Close
Faqja 96 prej 135 FillimFillim ... 46869495969798106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1350
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

si ta konfiguroj iPhone me internet (Wi-Fi)

pershendetje. si ta konfiguroj iPhonin me internet nuk po mundem te ja jap Ip-t sepse wirlesin qe e kam edhte me Ip e ne iphone nuk po mundem me i shtyp po me dalin disa tjera automatic

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Probleme me Facebook!

Kam probleme me nje faqe ne Facebook Shumica e Faqeve kan kete opsionionin Se cilen ta le Main Opsion Welcome apo Murin Por me duhet qe faqes sime ta le qe kur nje vizitor i ri i faqes te hyj drejt e ne Welcome opsionin
    God Be With You!

A mundem qe
    Ta bej nje foto drejt per
    drejt nga Kompjuteri im qe
    ta shkarkoj e kam fjalen Sepse
    si kam ne link Me URL skam
    kutivendos
    God Be With You!

halli im i kalon hallet e tė gjithėve - ndihmė urgjente

i nderuar gjaN1, halli yt nuk qenka asgjė karshi hallit tim.
    Ai qė mė ndihmon si ta evitoj kėtė qė mė paraqitet nė adresėn time, ka njė birrė tė ftohtė. Mbase bėra pak shaka, ama vėrtet kam hall, se nė ditė, nė adresėn time nė hotmail mė vijnė mė sė pakut 100 postime. Ēdo postim qė bėn dikush nė facebuk, sipas keØsaj adrese, mua mė vjen lajmėrimi. Cdo tė dytėn ditė mė duhet tė fshij kėto postime. Nė momentin kur e lexova kėtė shkrim u kujtova ta kontrolloja e-mail adresėn dhe paramendoni, kisha mbi 3700 njoftime.

A di dikush tė mė tregojė si mund tė shpėjtoj nga kjo e keqe jo e vogėl.

Nėse nuk besoni, shikojeni foton:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 06-08-2011 mė 18:12
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Ti po qe paske probleme qe esht veshtir Ti rregullosh sepse do te mer goxha koh .....
    God Be With You!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Ai qė mė ndihmon si ta evitoj kėtė qė mė paraqitet nė adresėn time, ka njė birrė tė ftohtė. Mbase bėra pak shaka, ama vėrtet kam hall, se nė ditė, nė adresėn time nė hotmail mė vijnė mė sė pakut 100 postime. Ēdo postim qė bėn dikush nė facebuk, sipas keØsaj adrese, mua mė vjen lajmėrimi. Cdo tė dytėn ditė mė duhet tė fshij kėto postime. Nė momentin kur e lexova kėtė shkrim u kujtova ta kontrolloja e-mail adresėn dhe paramendoni, kisha mbi 3700 njoftime.

Ke opsione ne Fb qe i ndalon te te vijne emails nga Fb. Mbylle dhe do rrish rehat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 06-08-2011 mė 18:20
    Feelings change - memories don't.

Kam edhe nje ndihm te vogel sa i perket Mesazheve qe vijn nga Facebook
    Pasi qe te hysh ne Facebook me Akountin tend Ver kete link https://www.facebook.com/settings?tab=notifications dhe pastaj Zgjedhni Me posht Facebook Ndrysho dhe Beni unmark te gjitha dhe ruaj ndryshimet Kaq kisha sepse skam koh tani
    God Be With You!

i/e regjistruar Maska e Naa2i
    Anėtarėsuar
    28-02-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin

Account / Account settings / Notifications
    shqip
    Llogaria / Regullo llogarinė / Njoftime

https://www.facebook.com/settings?tab=notifications

Aty te butoni Sweep ,kliko Delete All From(zgjidhe) dhe pasi klikon Delete me duket se te nxjerr nje tabele ku te pyet,do qe tju vijne me email nga kjo adres. Klik No dhe ndoshta te zgjidhet. Nuk mbaj mend mire me ane te Sweep e nxjerr ate tabelen per konfirmim apo jo,po provoje.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •