Close
Faqja 79 prej 135 FillimFillim ... 2969777879808189129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 1350
    ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Nqs ke e-mail dhe passwordin e e-mail qė ke hap atė account Facebooku, passwordi i Facebook gjehet thjeshtė fare duke bėrė Forgoten Password.
    Kam provuar shum here ne kete form, por nese mundesh ti, ne mund te komunikojm me mesazh privatm, te jap une passwordin dhe e-mailin

Mbetet e hapur qe te me ndihmoni.....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    nese account eshte mbyllur eshte e kote. duhet patjeter ti dergosh email fb. nese thjesht ke harruar password kerko password tjeter. edhe si tha anetari me siper thjesht te dergojne password tek email. per te pare nese account eshte aktive shife ne ke nodnje mik qe te ka ne listen e miqve edhe ai/ajo e kupton nese eshte aktive apo jo. por si thashe me siper nese account nuk eshte aktive kontakto fb per ndihme.
    I LOVE GOD

j&g

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Te me ndihmoj ndokush tjeter, do i jap emailn dhe passwordin

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Mė jep me pm E-mail dhe Password por nqs account-in ta ka bllokuar Facebook nuk kthehet mė.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Perdor nje program si redsnow ose pwng ose sn0wbreez krijo nje ipsw te re keto programe te lejojne te perdoresh nje firmware custom per te mbatjur basband aktual cdo baseband deri tani eshte e unlokshme une te sygjeroj 4.2.x mos kalo ne 4.3.x
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    iPhone Baseband esht modemi iphone, kontrollues i lidhjeve telefonike,gjithashtu programues per te lejuar apo mohuar operator telefoni te ken qasje ne paisjet tuaj pra me nje fjal asgje me rendesi ne kuptimin e nje perdoruesi normal. Versionet baseband qe permend ti nuk kan asnje dallim njera me tjetren kur esht ne pytje cilsia, ato ndrohen pershkak qe hakeret arrin te depertojn dhe te mundesojn te zhbllokojn baseband duke leju edhe SIM karta te operatove tjer te ken qasje te njejt me operatorin kushtzues. Kurse kur thu se ke lexu per demtim telefoni une po besoj se e ke fjalen per iPad baseband pra 06.15.00.Per te pas mundesin unlock per iphone 3G apo 3GS e kan ba te mundur per ta fut baseband e iPadit pra 06.15.00 dhe momentin qe ke fut ke BB ateher iphone esht ber unlock por ka blloku GPS dhe GPS kerkohet kur perdor ndonje Navigacion si TomTom apo Navigator apo Sygic Aura etj te cilt nuk punojn ne iPhone nese esht be BB e iPadit. Por me sa kam lexu dikush nuk a ka pas ket problem, mund ta testosh a te punon ty nese e ke be 06.15.00, por te kuptohemi gjithmon e kam fjalen per Navigacion te jashtem kurse aj i integruari ne iphone punon shum mire.Dhe zgjidhje per te dal nga kjo nuk ka mundesi deri sod pra edhe nese iphone behet update baseband dot mbetet gjithmon i njejti dhe nuk ka mundesi as frskimi as degradimi fatkeqsisht. Vetem nje shpres e vetme ekziston sikur ta blesh(ta blesh ne mnyr legale nga cydia(nuk ka ndonje crack per te)) nje aplikacion BTstack i cili e fut ne funksion navigacionin permes Bluetooth! nuke kam testu por ka lajme qe punon.

Kurse pytja per iOS firmware 3.1.2,4.1 etj jan sistemi operativ i iphone sikur windowsi per nje pc, po them kushtimisht me nje dallim prej windowsit se iOS behet update duke fut mundesi te shumta ne iOS pra perparim i cili vrehet shum ne freskimet firmware gjithashtu edhe siguria por kjo e fundit esht shum pak e perfolun kur dihet se apple kunder virusve ka imunitetin shum te madh ashtu siq e dim edhe tek sistemet operative mac os x jan shum pak mos te them aspak te rrezikuara nga viruset.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2010
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    47

Exclamation ndihme per facebook hack.....

prsh,kush me ndihmonme nji facebook hack password full version ,kam shkarku te ltille po jane me pass kur i unzipon dhe nuk i gjej dot..

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Mos humb koh kot i thone kesaj

nuk ekziston program i tille

Vėshtir Pėr Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anėtarėsuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVė
    Postime
    362
    Sic e tha edhe master2006 mos humb koh se nuk egziston 1 program i till
    sa i perket passwd te rar // zip fileve
    perdor
    winrar password recovery
    pac fat

// Dj PiRoMaN
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Mesoni njehere se si behen enkriptimet e passwordeve ne vitin 2011 pastaj vendosni nese mund te hacket nje pass
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •