Close
Faqja 17 prej 135 FillimFillim ... 715161718192767117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 1350
    i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Plotsoi tikush petecionin apo jo
    Mos lejoni qė imtėsitė t’ua prishin disponimin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    patjeter qe do e plotesojme.

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    po kam plocuar

Gjirokaster ballergjende Maska e Albioni
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Arizona
    Postime
    225

3.1

Po afrohet me se fundi jailbreak 3.1. Dev team ka nxjere pwnagetool per mac per disa dite vjen dhe versioni i redsnow per window+mac. Dua te paralajmeroj te gjithe ata qe duan te unlocking dhe jailbreak iPhone te mos ta bejne 3.1 update nga iTunes, por te presin dhe te Marin udhezim se si mund ta bejne kete gje ne menyre safe ne ditet e ardhshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albioni : 16-09-2009 mė 03:17
    Be peacefull in your pursuit of a beautiful life.

Manchester United Huligan Maska e iBeSS
    Anėtarėsuar
    16-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    7

Cool

Citim Postuar mė parė nga BvizioN Lexo Postimin
    Pjesa me e madhe e ketyre aplikacioneve me siper jane te mundura vetem nese i eshte bere jailbreak. I kisha bere jailbreak, i cili eshte funksion qe zberthen ne maksimum potencialin e ketij telefoni. Problemi qendron (te pakten ne rastin tim) se performanca e telefonit ngadalesohet ndjeshem duke u pasuar me ngrirje te nje pas njejta. Keshtu qe u detyrova ti beja rikthim ne gjendjen e mepareshme dhe te hiqja dore nga jailbreak.
    3G im gjithashtu,e shof qe kur instaloje aplikacione te crakuara direkt nga Cydia qe kerkojne respring ne sh raste ka ngec me logon e APPle,,,,
    por tani kam gjet nje zgjidhje...kur keto aplikacione kerkojne respring....shtyp butonin Home dhe dal nga Cydia dhe i bej shut down,pastaj e ndez prape dhe gjithcka ne rregull dhe vazdhoj instalimin....

tjetra eshte se gjithnje para se ti bej nje instalim nga cydia,i bej back up shpesh qe sido qe te veje,ta kem te instaluar dhe aplikacionin e fundit
    Love makes the world go round? Not at all, Whisky and vodka make it go round twice as fast!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

Nuk futem dot "online" ne facebok.

miremengjesi miqte e mi si po ja kaloni mire .. me falni per vonoesen ju uroj te gjithe myslimane gezuar festen .. me falni perseri qe po behem e bezdisur me kete facebook .. me hapi dje probleme .. une kur futem rri me shume ofline se sa online se kam shume veta qe me shkruajne dhe nuk kam mundesi qe tju kthjej pergjigje te gjitheve ,, por per cudi rrija sa rrija ofline dhe dilja me raste online tani nuk mundem dot te dal me nuk e di pse nuk mund te shikoj se ke kam online .. sa klikoj te ajo qe te dal online nuk me lejon kthehet perseri ofline nuk e di pse .. a mund te me ndihmoj ndonjeri se si mund te behet si me pare .. plaseeee.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Eh...sa hall i madh qe te ka zene moj e mjera ti qe at mamin,ku ta ket ai qe shpiku ate facebook-un!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj-GabrieL : 20-09-2009 mė 04:43
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    nuk mundesh dot qe te me ndihmosh . une po flas seriozisht nuk po tallem ??? te lutem a mundesh dot ti apo ndonjeri prej jush >??

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    E para punes,face book eshte nje faqe qe kerkon te kesh nje linje te shpejt dhe stabel qe te perdoresh.Me kete qe me thua,mendoj se prob kryesor eshte shpejtesia e internetit qe ti perdor.Mundohu te logosh diku tje,me linje me te shpejt dhe besoj se cdo gje do jet si me par.

Good luck.
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    eshte problem qe u ka ndodhur shume personave qe mundoheshin te futeshin online dhe u del offline. edhe kur duket se eshte online, skishte asnje person ne linje.

Tjeter mundesi eshte qe chati eshte i limituar ne facebook. Per kete arsye nese e keqperdor dmth nese flet ne chat me shume se normalja te bllokohet!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •