Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Superkupën e Spanjës?

Votues
27. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

10 37.04%
  • FC Barcelona

17 62.96%
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 66 prej 66
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ndeshje e shkelqyer nga ana e barcelones , mirepo prishet ne fund me nderhyrjen e marcelos ndaj fabregas . Nderhyrje e qellimshme per te thyer kembet. Lojtare te tille duhen denuar te pakten 10 ndeshje qe te zejne mend. Mourinho la nam edhe e tregoi veten ca niveli ka si njeri. Me erdhi keq edhe per gjestin e villas ndaj ozilit. Ozili I shkrete po mundohej ti ndante lojtaret , ndersa ha shpullen kot se koti . Te gjuash nje lojtar si ozili esht mekat se Jane lojtare humble si ai apo kaka. Nejse , si Perfundim, imazhi I realit po humb complete si pasoje e mourinhos. Ashtu e pafsha per here se e urrej shume si ekip )

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741

Ja ky i qemendruri qysh e godet cesc ...

Pep po ja nxjer at ftyren e vertet te kti magjupit ...

EEE qysh pom kujtohet ni fjali e t'madhit xavi

GUARDIOLA DO TE HY NE HISTORIN E FUTBOLLIT E JO mutinjo

BARCELONA JA KA JAP HAPAT E PARA PER TRAJNER EDHE BARCELONA KA ME FUNDUS PRAP ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Bardhoshkat mezi e prisnin diten e Merkure(ndeshjen kthyese), ndersa tani nuk po u ndihet zeri.
    Hej bela, kemi ra ne hall me keto. Ti leshosh nuk durohen, ti fitosh zhduken, c'eshte kjo pune keshtu lol

Hajt mos u merzitni, kismet heren tjeter do fitoni. (Si gjithmone haha) :P

Barcelona po u jep leksione bardhoshkave se si luhet futboll dhe si dhurohet spektakel, ndersa keto mjeranet pervec karateve dhe gjesteve antisportive nuk mesuan gje tjeter.
    Nuk kane faj lojtaret, se ashtu i meson Mouleshi. Ky me ate gjest qe beri ndaj Tito Vilanoves(ndihmesit te Guardioles) ja vuri kapakun, tamam psikopat.
    Gjithmone kur e shohin se nuk kane asnje mundesi per te fituar, shikojne te bejne ndonje mutlliq.
    U be e tepert kjo pune, i gjithe shtypi boteror po i kritikon keto imazhet e turpshme qe shfaqen bardhoshkat ne krye me maxhupin portugez.

Biles edhe Morientes(ish lojtar i bardhoshkave) bashk me ish drejtorin sportiv Valdano nuk i shifnin te udhes ato budallalliqe, dolen hapur duke i cilesuar gjeste shume te ulta, dhe duke i kritikuar drejtuesit e klubut per ate qe ndodhi.

Me e forta, para ndeshjes Mouleshi thote qe Superkupa eshte nje trofe shume i rendesishem per ne, duam ta fitojme pasi eshte fillimi i sezonit.
    Ndersa sot del na thote qe Supekupa eshte trofe shume i vogel. pfff

P.S; Amo fajet ma te medhaja i ka ai budalla Messi, e ka bo krejt budall edhe topin. lol

Golat e ndeshjes;

Visca el Barça!

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 18-08-2011 më 21:48
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Sa i perket futbollit ne pergjithesi NE duhet te jemi KRENAR qe jetojme ne EPOKEN E MESSIT ...
    E gjithe bota dorrezohet perpara MESSI-t

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    plehna te vertet lojtart e realit

ne ozil qe e kam pas pak qef sot me dul prej qefit kret
    or taj, turk mileti nuk osht per futboll, ktyne epva ka ni thike ene qoj qatje me ni qosh tmarojn doner kebab lol

Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    fitoi barcelona kot fare sepse mess pleshti shenoi ne nje moment hutimi. reali luajti me mire

Mos bre, si na cudite. Ti ben mire te meresh me ndonje gje tjeter, se per kete sport lidhje nuk ke.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 18-08-2011 më 22:49
    #VamosArgentina

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Po fola nje fjale keq do ha 100 replika , po fola 1 fjale mire do ha gjithashtu 100 replika keshtu qe po e mbyll gojen.

Urime Superkupa
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Po fola nje fjale keq do ha 100 replika , po fola 1 fjale mire do ha gjithashtu 100 replika keshtu qe po e mbyll gojen.

Urime Superkupa
    Jo ti taman ke nejt si burrat edhe n kohrat mat kqija te real madridit, a spe shef qe ka ra debati shum prej se nuk po hin fansat e RM veq me ni lule nuk qel pranvera

FLM
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •