Close
Faqja 2 prej 135 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 1350
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Ncncnc 800 USD per nje cel inferior te Nokia N95 8GB? Ndrysho porosine pa qene vone .
    LoL.. pse hun inferior ? E vetmja gje inferiore eshte camera. MicroSD ka 8 GB + vete telefoni ka edhe built in 128 MB te tjera. Ekrani eshte 800 pix. Dmth web browsing eshte superior. Ate cameran me Zeiss lents e kam zili me thene te drejten, po dicak e tille mund te sakrifikohet duke patur parasysh sa bukur duket ne dore dhe full keyboard.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    LoL.. pse hun inferior ? E vetmja gje inferiore eshte camera. MicroSD ka 8 GB + vete telefoni ka edhe built in 128 MB te tjera. Ekrani eshte 800 pix. Dmth web browsing eshte superior. Ate cameran me Zeiss lents e kam zili me thene te drejten, po dicak e tille mund te sakrifikohet duke patur parasysh sa bukur duket ne dore dhe full keyboard.
    Nqs do doja full keyboard, mar laptopin tim VAYO verdalle lol.

Nejse nejse, Nokia N series mbeten "kings" te celulareve.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nqs do doja full keyboard, mar laptopin tim VAYO verdalle lol.
    Nejse nejse, Nokia N series mbeten "kings" te celulareve.
    Nuk kam pare ndonjehere njeri me koke-forte...! Lere "VAIO-n" menjane, po flasim per celulare. Ta thashe qe jam per vete fans i Nseries po edhe ky E90 nuk ka te share. Ne fakt eshte i madh...OK. Po une keta celularet e vegjel i kam urryer gjithmone. Une kam 3 cope per momentin LoL.. e di qe jane shume.
    N70 music edition, iPaq (pocket PC) dhe Nokia Communicator.
    Nuk di ke do te le per E90 po ka shume mundesi te nderroj Communicator per Communicator.
    N95 eshte brilant.. nuk kam cfare te them. Po te kisha mundesi do te kisha nderruar N70 me ate... por po fillon te behet sport shume i shtrenjte.
    Nesje, e mbajtsh gezuar. Po tu desh ndonje program... fishkelle

O cuna sa jane cmimet ktu ne shqipri per keto n series , Ne vecanti 95?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Nuk kam pare ndonjehere njeri me koke-forte...!
    S'paskemi debatuar ne tema te tjera ndaj s'me njeh .

Lere "VAIO-n" menjane, po flasim per celulare. Ta thashe qe jam per vete fans i Nseries po edhe ky E90 nuk ka te share. Ne fakt eshte i madh...OK. Po une keta celularet e vegjel i kam urryer gjithmone. Une kam 3 cope per momentin LoL.. e di qe jane shume.
    N70 music edition, iPaq (pocket PC) dhe Nokia Communicator.
    Nuk di ke do te le per E90 po ka shume mundesi te nderroj Communicator per Communicator.
    N95 eshte brilant.. nuk kam cfare te them. Po te kisha mundesi do te kisha nderruar N70 me ate... por po fillon te behet sport shume i shtrenjte.
    Nesje, e mbajtsh gezuar. Po tu desh ndonje program... fishkelle
    Nuk e kam pare E90 me thene te drejten, por duke pasur parasysh keyboard mendova se ishte i madh, ndaj dhe isha kondra lol.
    Por sic thashe me siper NSeries cfare do qofshin jane me te miret, sidomos ne funksionet specifike te tyre. Ndaj i mbajtsh gezuar dhe ti lol. Dhe flm paraprakisht per oferten .

Ditmir une nuk i di cmimet ne Shqiperi. Im vella qe po ben lobby t'i dergoj celularin tim lool, me tha qe e kishte pare Nokia N95 8GB ne nje vitrine 1200 dollare. Ndoshta me genjeu qe t'i dergoj timin, se cmimi eshte pothuajse dyfishi i cmimit ne US, por dhe s'do cuditesha me cmimet atje.

linux user Maska e eni_
    Anėtarėsuar
    13-03-2005
    Postime
    67
    e di qe mundet te mos iu pelqeje si ide, ose mund te jete pak jashte-teme, por un kam nje celulari Sony Ericsson w880i, dhe me pelqen goxha. Ndoshta nuk eshte aq i avancuar sa ato me siper por funksionin e celularit e kryen shume mire, [dhe walkman-in, ajo W para tregon WALKMAN ]. Per me teper eshte aq i holle sa humb ne xhepin e pantallonave..

Phuck windows, Think Linux

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    ... me tha qe e kishte pare Nokia N95 8GB ne nje vitrine 1200 dollare.
    Nuk me kane zene syri N95 ne qarkullim per momentin. Sidoqofte vellai mund te kete te drejte sepse mund te dali ne fillim te 100.000 lekshi si paraardhesit.

Dream Maska e McLonni
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    9
    edhe me shume i jap vler HTC TOUCH FLO.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga McLonni : 09-12-2007 mė 17:23

Dream Maska e McLonni
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    9
    edhe une me mire e gjej vetem me nje HTC Touch FLO

E then kte ngase ka gati dy vite qe perdori Qtek 9100 , sisteem opertiv WMobile 5 .
    E mira e ktij eshte qe je gjithnje i freskuar me programet qe vertet ja vlen ti perdoresh dhe e mira eshte qe ja del ti shkarkosh ne net dhe per fat te mire jane te shumte . kurse sa i perket HTC eshte edhe me i lehet edhe me i vogel dhe ka si sistem operativ WM6-shin.
    po une o ju kisha lute juve , dine dikush nga ju se a eshte e mundur te gjej ne merkatin evropian HTC Touch-in me ngjyre te BARDH .
    Ju falenderit . McLonni .

Une per vete kam pare ne Tirane te nje filial i TeCom dhe te I famshmi $

Faqja 2 prej 135 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •