view > zoom > reset
ose zoom out
lol,
view > zoom > reset
ose zoom out
lol,
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Provo tė gjesh passwordin nga adresa e-mail qė je rregjistruar nė Facebook dhe boj reset password te Facebook. ( Nqs nuk tė kan "thy" dhe passwordin e e-mail ) lol
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Pikerisht kjo besoj eshte zgjidhja ,,
Nese tentojne te ndryshojne edhe email te fb atehere te vjen request per me pranu ne email ndryshimin e bere,,,
KEshtu me duket ,,, sepse ata mund te thejne pw tend por email assesi nuk mund te ndryshojne tpakten nese ki qasje ne email,,, ,,kurse ti permes email mund te kthesh pw te fb ,,
Te nderuar a ka mundesi me me tregu qa me boo per you tube se so ka em bon i kam istalume krejt Internet expolerat ne asnjerin sbane edhe kam lexu kishe do epert bon kshtu bon ashtu spo ka efekt a ban me dit pse spo me bane edhe pytja dyt a kish aps mundesi me tregu dikush me foto se si bohet tasti Like ose Pelqej per me shti websitin tem se skam ide se qysh me booo ju flaiminderit
Nese nuk ti hap videot ne YouTube provo ta instalosh Adoble Flash Player!
pershendetje
kam 1 problem kto kohe me linket qe publikoj por qe nuk mund te shfaqet imazhi i shenimeve,pra linkeve...
ne momentin qe ben share 1 link,nga 1 faqe ku jam fans...
tek profili im ky link shfaqet por pa figuren e tij....
Keni ndonje ide sesi mund te zgjidhet kjo ??
FLM.
Ky eshte ndryshimi me i ri i FACEBOOK..te gjithe kshu e kan pervec faqeve..!
Pershendetje,
Padashje e raportova nje profil te nje miku ne facebook.. keshtu qe me nuk mund ta shoh ate profil (nuk e di sa po me kuptoni)
a dini ndonje menyre si ta rregulloj ne menyre ce ta shoh ate profil perseri ??
flm per ndihmen
Krijoni Kontakt