E gjen nga kjo faqja,regjistrohesh.
http://unfaced.com/
E gjen nga kjo faqja,regjistrohesh.
http://unfaced.com/
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje!
Une kam nje internet kafe dhe kjo u ka ndodhur klienteve te mi te cilet ishin duke luajtur poker ne facebook edhe kishin arritur nje fare shume te konsiderueshme ne "chipsa".
Duke luajtur persona qe ata i kishin friends u kishin then qe te klikonin ne nje adrese per te pare fotot e tyre dhe se duhej te shkruanin dhe kodin e facebook per te vazhduar me tej, dhe si rezultat mbas 1-3 minuta kohe nuk u mbeteshin me "chipsa" ne poker e u vidhnin dhe adresen e tyre per t'ua ber edhe shokeve qe viktimat kishin ne facebook.....
Ajo qe me ben pershtypje eshte se me te njejten menyre me duket se funksionon edhe vjedhja e pass ne msn ku te vijne adresa te ndryshme per te klikuar qe te shohesh fotot e tua me demek, ose fotot lakuriq te ndonje femre VIP...
A ka ndonjeri ide me teper rreth ketij fenomeni se si funksionojne gjerat e cfare programesh jane keto qe e bejne kete gje????
Ketu keni kodin ose "source page" te asaj faqeje qe te kerkonte te shkruaje kodin dhe e-mail e facebook, kete e hodha me teper per ata qe meren me programim webfaqesh ose programe te ndryshme pasi ata mund te na shpjegojne me shume rreth kesaj nese munden
Me respekt Aldi!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldi1 : 14-06-2009 mė 11:08
Aldi Shuli
Eshte e vertet kjo gje. Kjo vjen dhe nga kurioziteti i tepert qe kemi. Nuk po ndodh vetem ne shqiperi po eshte anemban botes. Hackerat po bejn punen e tyre, dhe rreziku i sjell nga ta eshte vlersuar mjaft i lart. Kjo mjafton te shohesh masat qe kan marr adminet e Texas Holden poker, per faktin se facebook me shume hackohet per ket gje, pra per te vjedhur chipsa. Megjithate keshilla ime do ishte tmos hapim gjera qe si dim, sepse mjafton te jesh pak i kthjellet dhe cdo gje eleminohet.
per tu mbrojtur eshte disi e lehte, mjafton mos te klikosh ne linke qe nuk i njeh e qe ti propozojne njerez te pa njohur.
Po une me teper doja te dija se si ja arrijne qe ti bejne keto, prandaj e vura dhe ate text document ketu ne forum se ndoshta aty ka ndonje script qe per ne qe nuk meremi me programim nuk e dime e mund te na e shpjegonte dikush qe ka njohuri...
A mund te behet kjo me faqe html dhe forms te cilat te gjitha te dhenat qe shkruhen ne to ruhen ne serverin e hostit ose dergohen tek ndonje e-mail qe i eshte caktuar??
Aldi Shuli
Dergohet skripti si file me nje url te maskuar.Kur klikohet linku ai te drejton ne nje faqe qe duket si faqja e facebook dhe te kerkohet te besh rilogin....Ne fakt ajo faqe nuk eshte facebook origjinal por face book fallco ku vidhet(regjistrohet emri i perdorusit dhe passwordi.Keto faqe fallco kane scripte qe bejne vjedhjen.
Ne menyre te ngjashme vidhen edhe chipsat e pokerit,paswordi ne msn etj
Teknika fishing ka me dhjetra dhe scripte qe behen.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Veprime qė nuk janė tė dukshme pėr anėtarėt e tjerė:
* Pokes
* Whose photos you view
* Whose notes you read
* Groups and Events you decline to join
* People you reject as friends
* People you remove from your friends
* Notes and photos you delete
Kjo vlen edhe pėr ju, ndaj anėtarėve tė tjerė.
Jeta ime, mban emrin e saj..
kjo eshte nje nga menyrat me te thjesha qe hackerat mund te bejne.
dmth nje fake page ose sic quhet ndryshe phishing ku vetem me nje ndryshim te vogel ne page source te faqes origjinale te facebook mund te besh nj faqe te tille ku te gjitha e-mailet dhe passwordet te vije ne nje faqe php e cila eshte e destinuar te vjedhi.
nje te tille une kam arritur ta zbrethej dhe gjithashtu kam krijuar nje te tille por vetem per prova personale madje edhe me te sakte se kjo qe ju keni postuar ketu.
ne fakt do te ishte me mire nese te gjithe ne mos ti hapim ato faqe te cilat nuk e dime se c'jane e per me teper te bejme log in .
mo po sjane hacker keta jo ... keta ne gjuhen tematike informatiek quhen Script-kiddies
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt