gjithcka per iPhone e gjeni ketu
gjithcka per iPhone e gjeni ketu
Kam vene kater figura per te verifikuar pingun,kohen e pergjigjes ne ns,nga kompjuteri jot,nga serveri qe te lidh me internetin,ngaserveri i face book-ut dhe serverat ndermjetes.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
figura 4.......
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kam nje problem me fb, sa here hap mozillen me del adresa e fb tim e gatshme (e ruajtur) si mund ta heq, ne menyre qe kur te hap mozillen te shkruaj vetem gjithmone adresen.
Faleminderit
Duhet te pastrosh kashene e browserit.Perdor Ccleaner,program falas.
http://www.filehippo.com/download_cc...c606041116cf6/
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Mund te me ndimoje dikush sepse i kane hapur nje page nje shoqes sime ne facebook dhe shkruajne komente dhe budalliqe. Por mendoj se eshte i njejti person sepse ka hapur shum adresa te ndryshme qe hiqet si femer. Mund te me ndihmoje ndonje se s mund tja mbyll kete page? Dhe a mund ta gjesh me anen e ndonje IP nese eshte i njejti person qe perdor keto adresa? Do tja u dija shum per nder nese do me ndihmonit.
..qe 6muaj kam hapur nje faqe ne FB ..deri tani me 3.000 fansa
Por sott dikush nga adminet tjer (qe une i kam ber ata) me ka larguar mua dhe me nuk kam me asnje qasje ne faqe
A EKZISTON NDIHMA ME KTHY FAQEN ???
[faqja me eshte vjedhur sot ne oren 3 pasdite]
FALEMINDERIT
heeem un sdii edhe aq shum nga fb se nuk e perdorii rrall ndonjer hy ,
po tii at faqen e ke qel prej te fb jote keshtuu qe mund ta kthejsh perserii ce e din pasin
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
ku me dite tash a adminat ta kane mbyll apo nga qendra e fb me kan nga atje problem me nuk kthehet e ketu qe te kane thy fb ka mundesi te kthehet...
Kam nje problem me Iphone 3G, kan provuar disa veta me heret te benin restore por pa sukses, tash kam un ket iphon dhe dua te bej restore por problemi qendron se proceduar ngelet tek :
preparing iphone for restore - qendron nje kohe te gjat keshtu pastaj me jep nje error 1604. Ndersa ne iphon qedron logoja e apple-s se bashku me rrethin per loading...
Si tja bej me kete iphon ka ndonje ide.
Krijoni Kontakt