A fshihen telefonatat nje nga nje nga iphone, por jo te fshihen te gjitha?
A fshihen telefonatat nje nga nje nga iphone, por jo te fshihen te gjitha?
Pershendetje!
Kerkoj keshilla prej ndonje nga ekspertet qe njohin mire funksionimin e rrjetit social Facebook. Kohet e fundit, sahere qe futem ne chat te ketij rrjeti kam probleme te theksuara. Miqet me ankohen se kam probleme me rrjetin e internetit, gje e cila nuk qendron pasi qe kam provuar te nderroj edhe vendin e kyējes ne internet, te tjeret me pyesin a mos kam probleme me Facebook. E tere problematika qendron ne faktin se per 5 apo 10 minuta une mund te zhvilloj komunikim normal ne chat, pas kesaj kohe, o me largon jashte linje (offline) o duhet te largohem fare nga ēasja ne kete faqe.
Ku qendron problemi? Si mund ta evitoj kete?
U jam mirenjohes paraprakisht per sugjerimet tuaja!
Dar_di
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Hi
Provo njehere ta instalosh Greasemonkey , Per mozilla , dhe shko tek Tools - Greasemonkey - Dhe Beje Enable dhe shiqo a te ndodh ky problem perseri
Jo nuk fshihen dot nje nga nje. Vetem nqs e ke Jailbreak iPhone atehere mund te shkarikosh nje tweak nga Cydia qe quhet Recent/Call Log Delete qe te mundeson nje gje te tille.
Ne facebook nuk e di por ne hotmail njehere dikush me kishte ndrruar passin dhe pasi kontaktova help - nje hindus - dhe i tregova se cilet ishin miqte e mi ne messenger dhe cilat emaila i kisha ne inbox, ai hindusi me resetoj passin dhe ma dergoj.
Ne facebook kjo nuk me ka ndodhur por ekziston mundesia qe te identifikosh llogarine duke dhene disa te dhena per vete dhe per miqte. Ia vlen te provoje. E nese nuk i kujtohet passwordi i emailit, atehere kjo kolege yte nuk qenka moderne dhe "in" me kohen...
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
qe paske pas nje shoqe budallaqe,spaska mbajt mend asgje,po emrin edin si eka?![]()
Provo te klikosh ne start/run/
Aty fut cmd
dhe ok
dhe me vone futet
ipconfig /flushdns
shtypet enter ne tastjere.
Pastaj i ben kompjuterit ristart.
Ne menune e kontakteve ne facebook,
zgjedh disable per updates.
Duhet kontrolluar dhe rregulluar data dhe ora ne kompjuter.
Gjithashtu provo te pastrosh cookies dhe historine me ccleaner.
Mund te jete shkak edhe lidhja e internetit e dobet,pingu del shume i larte ne ms
nga serveri i facebukut per pasoje jep timeout dhe del(logoff) nga chati.
Kjo mund te rregullohet duke bere reset modemin routerin dhe rilidhesh me internetin
per te krijuar lidhje te qendrushme dhe shpejtesi me te mire.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Provova tė instaloj kėtė program qė mė ke rekomanduar, por akoma nuk vėrej ndonjė rezultat, ndoshta mė vonė mund tė prodhojė efektet e tij! Falėmnderit!
Kjo po ndodhė si nė versionin e vjetėr, po ashtu edhe nė versionin e ri.
Beni, provova nė mėnyrėn e parė pėrmes start/run/cmd, por mė shfaqet kjo dritare:
Nė mėnyrėn mė poshtė nuk tė kuptova fare. Data dhe ora janė plotėsisht nė rregull. Programin pėr pastrimin e historisė dhe cookies e kam tė instaluar dhe e aktivizoj kohė pas kohe. Po pate mundėsi tė pėrdorėsh disa ilustrime (fotografi) se si tė ndjek komandat, besoj qė do ta kem mė tė lehtė evitimin e kėtij problemi. Gjithsesi, tė jam mirėnjohės pėr kėshillat.
Dar_di
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Krijoni Kontakt