Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Bashkëshortët brenda viti mesatarisht grinden 2455 herë

Lodhër, 26 gusht - Midis bashkëshortëve, që jetojnë bashkë, gjatë vitit mesatarisht ndodhin 2455 grindje, përkatësisht nga shtatë në vit. Ky është rezultati i një studimi të shtëpisë londineze të sigurimeve “Ensure”, që u bë ndaj 3.000 njerëzve, bën publike “The Sun”.

Shkaku më i shpeshtë e grindjeve është se njëri nga partnerët nuk e dëgjon çfarë i thotë tjetri, për ç’arsye gjatë një viti ngatërrohen mesatarisht 112 herë, tregon hulumtimi.

Për shkak të të hollave dhe të shpenzimeve të tepruara gjatë vitit shpërthejnë 108 grindje, plogështia në punët shtëpiake është shkak i 105 ngatërresva gjatë vitit, kurse gërhitja nxit 102 grindje në vit. Mospajtimet ase çfarë do të hanë për drekë mesatarisht ndodhin 92 herë gjatë vitit, kurse 80 herë në vit grindja shpërthen për shkak të hyrjes së partnerit në shtëpi me këpuca të përbaltura.

Seksi përbën motiv për ngatërresa 88 herë në vit, kurse si shkak më i shpeshtë përmendet seski fare i rrallë ose “tajmingu” i gabuar. Numri 88 është “rezervuar” edhe për mospajtime rreth disiplinës së fëmijëve, ndërkaq nëse janë ose jo fëmijët të lazdruar partnerët do të ngrejë zëri mesatarisht 79 herë në vit.

Më shumë se njëherë në javë shpërthejnë ngatërresa për shkak se partneri kalon pranë gjësendeve që duhet hequr nga shkallët, për shkak të vozitjes së shpejtë dhe si pasojë e mospajtimeve se çfarë do të shikojnë në televizion, thekson “The Sun”.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Lodhër, 26 gusht - Midis bashkëshortëve, që jetojnë bashkë, gjatë vitit mesatarisht ndodhin 2455 grindje, përkatësisht nga shtatë në vit. Ky është rezultati i një studimi të shtëpisë londineze të sigurimeve “Ensure”, që u bë ndaj 3.000 njerëzve, bën publike “The Sun”.

”.
    shtate here ne dite ka dasht me thone ky gazetari.

ka te drejte me kobure ne brez rrime 24 ore

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

fjala grindje ka kuptim te ndryshem per njerez te ndryshem, per c'lloje grindjesh behet fjale

ishim nje grupe shqipateresh diku , dikur dhe gjithe kohes flisnin me ulerima dhe qeshnin po me ulerima , dhe na pyesnin te hujat po ckeni ore qe grindeni gjithe kohes
    sipas kesaj i bie qe ne ne shqiptaret te grindena gjithe kohes

po njeher me ka bere pershtypje isha ne nje dyqan dhe nje grua me burre po shikonin dhe ajo gruaja me qetesine me te me madhe dhe me pesheprima po e shante ate burrin , idiot , gomar, por perdorte nje ton sikur po i thoshte te dua
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 27-08-2011 më 08:32

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    cudi si iu del koha te grinden kaq shpesh...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    cudi si iu del koha te grinden kaq shpesh...
    ppo si tmos bosh sherr me kte fegin mi brouken smajle se shef tina qi ky ene londer zdi me e shkru ene e bo lodher!!!!!!!! bo hesap masanej.ka na ran kta burra mi gra,tgjith kaptinderra.kur se murra ene una i tjashem fare,tpakten kta tjashmit zdin me shkru shqip po amo i gjuh tjashme e qajne fare.kta tmrenshmit asigjo zdin,zdi sa her ma kone sjell mazllumin perdore neper aeroporte qi kish hum rrugen, asi tabele zdi me kuptu.bo hesap.
    7 her mdite ene pak osh.shtatdhit duet.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    ppo si tmos bosh sherr me kte fegin mi brouken smajle se shef tina qi ky ene londer zdi me e shkru ene e bo lodher!!!!!!!! bo hesap masanej.ka na ran kta burra mi gra,tgjith kaptinderra.kur se murra ene una i tjashem fare,tpakten kta tjashmit zdin me shkru shqip po amo i gjuh tjashme e qajne fare.kta tmrenshmit asigjo zdin,zdi sa her ma kone sjell mazllumin perdore neper aeroporte qi kish hum rrugen, asi tabele zdi me kuptu.bo hesap.
    7 her mdite ene pak osh.shtatdhit duet.

tamam e ke gjet fjalen...duet per veshet e lagjes i bie te jete

e di qe mvjen nganjehere gjynah per kte mazllumin tat.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Une me k'te timin nuk para zihem se ma ka marre doren din si te me hapi rruge e te me mashtroi ahahahahaha
    po me ka zen belaja me burrat e botes ....se qef kam te zihem kur me jepet rasti ahahahaha
    mire qe nuk me denoncojne ....
    se kush do shkonte tek zyra e burrit per ballafaqin se si ishte puna qe plasi sherri lol
    mgjth ne darke ja tregoj vete ...sigurisht versionin tim :P
    ngre vetullat duke me buzeqeshur
    por nuk guxon te shpreh mendim
    se i din pastaj qe do flere nga mamaja per nja 1 muaj
    e meriton ne fund nje te puthur pa mbarim
    ky eshte burre them me vete u lodha u lodha por ne fund zgjodha :P
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    le te zien duhet pak variacion , pastaj dhe nje arsye me teper per te .. kiss and make up smooch smoochhh lol

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Une me k'te timin nuk para zihem se ma ka marre doren din si te me hapi rruge e te me mashtroi ahahahahaha
    po me ka zen belaja me burrat e botes ....se qef kam te zihem kur me jepet rasti ahahahaha
    mire qe nuk me denoncojne ....
    se kush do shkonte tek zyra e burrit per ballafaqin se si ishte puna qe plasi sherri lol
    mgjth ne darke ja tregoj vete ...sigurisht versionin tim :P
    ngre vetullat duke me buzeqeshur
    por nuk guxon te shpreh mendim
    se i din pastaj qe do flere nga mamaja per nja 1 muaj
    e meriton ne fund nje te puthur pa mbarim ky eshte burre them me vete u lodha u lodha por ne fund zgjodha :P

Saura, si eshte kjo puthja pa mbarim, se s'e di.
    Kam degjuar per puthje pa mbarim, por per nje te vetme, ncuk!
    Me te degjuar e kam...ok?
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    te tregova nje barsalet oj hallvasi..

nuk me the.. a te ka ba me kesh a jo se mu kur ma than 3 dit jam shkri gazit..

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •