VOB me sa di une Kusi...
VOB me sa di une Kusi...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mjafton te kesh RealPlayer dhe me ane te ketij mund te shkarkosh cdo video jo ne Youtube po ne te gjitha faqet e tjera...
Por nje gje qe te shkarkosh me Real Player duhet qe faqet ti hapesh me Internet Explore...
Jeto diten e sotme.. Sikur te jete e fundit..
nuk e dija qe shkarkimi i videove nga you tobe ishte kaq i "veshtire"...sepse prej kohesh kam nje program shume te thjeshte "you tube is my bride". dhe me e bukura eshte ne shqip
cdo gje eshte e thjeshte...i ben copy paste URL-s se videos ...jepi shkarko dhe shume shpejt videoja do jete ne kompjuterin tend, aty ku ke vendosur ta ruash.
theksoj: shkakron shpejt!
Nuk ka nevoj per instalim, dhe mund te shkarkosh sa video te duash ne te njejten kohe.
ndersa per te hapur videot e you tube ne kompjuter kam instaluar Klcodec te cilin e perdor prej kohesh dhe jam shume e kenaqur pasi me hap cdo lloj video (deri me sot nuk me ka rene asnje video ne dore qe te mos e hapi ky program)
Ky program shkarkohet nga interneti, thjesht kerkoni ne google.
SQARIM
Sot kontrollova per kete gje dhe problemi ka qene teresiaht i imi. Nga youtube me eshte derguar nje email ku me njoftojne se videon time e kane bllokuar pasi kenga e perdorur per ilustrim (My Father's) eshte me te drejta autori dhe me kerkojne te ndryshoj muziken ose te zgjedh nje nga lista e tyre (madje me kane derguar dhe linkun e nje liste kengesh)
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Mesim per te tjeret:
MOS HIDHNI VIDEO ME TE DREJTA AUTORI NE UTUBE...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
KUSi dhe mpg i hap me sa di une.pastaj nqs ke dvd qe hap dhe xvid e ben ne formation *avi...
Pse mbyteni me programe qe nuk vlejne aspak
http://www.mediaconverter.org/
me ane te ketij webi downladoni ne formate te ndryshme pa problem qofte mpeg, mp3, avi apo edhe flv vete i converton ne formatin e caktuar nga ju, gjeja e vetme qe duhet te beni eshte te vendoni linkun dhe te caktoni formatin.![]()
Pėrshendetje nga unė denimsn dhe kerkoj ndihmen e juaj se si ta download-oj vetėm mp3 nga youtube pa videoklipe me par perdorja vidtomp3 por tani nuk po funksionon mė nese din ndojė kush pres pergjigjien e juaj :d
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 21-11-2008 mė 11:13
Ka nje program qe quhet YouTube mp3 converter - ose dicka e tille. Kerkoje njehere se mos po e gjen...
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt