Close
Faqja 43 prej 135 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 1350
    i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330

i phone disable

Pershendejte kam nje iPhone dhe eshte bere kodi disa here gabim tani me thote ipohne disable contet tu itunese e kam provuar ne shume forma pore eshte e pa mundur ta ktheje ne gjendjen fillestare kush mund te me ndihmoj ne zgjidhjen e ketij problemi. pak a shume i njeti problem por vetem se mua me thote lidhu me itunes
    http://www.google.com/#hl=en&safe=ac...550743898e82d0
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jonivlore : 14-08-2010 mė 17:15 Arsyeja: shtese

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Me karte T-Mobile te maqedonise funksionon, para 1 jave e aktivizova 3gs 16gb, pa jailbreak pa asgje.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Njė shokė imi ka iPhone 3GS e pyeta pėr kėtė dhe mė tha se duhet ta futesh nė iTunes dhe te besh "restore" por gjithēka do tė fshihet brenda tij. Nėse e pėrdore iTunes shpesh, do tė kesh backup nė pc.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2010
    Postime
    15
    hej shoku e edhe une e kom pas te njejtin problem po ti duhesh me ba restore me itunes edhe me dit qfare firmware e ki viq restore (nese do edhe update amo tani ta qet firmware te ri) ku tu fshihen kejt app qe i ki pastaj ti duhesh me unlock dhe jailbreak per me te punu sim card edhe app.trego veqorit e iphone ndoshta muj me te ndihmu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2010
    Postime
    15

web me app per iphone 3G 4.0.1

a di ndokush ndonje web faqe ku muj me shkarku apps per iphone ne pc tani mi ba sync ne iphone se une nuk kom wi-fi

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Nuk mundesh! Nė iPhone mund tė instalosh apps vetėm nga App Store ose nė pc pėrmes iTunes!

Ose nėse e bėn Jailbreak... tani mund tė marrėsh tė gjitha programet falas... bile edhe "tingalin"...

Mė mirė kalo nė Android...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga Mariachi Lexo Postimin
    Me karte T-Mobile te maqedonise funksionon, para 1 jave e aktivizova 3gs 16gb, pa jailbreak pa asgje.

iphone pa kontrat nuk kerkon aktivizim, me qindra qe me kan kalu naper dor nuk kam mund asnje ta aktivizoj nese ka qen me kontrat brenda kohes perkatse. pra iphone ja i esht skadu koha brenda kontrates ose ka qen unlocked nga apple.
    Per ta aktivizuar duhet nje SIM e operatorit perkates ose disa lloje kartash pirate qe jan vetem per kete pune qe po qarkullojn ne shum neper servise telefonash.

i/e regjistruar Maska e Snake Eyes
    Anėtarėsuar
    19-10-2009
    Postime
    155

Question Facebook Help

si mund te shtoj tek profili im kto glitter graphics ???

si tek foto...

???
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anėtarėsuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    Per ta aktivizuar duhet nje SIM e operatorit perkates ose disa lloje kartash pirate qe jan vetem per kete pune qe po qarkullojn ne shum neper servise telefonash.
    Di gje ku mund te gjesh nga keto kartat pirate se kam pyetur ne Fier dhe Vlore dhe as qe ja kishin idene qe ekzistonin
    ██████████████████████
    F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
    ██████████████████████

Po interesohu me ndonjė nga ato admin tė faqjeve.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 43 prej 135 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •