Close
Faqja 21 prej 53 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 530
    VOB me sa di une Kusi...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

wWw.WebShqip.Com Maska e vodafone_1
    Anėtarėsuar
    11-05-2004
    Vendndodhja
    Italy Torino
    Postime
    189
    Mjafton te kesh RealPlayer dhe me ane te ketij mund te shkarkosh cdo video jo ne Youtube po ne te gjitha faqet e tjera...
    Por nje gje qe te shkarkosh me Real Player duhet qe faqet ti hapesh me Internet Explore...
    Jeto diten e sotme.. Sikur te jete e fundit..

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    nuk e dija qe shkarkimi i videove nga you tobe ishte kaq i "veshtire"...sepse prej kohesh kam nje program shume te thjeshte "you tube is my bride". dhe me e bukura eshte ne shqip
    cdo gje eshte e thjeshte...i ben copy paste URL-s se videos ...jepi shkarko dhe shume shpejt videoja do jete ne kompjuterin tend, aty ku ke vendosur ta ruash.
    theksoj: shkakron shpejt!
    Nuk ka nevoj per instalim, dhe mund te shkarkosh sa video te duash ne te njejten kohe.
    ndersa per te hapur videot e you tube ne kompjuter kam instaluar Klcodec te cilin e perdor prej kohesh dhe jam shume e kenaqur pasi me hap cdo lloj video (deri me sot nuk me ka rene asnje video ne dore qe te mos e hapi ky program)
    Ky program shkarkohet nga interneti, thjesht kerkoni ne google.

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Citim Postuar mė parė nga sarandioti_ Lexo Postimin
    Une vetem nje here e kam provuar, kam bere UPLOAD perfundoi e gjithe procedura e kam videon edhe ne Account / My Video por kur e kerkoj me emrin e videos ne youtube apo ne googel nuk del ne asnje vend.
    SQARIM
    Sot kontrollova per kete gje dhe problemi ka qene teresiaht i imi. Nga youtube me eshte derguar nje email ku me njoftojne se videon time e kane bllokuar pasi kenga e perdorur per ilustrim (My Father's) eshte me te drejta autori dhe me kerkojne te ndryshoj muziken ose te zgjedh nje nga lista e tyre (madje me kane derguar dhe linkun e nje liste kengesh)
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

Mesim per te tjeret:
    MOS HIDHNI VIDEO ME TE DREJTA AUTORI NE UTUBE ...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

KUSi dhe mpg i hap me sa di une.pastaj nqs ke dvd qe hap dhe xvid e ben ne formation *avi...

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    KUSi dhe mpg i hap me sa di une.pastaj nqs ke dvd qe hap dhe xvid e ben ne formation *avi...
    Blood une i konvertova ne AVI dhe kte format e lexonte dvd dhe kryva pune , flm nga ana jote
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Pasioni pėr shkencėn Maska e Nolird
    Anėtarėsuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Pse mbyteni me programe qe nuk vlejne aspak

http://www.mediaconverter.org/

me ane te ketij webi downladoni ne formate te ndryshme pa problem qofte mpeg, mp3, avi apo edhe flv vete i converton ne formatin e caktuar nga ju, gjeja e vetme qe duhet te beni eshte te vendoni linkun dhe te caktoni formatin.

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199

Cool Download Mp3 Nga Youtube.com

Pėrshendetje nga unė denimsn dhe kerkoj ndihmen e juaj se si ta download-oj vetėm mp3 nga youtube pa videoklipe me par perdorja vidtomp3 por tani nuk po funksionon mė nese din ndojė kush pres pergjigjien e juaj :d
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 21-11-2008 mė 11:13

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Ka nje program qe quhet YouTube mp3 converter - ose dicka e tille. Kerkoje njehere se mos po e gjen...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Faqja 21 prej 53 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •