez per me ja deshmuar synimin qe kish......si duket placebo efekti paska nxjer frute.......pra, nuk parashtrohej pyetja se a e ngren vetedijen kombetare nje "synetim", por thjesht, perse e pane ata njerez te nevojshme te behen synet, a mos valle me ate e shihnin vetveten si "shqiptare te kompletuar" ???, mund lirshem edhe ti te pergjigjesh...

hajt tung...

PS: pi ka ije ???
    albanish by nature

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Antarsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar m par nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ..........gabim je o shoq, nuk i bej une perkufizimet, por ti.....ja ku e deshmon vet me "perfundimin" qe e ke bere....a nuk eshte kjo perkufizim ???....une te thash shume qarte, se traditat i gjen ne "gjirin" e kosovareve dhe iliridasve....kjo nenkupton thelbin e shoqerise, qe eshte familja e mirefillt shqiptare.....

Deshmom pra nje "tradite" jashta ketij gjiri, qe mendon se eshte tradit SHQIPTARE....ka gjasa qe per 50 vjet te kultivohet nje rrend i rri, i cili do te njihet ndergjegjesisht per "tradite" nder popull.....ka gjasa bile edhe per 20 vjet te kultivohet poashtu nje "tradite"....tregoma pra nje tradite te 50 viteve nen komunizem, tregoma nje te 20 viteve te fundit....

tung

PS: shqiperia per 50 vjet NUK I KA PRANU SHQIPTARET.....
    O rob i shkollum qe flet me fakte e argumenta i bie qe mos te jesh shqiptar perderisa e perkufizon SHQIPETAR E KOSOVAR.

Enveri skishte faj se tipat si tyja i kane dhene shkas per cfare ka bere.

P.s Me mire shqiptar e pa tradita sesa kosovar e me tradita si TYJA.

Kjo eshte personalisht per tyja jo per te gjithe kosovaret.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Antarsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjen, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar m par nga derjansi Lexo Postimin
    ky nuk asht kosovar

ky asht spiun sllavo maqedon qe asht pagu me i paraqit shqiptaret si turq qe jetojn ne keto troje jo ma shum se 500 vjet.

ky asht hafija e akademikve maqedon qe botojn enciklopedia qe perputhen plotsisht em idet e musa tungit.

.....si ka thane Jean-Jacques Rousseau

...ofendimet jane argumentete e atyre qe jane ne te shtrember.....

Eshte shume thjesht, deshmoma kulturen shqiptare, cka eshte ajo ???.......mjafton nje "element" te saje.....

tung
    albanish by nature

Antarsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjen, austri
    Postime
    4,463
    O rob i shkollum qe flet me fakte e argumenta i bie qe mos te jesh shqiptar perderisa e perkufizon SHQIPETAR E KOSOVAR.

Enveri skishte faj se tipat si tyja i kane dhene shkas per cfare ka bere.

P.s Me mire shqiptar e pa tradita sesa kosovar e me tradita si TYJA.

Kjo eshte personalisht per tyja jo per te gjithe kosovaret.
    ...o santo, frenohu pak shoqi se do ti rrezoj breket....frenohu he birre shqiptari...

KUSH i perkufizon ne "shqiptare" dhe "kosovare" ???, une te "mesova" rrangung e "kultures" tek shqiptaret e ish jugosllavise (i ceka kund eksplicit kosovaret ????) dhe ata te rep. se shqiperise....

Kurse, DALLIMET ne "Kulture" i ben ti dhe shoket, deshiron nje shembull ???...kush emeron kend me "sllav", "turk", "arab" etj.....

Une nje shqiptari pa kulture i them "fshatare" ose "coban"....por asnjehere ne keto mbi 1400 shkrime nuk i kam thene nje forumisti gje tjeter, perpos, SHQIPTARE....

Une e di, se nuk ke ti faj per kete qe je....pra sta mar per kusure....shpina ime eshte sa sharri.....ka vend per te gjithe juve....

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Marya
    Antarsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Smile

mire ja kane bere, me hu eshte per tu hyre te gjitheve qe pijne cigare dhe alkool

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Antarsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar m par nga Marya Lexo Postimin
    mire ja kane bere, me hu eshte per tu hyre te gjitheve qe pijne cigare dhe alkool
    Kur u bere myslymane e devotshme ti goce.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Antarsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar m par nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ... o djalosh...keto ideja qe i mendon se jan te mijat, jane traditat e baballareve tane....une vetem ti kujtoje...
    Nuh ,shoqi jem (nese ma lejon ta them cashtu) nuk me ven mire kur me drejtohesh cdo here o djalosh-une sa shoh kam nja 10 vjet ma pak se ti por kjo nuk me ban fmi,nuk jam axhami.Edhe une si ti kam studju dhe diplomu ne nje nder venet e krishtene tevropes.Mu te TI me pengon ajo qe ndon ideologjin e Islamit mbi identitetin Shqiptar dhe cdo ikje nga Islami e barazon me tradhti ndaj te kalumes.Nuk asht ashtu shoqi jem,Shqiptarija nuk eshte Islamizem.Sipas muje, sa ma pak Islam aq me shume krijon Shqiptari.
    Une , shamjet nuk i perdori me aske po fjalt e ashpra duhesh me i duru dhe mos mu u ullnu ! Ceshtje burrash ! (A asht korrekt kjo gegenishtja jeme ? )

PS: pi ka ije ???
    Prej atje ku filloi lufta ne Maqedoni.

Rrofte TETOVA dhe KUMANOVA.
    Ndryshuar pr her t fundit nga qeveriablu : 16-08-2011 m 15:15
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Marya
    Antarsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Kur u bere myslymane e devotshme ti goce.
    si duroj dot njerezit qe mutilohen

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •