upsss me fal harrova edhe dicka , po emrin a mundem qe ta ndryshoj atje sepse nuk me pelqen ai emer desha te vija tjeter nese e di mund te me ndihmosh te lutem. pleaseeeeeee
upsss me fal harrova edhe dicka , po emrin a mundem qe ta ndryshoj atje sepse nuk me pelqen ai emer desha te vija tjeter nese e di mund te me ndihmosh te lutem. pleaseeeeeee
Pergjigje negative! Me vjen keq, por nuk mundesh dot. Emri qe zgjedh ne fillim te mbetet "pėrjetė".
Gjithė tė mirat.
hahahaha sa pa fat qe jaaaaam nejse ska gje gjithe te mirat edhe ty flm per ndihmen pacimmm
a din kushe pse kur i kqyri videot ne yootube nuk muna me zmadhu fotografin ose kur ja boj full scren nuk ume bon demethe fotografija kuqitet vetem zeri ndegjohet ee pa e zmadhu punon shume mir nuk e di sa kam qen i kjart por nese mundet dikushe te me ndihmoj flm shume
Shikoj njehere performancat e kompjuterit tend,ndoshta aty qendron arsyeja.
o nuk e di se perpara ume ka ba pa problem po nuk po di ku ashte problemi apo mos pom mungon naj qka nkumpjoter po flm
kap gjuje at kompjuter merrnji te ri :P ....lol
if love is the answer, could you rephrase the question?
perdor browser tjeter , pra provo me mozilla firefox psh
Gabimin e ben adobe flash player dhe nese nuk ndryshon gje me shfletues tjeter ( browser ) atehere prvo me desinstalim dhe instalim perseri te adobe flash player .
Dikur kam vendosur nje video ne Youtube, kam kohe qe e kam fshire qe aty por vazhdon te dali ne google sa here qe une shkruaj titullin e asaj video.Natyrisht kur klikoj nuk hapet gje sepse eshte fshire por si mund ta heq edhe nga motoret e kerkimit (siē eshte Google) ?
Krijoni Kontakt