Close
Faqja 14 prej 135 FillimFillim ... 412131415162464114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 1350
    Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin

Mund ta gjesh edhe tek appulo por un po te drejtoj me nje link ketu
    part 7 dhe part 8 nuk po mundem ti shkarkoj ... ???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    shiko ne MP

Gjirokaster ballergjende Maska e Albioni
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Arizona
    Postime
    225

Pershendetje

Eshte e vertete 3GS nuk ka ndonje ndryshim te madh nga paraardhesi i tij 3G. dhe le akoma shume per te deshiruar, ketu mos me keqkuptoni kur them per te deshiruar sepse per ate qe eshte prap them faleminderit duke e krahasuar me cdo lloj paisje tjeter.

Me vjen mire qe tema po vazhdon ne drejtimin e duhur ashtu sic kisha dhe deshire. ka shume aplikime qe jane hedhur dhe hidhen dita dites ne iphone, te cilat te bejne jeten me te lehte

Do te inkurajoia cdonjerin prej jush qe zoteron nje i-phone qe ta c'burgosi (jailbreak) pasi te hap dyert per mundesi pothuajse te pafundme. duke filluar qe nga fillestaret te cilet i ndihmon te marin aplikime dhe ta modifikojne sipas deshires pa pasur pse te paguajn leke, qofte ketu dhe per ta c'bllokuar, nqs kini deshire t'ia beni dhurate ndonje te afermi ne shqiperi . Po ashtu edhe eksperteve te programimit duke u futur ne sistem dhe pothuajse te krijojne shume gjera te ndryshme sipas deshires se tyre.

mos hezitoni te pyesni per c'do gje lidhur me Iphone.
    gjithashtu flm cvcx per pergjigjet dhe ndihmen tende
    Be peacefull in your pursuit of a beautiful life.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga BvizioN Lexo Postimin
    Ky MobileNavigator ka vleresim te mire ne app store. Jam i interesuar ta kem pasi do udhetoj me makine nga Anglia ne Shqiperi javes tjeter, por te them te drejten cmimi disi i larte prej £79.99 ma largon deshiren.
    Veni re

Ky program kish probleme serioze me GPS.

Per programin Sygic Mobile Maps po thone qe funktionon shum me mire dhe nuk ka probleme me GPS.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    PERSHENDETJE MIQTE E MI .. ME CMENDI KY FACEBOOK FAREEEEEEE ..

Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users.
    Sometimes people get these warnings for simply misusing one of our features.

Which of the following links describes what you were trying to do? Clicking on a link will take you to more information on how to use Facebook's features.

Using Applications
    Planning an Event
    Sharing your Facebook Group/Event link
    Promoting a business, product or service
    Chatting with friends

Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled.

Enter both words below, separated by a space.

Can't read the words below? Try different words or an audio captcha.
    Try different words or back to text.

Loading...
    Text in the box:

What's This?

TANI ME NXJERR KEET TABELE PAK PROBLEME KISHA NE FILLIM POR TANI ME DEL DHE KJO NUK E DI PSEEEE. ;-(((((((((((((

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Kjo ta nxjerr, pasi ose ti ke bere shume friends, ose flet shume ne chat ne facebook dhe ti kjo nuk lejohet, pasi cdo gje eshte me kufizim ne facebook!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    tani perfundimisht jam shume e stresuar qe vdekshin ata qe kane facebook .. ma mbyllen fare profilin tim tani me dal your profile is disable .. jam e merzitur ne max sepse nuk mundem qe ti gjej dot nga e para :-((((( ... vetem nje mundesi nese mundet ndonjeri qe te me ndihmoje ..

1- ai profil nuk besoj se hapet me apo jo >>
    2 - une nuk kisha shume qe bashke nje shoke nga shkolla kishim krijuar nje grup ne facebook tani une isha creator dhe e bera ate admin por tani qe hapa profilin e ri nuk mundem dot qe te jam asnjere prej tyre .. nuk ka ndonje mundesi per ta rregulluar prape si isha sepse ka ngel pa creator grupi tani vetem ai eshet admin :-(( .. nese di ndonjeri ndonje menyr mund te me ndihmoj ju lutem ...

ju faleminderit shume

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga erisa_djana Lexo Postimin

Jam i sigurt qe profili/llogaria jote hapet prap sepse llogarine qe ke ne Facebook nuk e fshi pergjithmon por e ē'aktivizo kshuqe mundesh ta aktivizosh perseri me an te adres e-mail qe ke dhan ne Facebook kur krijove llogarine tane ne fillim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 02-08-2009 mė 11:14
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga erisa_djana Lexo Postimin
    tani perfundimisht jam shume e stresuar qe vdekshin ata qe kane facebook .. ma mbyllen fare profilin tim tani me dal your profile is disable .. jam e merzitur ne max sepse nuk mundem qe ti gjej dot nga e para :-((((( ... vetem nje mundesi nese mundet ndonjeri qe te me ndihmoje ..

2 - une nuk kisha shume qe bashke nje shoke nga shkolla kishim krijuar nje grup ne facebook tani une isha creator dhe e bera ate admin por tani qe hapa profilin e ri nuk mundem dot qe te jam asnjere prej tyre .. nuk ka ndonje mundesi per ta rregulluar prape si isha sepse ka ngel pa creator grupi tani vetem ai eshet admin :-(( .. nese di ndonjeri ndonje menyr mund te me ndihmoj ju lutem ...

ju faleminderit shume

Une kam rikthyer 4 adresa facebook pasi ishin bere disable.
    Me jepni emailin tuaj dhe pass ne privat, dhe une do u dergoj nje email nga adresa juaj e emailit qe kishit llogari ne fcb.
    Me pas ju mund ta ndryshoni passwordin tuaj!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    Homer Dhe The Pathfinder Ju Lutem Me Gjithe Zemer Nese Eshte E Mundur Mund Te Me Shpjegoni Me Hollesi Ketu Se Si Mund Te Veproj Qe Ta Hape Profil Serisht Sepse Nuk I Mbaj Mend Qe Te Gjithe Friendsat E Mi Te Dashur I Kam Harruar Vetem Pak Kam Gjetur Pleaseeeee Nese Eshte E Mundur Cfare Duhet Qe Te Bej .. Dhe I Kerkoj Falje Me Vjen Shume Keq The Pathfinder Por Nuk Mundem Dot Qe Te Jape Email Me Gjithe Paswoord Me Vjen Keq .. Me Fal Eeeee .. A Mundeni Dot Qe Ketu Ose Nuk Doni Qe Ta Lexojne Te Tjere Ma Dergoni Me Mesazh Privat ...edhe Njehere Juuuuuuuuuu Lutem Se Me Duhet Patjeter Ai Profil Qe Kisha Pleaseeee :-(((( .. !!

Ju Faleminderit Shume Per Ndihmen E Dhene ...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •