Close
Faqja 75 prej 135 FillimFillim ... 2565737475767785125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 741 deri 750 prej 1350
    £u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Duhet te shkosh tek impostazionet e privatsis e ne fund ke nje te shkruajtur qe te thot njerzit qe ke bllokuar hape dhe shiko mos eshte atje..
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Thnx plako me ndihmove shume ..

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Kam nje Iphone 3gs - 16 Gb. Bera restore me 4.3 por nuk po mund te bej jailbreak dhe unlock ne 4.3.
    Kerkoj ndihmen e juaj : si mund te kthej mbrapa ne 4.2 a ekziston ndonje mundesi.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Pershendetje,

Doja te ju pyesja ne mund me te jepni ndihme, pyetja:

Kam nje iPad ( nga i cili tani shkruaj) mirepo kur shkruaj ndoshta dhe mund ta dini me perzihen shkronjat, qe dmth kur shkruaj "eshte" me del versioni " ehte" , apo gjera te ndryshmd dhe duhet bere click te x qe ta hec. Une di qe ka ndonje program qe mund te shkarkohet dhe pastaj mundem te shkruaj ashtu si dua.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Pershendetje,

Doja te ju pyesja ne mund me te jepni ndihme, pyetja:

Kam nje iPad ( nga i cili tani shkruaj) mirepo kur shkruaj ndoshta dhe mund ta dini me perzihen shkronjat, qe dmth kur shkruaj "eshte" me del versioni " ehte" , apo gjera te ndryshmd dhe duhet bere click te x qe ta hec. Une di qe ka ndonje program qe mund te shkarkohet dhe pastaj mundem te shkruaj ashtu si dua.
    Nuk e di si funksionon ne iPad por nese paraqitet kjo te iPhone eshte problemi tek autocorrection, shko nSettings>Keyboard Preferences apo diqka e tille. duhet me qene e njejt edhe ne iPad, give it a try.

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar mė parė nga dardanii Lexo Postimin
    Kam nje Iphone 3gs - 16 Gb. Bera restore me 4.3 por nuk po mund te bej jailbreak dhe unlock ne 4.3.
    Kerkoj ndihmen e juaj : si mund te kthej mbrapa ne 4.2 a ekziston ndonje mundesi.
    po ekziston duhesh me ba Downgrade, e download nje version me te vjeter psh
    edhe shkon ne Itunes, e mban Shift shtypyr + Restore.

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Kam shkarkuar verzione me te vjetra nje prej tyre eshte edhe 4.2.1
    Hap Itunes provoj me shift pastaj restore fillon te instalohet me pas me shfaq error , kam provuar ne kompjutera te ndryshum, kam provuar edhe me tinyumbrella, gjithashtu kam provuar edhe ne direktorin : windows/system32/driver/host/etc .. te shtoj nje Ip te gs.apple por prap nuk mund te kryj pun.
    Nese dikush mund te me ndihmoj si te veproj ..?

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga agonny Lexo Postimin
    Nuk e di si funksionon ne iPad por nese paraqitet kjo te iPhone eshte problemi tek autocorrection, shko nSettings>Keyboard Preferences apo diqka e tille. duhet me qene e njejt edhe ne iPad, give it a try.
    Faleminderit shume, ishte po ashtu shume e lehte per ta gjetur pas ndihmes tende.

faleminderit ..!
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    JB ne 4.3 me sn0wbreeze redmondpie.com/jailbreak-4.3-on-windows-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-using-sn0wbreeze-how-to-guide/ por vetem tethered!

Kurse per degradim duhet ket ruajtur fajlli SHSH per te pas mundesin e degradimit
    kete ke mund ta kuptosh kur e ke hap cydian dhe nese te ket shkruar ndonje version iOS ateher ke mundesin per degradim po ne at version, shiko foton

kurse per unlock duhet ta di qfar versioni BB ke (e gjen tek about dhe ne fund ku shkruan firmware modem)per te dhan pergjegje.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Verzioni i fundit i iREB RC4 besoj se te kryen pun, futu ne DFU me iREB RC4 pastaj shko restore me iTunes mund te kaloj ne 4.2.1 pastaj mund ta beshe me Greenpois0n Untetherd (shiko shkrimin 43).

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •