gru, afrohu pak se spo te shoh nga larg![]()
gru, afrohu pak se spo te shoh nga larg![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Desha tu informoj qe iphoni im u regullua vet pa qene nevoja te shkoja ne app store, flm atyre qe paten indinjatetn per te me ndihmuar packa se nuk dine nga iphone.
Pse se "nuk mbylle dot nje takim me to" Zeid? Si ta thane ne anglisht se ne shqip kjo sounds a little bit funny. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po moj po nuk mbylla dot nje takim, as per nje takim nuk jam i zoti cte beje. kujton ti sikur kohen e kame te tepert un, nje here shkova dhe me thane eja neser, te nesermen me doli nje pune dhe nuk shkova kaq. Qe nga ajo dite nuk kisha kohe te shkoja per te mbyllur takim tjeter, ajo qe mendova ishte te shkoja sot rreth ores nent e mengjesit sa pa hapur mire, dhe ndofta do ma regullonin pa takim, duke u nis nga qe ne mengjes nuk ka shume popull. por sot vura re se nuk e bente me difektin, pra eshte ok. Ndonje pisllek ka pasur tek ato dhemzat e karikimit thomi un.
However eshte nice phone, but not for me, un dua dica te thjesht dhe praktike si BB.
hahahahahahaha Bamba e fort kjo e fotografis, kam vendosur djalin e vogel, eshte djond me flok shume te bardha.
Po mashtrimin ku e pe mo Bamke.......
flm per ndihmen
Une te sugjerova te pastroje ate folene e karikimit!
Nejse, rendesi ka qe u rregullua!
kam nje iphone 4 vers 4.3.3 (8j2) me firmware 04.10.01 .... i kam bere restored po desha te dij ndonje program mos me me bo tracking pasi eshte i gjetur si telefon... mund te me ndihmoj njeri ???
Hajde fat hajde.
Pėr temėn s tė ndihmoj dot ,se nuk jam marrur ndonjėherė me kėto.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Provo te besh JAILBREAK! Jailbreak eshte nje form crackimi i iphone! ne internet gjen tutorial sa te duash per te bere JAILBREAK.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt