Close
Faqja 76 prej 135 FillimFillim ... 2666747576777886126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1350

Cool Iphone 3gs

Kam nje iphone 3gs me OS 4.0. E kam bere jailbreak dhe unlock pasi se kam blere nga Apple. Me duhet te instaloj nje program falas ne internet ne kete link: http://itunes.apple.com/us/app/europ...404001877?mt=8

Problemi eshte se me del Itunes dhe me kerkon password gje qe se kam pasi sikurse thashe me lart eshte celular i blere jo nga Apple. A ka ndonje menyre qe te downlodoje kete program jashte Itunes? Flm
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Nuk ka lidhje nese ke ber procesin jailbreak, ti duhet ta instalosh iTunes ne PC dhe lidh iPhone me PC pastaj hap iTunes dhe momentin qe hapet iTunes do te mer nje mesazh lajmrimi nga apple per ta freskuar versionin 4.0 ne 4.3.1 dhe duhet ta refuzosh me qdo kusht freskimin duke klikuar cancel. pastaj kliko kete link ku gjendet ky programi free qe deshiron per instalim dhe ne itunes kur dot te hapet ky programi ti vazhdo download dhe pastaj kur te kerkon per login ti shko prej aty per te krijuar llogari te re dhe krijoje ate pastaj do te hapet mundesia direkt me shkarku nga appstore ne iphone apo permes itunes ne iphone.Nese nuk do te arrish te hapesh nje llogari me thuaj ne MP dhe un do ta hap nje llogari per ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Rush mbetem pa I4 unlock. edhe pse prap ja kan nis me peshperit per njefar biruci te ri NCK exploit po un i kom humb shpresat.Zgjidhja e vetme me SIM Interposer por ne ket menyre nuk po esht fitim prures. Ne tjetren ane damin e madh qe shkaktuan esht tek iphonet 3G dhe 3GS te cilt e gjeten menyren per unlock duke fut BB te iPadit dhe ne tjetren an duke blloku komplet GPS dhe duke pa mundsu degradimin BB dhe kjo ishte nje shok dhe vazhdon ende per ata te cilt nuk jan ne dijeni se qfar mund te ndodh pas berjes unlock me BB 06.15.00 gje qe per te cilin pritet fuqishem ultrasn0w 1.3 te riparoj ket dam te madh qe po ndodh.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    o shoku sbeka

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Cvcx I4 e filloj mbrapsht me dobesin qe kishte ne modem pastaj ne update apple u fokusua me shume te BB keshtu qe i mbylli gjitha birucat, per 3gs dhe 3g kam shkrumit shum e njerin por me perlqimin e tyre shumica thonin nese um punon nje vit mjafton keshtu qe nuk kishte tjeter zgjidhje.

Shum I4 kam ba JB duke ju premtu se i thirri per unlock por si e the vet pak shpresa ka.

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199

Post Problem me Facebook.

- Pershendetje te dashur Antar/e kam nje problem me Facebook ( Accountin tim ).
    Kur flas me me miqtė qe i kam ne CHAT gjdo gje qe foli me vjen tek Inbox. Mund te me ndihmoj dikush si tja bej.
    Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,

Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2010
    Postime
    15
    Kjo ėshtė veēori e re e facebookut tek mesazhet

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga amurati Lexo Postimin
    Kjo ėshtė veēori e re e facebookut tek mesazhet
    A mund te hiqet ai opcion te mos kthehen bisedat tek Inbox
    Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,

Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet

i/e regjistruar Maska e Snake Eyes
    Anėtarėsuar
    19-10-2009
    Postime
    155

iPhone

Desha te me jepnit disa info,mendime dhe pervojat tuaja ne lidhje me iphone 3gs dhe ndikimin
    Basebandit te tyre,
    Baseband 05.14.02 or 05.15.04 - 06.15.00 versioni i tyre dhe Restore i iphonit..Cfare jane firmwaret e iphonit..iOS 4.2.1 0se 3.2.1 edhe tjera ???

kam lexuar se Baseband 06.15.00 nuk mund te behen restore dhe mund te cojne ne demtimin e tel...

Me 1 fjale - Cfare iphone duhet zgjedhin qe te perdorim pa problem edhe aplikacionet nga cydia edhe tj...si duhet jene firmwaret,basebandet..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Problem me facebook

Kam nje problem me facebookun. Me kishin ndruar passwordin dhe e riktheva perseri sepse me nje password te ri. Pasi e hapa me passwordin e ri u hap si adrese mirepo kur doja te shtoja nje e-mail tjeter shtese ne adresen e facebookut me pyeti nese doja ta canceloja kerkesen dhe e bera cancel tani kur provoj te hyj me thote qe you account is suspended the me nxjerr te verifikoj fotografite e shokeve. A ka ndonje menyre tjeter per te mos hyre me verifikimin e fotove sepse nuk i mbaj mend te gjithe tagget ku jane bere shoket? Faleminderit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •