Close
Faqja 106 prej 135 FillimFillim ... 65696104105106107108116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1350
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2011
    Postime
    24

Iphone!

A fshihen telefonatat nje nga nje nga iphone, por jo te fshihen te gjitha?

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Pershendetje!

Kerkoj keshilla prej ndonje nga ekspertet qe njohin mire funksionimin e rrjetit social Facebook. Kohet e fundit, sahere qe futem ne chat te ketij rrjeti kam probleme te theksuara. Miqet me ankohen se kam probleme me rrjetin e internetit, gje e cila nuk qendron pasi qe kam provuar te nderroj edhe vendin e kyējes ne internet, te tjeret me pyesin a mos kam probleme me Facebook. E tere problematika qendron ne faktin se per 5 apo 10 minuta une mund te zhvilloj komunikim normal ne chat, pas kesaj kohe, o me largon jashte linje (offline) o duhet te largohem fare nga ēasja ne kete faqe.

Ku qendron problemi? Si mund ta evitoj kete?

U jam mirenjohes paraprakisht per sugjerimet tuaja!

Dar_di
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    Citim Postuar mė parė nga Dar_di Lexo Postimin
    Pershendetje!

Kerkoj keshilla prej ndonje nga ekspertet qe njohin mire funksionimin e rrjetit social Facebook. Kohet e fundit, sahere qe futem ne chat te ketij rrjeti kam probleme te theksuara. Miqet me ankohen se kam probleme me rrjetin e internetit, gje e cila nuk qendron pasi qe kam provuar te nderroj edhe vendin e kyējes ne internet, te tjeret me pyesin a mos kam probleme me Facebook. E tere problematika qendron ne faktin se per 5 apo 10 minuta une mund te zhvilloj komunikim normal ne chat, pas kesaj kohe, o me largon jashte linje (offline) o duhet te largohem fare nga ēasja ne kete faqe.

Dar_di
    Hi

Provo njehere ta instalosh Greasemonkey , Per mozilla , dhe shko tek Tools - Greasemonkey - Dhe Beje Enable dhe shiqo a te ndodh ky problem perseri

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga Dar_di Lexo Postimin
    Pershendetje!

Dar_di
    Kjo te ndodh me version e chatit te ri qe ka fb apo edhe me te vjetrin?
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

menefregist Maska e WaRrIoR
    Anėtarėsuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    Me nei plazh tropikal
    Postime
    191
    Jo nuk fshihen dot nje nga nje. Vetem nqs e ke Jailbreak iPhone atehere mund te shkarikosh nje tweak nga Cydia qe quhet Recent/Call Log Delete qe te mundeson nje gje te tille.

Citim Postuar mė parė nga LeticiaN Lexo Postimin
    A fshihen telefonatat nje nga nje nga iphone, por jo te fshihen te gjitha?
    duhet te kesh bere jailbreak telefonin dhe te instalosh program per menaxhimin e telefonatave!

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Nje kolege ne pune me tha se i eshte bllokuar facebook edhe dikush i ka nderuar pass
    si mundet te ktheje prap llogarine e saj ?
    Faleminderit
    Ne facebook nuk e di por ne hotmail njehere dikush me kishte ndrruar passin dhe pasi kontaktova help - nje hindus - dhe i tregova se cilet ishin miqte e mi ne messenger dhe cilat emaila i kisha ne inbox, ai hindusi me resetoj passin dhe ma dergoj.

Ne facebook kjo nuk me ka ndodhur por ekziston mundesia qe te identifikosh llogarine duke dhene disa te dhena per vete dhe per miqte. Ia vlen te provoje. E nese nuk i kujtohet passwordi i emailit, atehere kjo kolege yte nuk qenka moderne dhe "in" me kohen...
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    134
    qe paske pas nje shoqe budallaqe,spaska mbajt mend asgje,po emrin edin si eka?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Provo te klikosh ne start/run/
    Aty fut cmd
    dhe ok
    dhe me vone futet
    ipconfig /flushdns
    shtypet enter ne tastjere.
    Pastaj i ben kompjuterit ristart.
    Ne menune e kontakteve ne facebook,
    zgjedh disable per updates.
    Duhet kontrolluar dhe rregulluar data dhe ora ne kompjuter.
    Gjithashtu provo te pastrosh cookies dhe historine me ccleaner.
    Mund te jete shkak edhe lidhja e internetit e dobet,pingu del shume i larte ne ms
    nga serveri i facebukut per pasoje jep timeout dhe del(logoff) nga chati.
    Kjo mund te rregullohet duke bere reset modemin routerin dhe rilidhesh me internetin
    per te krijuar lidhje te qendrushme dhe shpejtesi me te mire.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Citim Postuar mė parė nga GjeNcHe.-.D Lexo Postimin
    Hi

Provo njehere ta instalosh Greasemonkey , Per mozilla , dhe shko tek Tools - Greasemonkey - Dhe Beje Enable dhe shiqo a te ndodh ky problem perseri
    Provova tė instaloj kėtė program qė mė ke rekomanduar, por akoma nuk vėrej ndonjė rezultat, ndoshta mė vonė mund tė prodhojė efektet e tij! Falėmnderit!

Citim Postuar mė parė nga EDUARDI Lexo Postimin
    Kjo te ndodh me version e chatit te ri qe ka fb apo edhe me te vjetrin?
    Kjo po ndodhė si nė versionin e vjetėr, po ashtu edhe nė versionin e ri.

Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Provo te klikosh ne start/run/
    Aty fut cmd
    dhe ok
    dhe me vone futet
    ipconfig /flushdns
    shtypet enter ne tastjere.
    Pastaj i ben kompjuterit ristart.
    Ne menune e kontakteve ne facebook,
    zgjedh disable per updates.
    Duhet kontrolluar dhe rregulluar data dhe ora ne kompjuter.
    Gjithashtu provo te pastrosh cookies dhe historine me ccleaner.
    Mund te jete shkak edhe lidhja e internetit e dobet,pingu del shume i larte ne ms
    nga serveri i facebukut per pasoje jep timeout dhe del(logoff) nga chati.
    Kjo mund te rregullohet duke bere reset modemin routerin dhe rilidhesh me internetin
    per te krijuar lidhje te qendrushme dhe shpejtesi me te mire.
    Beni, provova nė mėnyrėn e parė pėrmes start/run/cmd, por mė shfaqet kjo dritare:

Nė mėnyrėn mė poshtė nuk tė kuptova fare. Data dhe ora janė plotėsisht nė rregull. Programin pėr pastrimin e historisė dhe cookies e kam tė instaluar dhe e aktivizoj kohė pas kohe. Po pate mundėsi tė pėrdorėsh disa ilustrime (fotografi) se si tė ndjek komandat, besoj qė do ta kem mė tė lehtė evitimin e kėtij problemi. Gjithsesi, tė jam mirėnjohės pėr kėshillat.

Dar_di
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •