harrova edhe diqka... me Mozilla Firefox nuk funksionon me si me pare, tani vetem me IE8 ( Internet Explorer 8).
Tung
harrova edhe diqka... me Mozilla Firefox nuk funksionon me si me pare, tani vetem me IE8 ( Internet Explorer 8).
Tung
Nuk keni nevoj per asnje instalim programi.
Thjesht merr linkun e kenges ne youtube dhe dergoje tek catch video dhe zgjidh llojin e kovertimit-shkarkimit (video, audio...).
http://www.catch-video.com
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
anistaloje dhe donladoje dhe nji her nga fillimi real player ose ke menyre tjeter per te downladuar videot nga you tubi shko ne google dhe shkruj download youtube downlader. tjeter myenyr eshte dhe ti shkarosh videot pa qene nevoja te kesh programe thjesht kliko ketu http://www.savevid.com/
kam nje problem me youtuben , ndoshta eshte ndonje virus un nuk e di por gjuha ne youtube me eshte ber arabisht ose kinezisht nuk e di saktsisht
a mund te me tregoi dikush se per qfar arsye eshte ndrru dhe
a mund te ndrroi gjuhen te kthei ne anglisht
Shiko ne rreshtin e fundit te faqes pas "© 2010 YouTube, LLC" e ke opcionin per ta nderruar gjuhen. Por me pare pastro PC-ne, nese nuk jam gabim ke te instaluar TuneUp 2010 , starto "TuneUp 1-Klick-Starter" dhe pastro PC-ne.
Krijova ket tem per shkak se ne youtube ka hyr nje video imja por jo nga user im , dikush tjeter e ka be upload ,,
a ka ndonje mundsi te fshihet ajo video edhe pse seshte nga useri im
Nese dinn dikush kttu ju lutem me ndihmoni
Faleminderitt,,
Nėse don tė shndėrrosh njė video nė audio pa e shkarkuar atė e pastaj ta bėsh tė parėn,
shko nė clipconverter.cc dhe aty ngjite lidhjen dhe zgjidhe formatin (pas shndrrimit, ta do
tė ta nxjerr pėr shkarkim). Sa pėr shkarkimin e drejtpėrdrejtė, nėse e ke tė instaluar Java
atėherė vetėm shko nė keepvid.com ose nė savevid.com dhe vazhdoje procedurėn klik!
Po ėshtė e mundshme! Duhet tė lajmėrosh videon tek administratoret dhe tu shkruash se nė video je ti dhe video ėshtė ngarkuar aty pa dėshirėn tėnde. Ka njė opsion tek videoja shkruan "Flag" aty bahet.
Report This Video as Inappropriate
Please select the category that most closely reflects your concern about the video, so that we can review it and determine if it violates our Community Guidelines or isn't appropriate for all viewers. Abusing this feature is also a violation of the Community Guidelines, so don't do it.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt