ku duhet me shiku qfare fareware eshte e qfare tipi qeto karekteristika se edhe une e kom njo e kom bo restore ne iTunes edhe nuk mujt me hi naj ndihme naj kush.ju lutem iPhone jem eshte 16gb tipi A 1241.
ku duhet me shiku qfare fareware eshte e qfare tipi qeto karekteristika se edhe une e kom njo e kom bo restore ne iTunes edhe nuk mujt me hi naj ndihme naj kush.ju lutem iPhone jem eshte 16gb tipi A 1241.
qysh me dit bre shoku qfare farmeware eshte edhe versioni eshte.
settings-general-about dhe ne fund shiko a esht 3.1.3 apo 4.0 apo 4.01
sidoqoft vetem hape browserin safari ne iphone dhe jepe qat adres qe e kam shkru me lart dhe prit deri sa te shkarkohet cydia , shum e thjesht edhe per unlock e kam shkru si duhet te behet vetem ndjeki me vemendeje
ama une sun e hapi hiq iPhone e kom te bllokum.
aty viq ma qet logon iTunes me USB edhe nuk muj une me hi ne iPhone.
o shoku une sum po kyqna hiq ne iPhone se mu kyq nuk lypi ma kurgja.une po du me hap.
ateher smunesh me dit qfar modeli ki nese je mbet ne ket proces.
vetem lidhe iphone me itunes edhe kliko restore dhe prit deri sa te shkarkon itunes firmware dhe ta instalon sepse momentalisht esht versioni i fundit 4.01 dhe me ket version mundesh me be jailbreak siq e kom sqaru ma lart
Ca versioni ka baseband dhe sistemi operativ qe perdor?
Eshte 3gs apo jo?
Keyboard not found .... press any key to continue!
mu ne iTunes po ma qet
Name:iPhone
Cpacity:n/a
Software Version :n/a
Serial Number : 8884290DY7K
Krijoni Kontakt