shkaku i ndarjeve ne shumice jane tradhetite, dhe femrat tradhetojne shume me teper. di femra shqiptare te martuara me grek qe i luajne fene, mbajne grekun sa per numer ne shtepi, c'te beje ky i ziu jep jep e do merzitet nga briret qe i ve e shoqja.
shkaku i ndarjeve ne shumice jane tradhetite, dhe femrat tradhetojne shume me teper. di femra shqiptare te martuara me grek qe i luajne fene, mbajne grekun sa per numer ne shtepi, c'te beje ky i ziu jep jep e do merzitet nga briret qe i ve e shoqja.
Sa pa fat qe jemi,si nuk bie nje krize ktej![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Mia fatkeqsisht nje pjese e divorceve ndodhin ngaqe shume femra e shohin daljen ne perendim si nje arritje teper te madhe dhe divorcin si nje triumfim ndaj mashkullit shqiptar ,qe karakterizohet nga temperamenti i larte :-D .
Triumf eshte nqs arrin ta kthesh mashkullin ne favor te familjes , ta mbash familjen te bashkuar , mos te harrojme femijet qe jane me te pafajshmit te cilet demtohen me shume nga ndarja.
Nuk i shton divorcet kriza ekonomike, perkundrazi cifti bashkohet akoma dhe me shume me njeri-tjetrin per ta perballuar sebashku situaten e keqe.
Me kujtohet nje e njohura ime ne Itali , kur e kam takuar para disa vitesh :
Degjo XY , mos me me merzit se shkova te ndava ne gjygj-- Kur e degjoja me vite edhe me qesh edhe me qa aj aj aj
Jeto sot se neser nuk i dihet
Mia e kisha per lekun, jo per dhunen. Por meqe solle rastin, mua nuk me duket "sakrifice" ajo qe ka bere kjo nene. Njeriun e meson si te te trajtoje. Durimi i saj nuk eshte "sakrifice" por budallallek. Ja e sheh tani, edhe femijet kane mesuar edukate jo te mire. I rrofte durimi qe i eshte dukur sakrifice tani. Ne keto raste ku ve dore burri te rrah gruan, divorcin ta kishte bere me kohe.
Izadora mbase andej nga ju te jesh e ndare eshte me mire se te jesh e martuar. Europa ka me shume social se Usa. Ketu shteti dhe ato dy ndihma qe ti jep te nxjerr ne fillim 100 probleme.Sinqerisht nuk kam pare cifte shqiptare te ndahen per kapricio te njerit apo tjetrit. Po flas per ato qe jam pat vet mundesi ti njoh nga afer. Nuk mund te flas per ne Tirane xhanem.
Feelings change - memories don't.
Nuk eshte e vertete qe meshkujt shqiptare jane te tille. Duhet te kishe vene ne dukje, qe te posti i pare, qe behet fjale per Greqine dhe emigrantet atje. E sa per info, dhe te themi gjerat drejte dhe sakte- Ne greqi, 98% e emigranteve qe kane shkuar atje, jane te gjithe fshatare. Nga niveli intelekt jane 0. Cfare mund te presesh atehere? Mire qe kane survive dhe aq. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt