Nese dikush nga ju ka mundesi te me tregoj se si dueht vepruar per te postuar ndonje clip ose ndonje video ne you tube. Un nuk kam ide se si behet kjo gjet
Pres pergjigje nga ju
Nese dikush nga ju ka mundesi te me tregoj se si dueht vepruar per te postuar ndonje clip ose ndonje video ne you tube. Un nuk kam ide se si behet kjo gjet
Pres pergjigje nga ju
Hap nje llogari njehere si fillim. Pasi hap llogarine mund te ngarkosh video sa te duash... te vesh titullin edhe pershkrimin perkates si edhe te komentosh dhe te lajmerohesh kur te tjeret do te komentojne per videot e tua.
FLm shok , nese ke mundesi te me tregosh pak me detalisht se si behet hapja e nje llogarie ne you tube.
Kur hap youtube.com lart ke nje link qe thote Sign UP. Kliko dhe ploteso formularin sipas te dhenave perkatese. Do te te dergohet automatikisht konfirmim me email.
Pastaj mund te hysh ne lologarine tende dhe te besh upload videos... njesoj si me email shkurt.
Hapa nje llogari de futa disa video qe desha ti postoja ne you tube por si dueht te ja bej un p.sh vetem te shkoi ne you tube dhe te shkruaj emrin e atyne videove qe i kom fut llogari timen.
Ato video po mund ti shikoj vetem nese po futem ne llogarin time
Nese ka mundesi te me ndihmoj ndokush sa me shpejt qe mundeni prej juve ne lidhje me largimin e videove nga YouTube. Une e kom postuar nje xhirim ilegal ne www.youtube.com dhe tash duhet me largu ate xjirim patjeter. Me ndihmoni ndokush se si duhet ta largoj xjirimin prej youtube.
Ju faleminderit per mirekuptim.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 03-02-2008 mė 19:57
Kycu nejhere ne YouTube me llogarine tende, mandej shko ketu:
http://www.youtube.com/my_videos
Selekto videon qe deshiron te largosh, mandej kliko butonin Remove Video.
My silence doesn't mean I am gone!
Une prej aty llogarise sime i fshiva ato xjirime qe i kom postuar amo kur po shkoj search psh "arbergerguri" prap po dalin ato xhirimet qe i kom postuar ma heret.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 03-02-2008 mė 19:58
Arbėr, duhet tė kaloj njė kohė e caktuar, qė videot qė ke hequr/larguar ti, tė largohen edhe nga makina e kėrkimit tė YouTube. Kur kėrkon me emrin tėnd arbergerguri tani shfaqet ky imazh (shiko mė poshte fig. 1), qė dmth se YouTube tani tregon se videot e kėrkuara janė larguar nga anėtari qė ka dėrguar/postuar ato, dhe duhet njė interval kohor i caktuar qė ato tė mos shfaqen mė. Pa merak, pėr pak kohė, mė ato video nuk i gjen dot nė YouTube!
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 03-02-2008 mė 16:24
My silence doesn't mean I am gone!
te lumte davius tani nuk po shfaqen me. Pikerisht ashtu u hiqen si the ti , se dje me hapke , e tash sot ste koka met asnje pra flm per mundin se po e sheh se paske pas bo pune zoti te rujt
Krijoni Kontakt