Duhet te shkosh tek impostazionet e privatsis e ne fund ke nje te shkruajtur qe te thot njerzit qe ke bllokuar hape dhe shiko mos eshte atje..
Duhet te shkosh tek impostazionet e privatsis e ne fund ke nje te shkruajtur qe te thot njerzit qe ke bllokuar hape dhe shiko mos eshte atje..
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Kam nje Iphone 3gs - 16 Gb. Bera restore me 4.3 por nuk po mund te bej jailbreak dhe unlock ne 4.3.
Kerkoj ndihmen e juaj : si mund te kthej mbrapa ne 4.2 a ekziston ndonje mundesi.
Pershendetje,
Doja te ju pyesja ne mund me te jepni ndihme, pyetja:
Kam nje iPad ( nga i cili tani shkruaj) mirepo kur shkruaj ndoshta dhe mund ta dini me perzihen shkronjat, qe dmth kur shkruaj "eshte" me del versioni " ehte" , apo gjera te ndryshmd dhe duhet bere click te x qe ta hec. Une di qe ka ndonje program qe mund te shkarkohet dhe pastaj mundem te shkruaj ashtu si dua.
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
Kam shkarkuar verzione me te vjetra nje prej tyre eshte edhe 4.2.1
Hap Itunes provoj me shift pastaj restore fillon te instalohet me pas me shfaq error , kam provuar ne kompjutera te ndryshum, kam provuar edhe me tinyumbrella, gjithashtu kam provuar edhe ne direktorin : windows/system32/driver/host/etc .. te shtoj nje Ip te gs.apple por prap nuk mund te kryj pun.
Nese dikush mund te me ndihmoj si te veproj ..?
JB ne 4.3 me sn0wbreeze redmondpie.com/jailbreak-4.3-on-windows-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-using-sn0wbreeze-how-to-guide/ por vetem tethered!
Kurse per degradim duhet ket ruajtur fajlli SHSH per te pas mundesin e degradimit
kete ke mund ta kuptosh kur e ke hap cydian dhe nese te ket shkruar ndonje version iOS ateher ke mundesin per degradim po ne at version, shiko foton
kurse per unlock duhet ta di qfar versioni BB ke (e gjen tek about dhe ne fund ku shkruan firmware modem)per te dhan pergjegje.
Krijoni Kontakt