Po ... thash te shoh se a mos je shperngulur nga ilusion land ne boten e realitetit
Po ... thash te shoh se a mos je shperngulur nga ilusion land ne boten e realitetit
Nuk perdor edhe aq shum fb. por jam kureshtar te dije se ka noi menyre te dihet se cilet kan qene vizitoret e fundit te faqes sime. Do te isha mirenjohes nese me trego kete dikush
http://www.facebook.com/pages/Shiko-...?ref=ts&v=wall
ketu ti shpjegon hap pas hapi si behet me pa kushe ka par profilin tende.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
pershendetie te gjithve jam i interseur. nqofse e di njeri dua te di si te gjesh administratorin e nje faqie (jo te nje grupi )te nje become fan ne facebook
me sa di une nuk eshte e mundur!!!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Facebook nuk te lejon te shohesh vizitoret e tu te fundit sepse do te binte ndesh me Privacy-n e anetareve.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Ke plot grupe shqiptare ku pėrfitojn nga kjo gjė pėr tė bėrė mė shum fans dhe dėrguar reklama biles disa marrine dhe password duke ju sugjeruar linske tė ndryshme.
Dhe me njė fjal qė mos ta zgjas mė shum!
Kjo gjė nuk ėshtė e mundur nė asnjė menyr!
p.s Shife links ku e ka dhėn toni ku kėrkohet tė download njė program nė *altervista.com![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
nuk ke mundsi te shikosh kush te ka vizituar faqen tende ne facebook
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Eshte e mundur te gjendet 1 person perdorues i Facebookut nqs ka derguar nje mesazh tek 1 person tjeter dhe ky perdorues i Facebookut?? E kam fjalen te gjendet IP e perdoruesit?
jo....................
Krijoni Kontakt