Po Pse bre agj tragjike po e merrni se cdo postim cdo send cdo kund protokollohet
edhe pse shumica nuk besojne ama ky eshte realiteti
keshtu qe mos shkruni najsend qe nuk duhet se mos harroni kurr
se Historia gjithmon ju Nzen
Po Pse bre agj tragjike po e merrni se cdo postim cdo send cdo kund protokollohet
edhe pse shumica nuk besojne ama ky eshte realiteti
keshtu qe mos shkruni najsend qe nuk duhet se mos harroni kurr
se Historia gjithmon ju Nzen
Mund te me gjeje ndokush ndonje grup te Fakul. te Drejtesis te Tiranes ne facebook?
Kam nje kolege qe ka disa kohe me nje problem, ka nje account (llogari) ne Facebook por dikush i gjen passwordin (fjalkalimin) dhe futet duke i kontrolluar mesazhet dhe gjithcka qe ka aty. Dy pyetje kam per kete,
1- A ka ndonje program qe gjen password-in e dikujt tjeter ne FB?
2- A ka ndonje mundesi qe passwordi te jete sekret dhe ekskluzivitet vetem i personit qe e posedon ate llogari? Faleminderit per leximin![]()
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
1- Program apostafat qė bėn gjetjen e passwordit tė FB , nuk ka !
Shoqes tėnde mund ti kenė vėnė keylogger ose trojan ne pc me anė tė cilit hyjnė dhe marrin jo vetėm passwordin e fb,po ētu dojė qejfi.
2- Nuk e kuptoj pyetjen !
P.S: Ka mundėsi qė ti kenė marrur edhe passwordin e e-mail dhe ja gjejnė prej atje passwordin.Pra ,kur tė ndėrrojė passwordin e fb tė ndėrrojė edhe atė tė email.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Jam dakord me Blood Venom, deri ne nje pik,qe mund te jete e mundshme ti ken instaluar ne pc nje program spiun.
Ndersa nese ekziston apo jo nje program per te gjetur paswordin e fb them me bindje te plot qe ekziston. Benim kete loj per te vjedhur chipsat ne poker te faqes se fb.
Mjafton te dish emer mbiemer te dikujt dhe me hash decrypt apo hack facebook mund te marresh pasword dhe imail te kujtdo.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Faleminderit per pergjigjet.
Pc e saj nuk tregon te ket virus (Trojan apo dicka tjeter) Pyetja e dyte? ishte pikerisht kjo per kete qe po thote dhe mesazhi i dyt se ka programe, pyetja eshte a ka nje menyr te sigurt per nos te ta vjedh passin? A ka nje program qe te mbron nga ai program qe ta vjedh? (Nuk di sa i qart kam qene po hajd mo se do ta kuptoni ju haha)
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Te kete nje program qe gjen passwordin e facebook harroje!
Te kete nje program qe mbron passwordin e facebook harroje gjithashtu!
Ti duhet te kontrollosh adresen email:
1)Ndro passwordin e emailit
2)Ndro pyetjen dhe pergjigjen sekrete te |EMAILIT|, dhe hiq cdo adrese qe ke vene si email rezerve!
3)Futu ne facebook dhe ndrysho passwordin
4)Hiq cdo lloj adrese tjeter qe ke ne fb si email te dyte!
Dhe te siguroj qe kurre nuk do te kesh probleme![]()
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
Me ndodhi qe mu bllokua iPhone dhe thash ti fus nje restart , por tani me ka ngelur ne fazen qe as eshte mbyllur e as ndizet me .
I nxorra karten jasht sndodhi gje , kto skan as bateri si tel e tjer qe ja heq e ja ve e bie rehat .
Tashi kam qe dje ne dark qe tel ka ngel I stakuar ne fazen e fikjes , cfare mund te bej une qe ta ndez ????
spaska gje me te keqe se te ngelesh pa tel ...
Flm paraprakisht ..
gru nuk e di
lidhe njehere ne kompiuterin, mbase ndihmon?
e di, si mund te jetoj pa te degjuar zerin...spaska gje me te keqe se te ngelesh pa tel![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Duhet te vesh iphone ne mode dfu:
Mode dfu behet keshtu:
Lidh telefonin me pc,shtyp dy butonat (power)dhe (home), pastja leme butonin (power). dhe mbajm te shtypur butonin home.
Gjej guiden ne home dhe ripristionoje
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt