plehna te vertet lojtart e realit
ne ozil qe e kam pas pak qef sot me dul prej qefit kret
plehna te vertet lojtart e realit
ne ozil qe e kam pas pak qef sot me dul prej qefit kret
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Madridi e ka dh...i veten sonte , sma merr menja qe ka qen me ulet se tasht Reali.
Turp per lojtaret , trajnerin , banken e lojtarve , per Perezin qe mban ksi plehra , dhe per gjithe tifozet qe i perkrahin ksi gjeste anti-njerzore
http://www.telegrafi.com/?id=5&a=25896
TURP
Sa i perket futbollit ne pergjithesi NE duhet te jemi KRENAR qe jetojme ne EPOKEN E MESSIT ...
Se Jose Mourinho është definitivisht i sëmurë në kokë, apo ndoshta e do shumë ekipin e tij, e tregoi SuperClasico 2 i zhvilluar në Camp Nou, ku strategu portugez realizoi pa kurrfarë dyshimi gjestin më kontravers në histori të futbollit, që do të mbetet në anale me gjenerata të tëra.
Si rodhi incidenti?
Në minutat përfundimtare debutuesi Cesc Fabregas mban topin për të humbur kohë, si zakonisht në ndeshjet e mëdha. Në ato momente vjen Marcelo që ndërhyu në mënyrë brutale në Cesc Fabregasin.
Në këto momente reagon pankina e Barcelonës që zgjohet në shenjë proteste. Të inspiruar edhe më shumë nga trajneri i tyre, lojtarët e Real Madridit me në krye Pepen fillojnë të kacaftyen me lojtarët e Barcelonës - të 40 lojtarët tani të përfshirë në incident.
Teksa gjyqtari dhe zëvëndëstrajneri i Barcelonës, Tito Vilanova po ndanin lojtarët, Jose Mourinho realizoi atë që dikush më së paku priti - Shkoi dhe futi gishtërinjt e tij në syrin e zëvëndëstrajnerit të Barcelonës. Çfarë gjest anti-sportiv, anti-njerëzor.
Situata ndizet edhe më shumë dhe rrëmuja ska të ndalur, derisa kësaj nate e cila filloi me magji futbolli dhe mbaroi me turpin më të madh të parë ndonjëherë, i dha fund Barcelona që ngriti trofeun i cili u fitua me gjak në fushë.
Një gjë është e sigurtë – Jose Mourinho edhe po të fitojë 500 tituj në vazhdim në karrierën e tij, sigurisht se kurrë nuk do të shpallet më trajneri më i mirë në botë. Mourinho do të dënohet me së paku pesë ndeshje suspendim në La Liga, kurse dënime të ashpra pritet të shpërndahen edhe për të tjerët të përfshirë në incident. /Telegrafi/
Ndryshuar për herë të fundit nga Se7en : 17-08-2011 më 21:11
Mos postoni pash zotin video per ket Psikopat se ky nuk esht mir me mend.Kete vit neqoftese nuk fiton asgje mourinho do ta vari veten. Barcelona per te eshte ber fobi.
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Nuk e kuptoi si lejohet qe Pepe te luaj fudboll. Besoni se ai nuk eshte mire nga trut dhe nje psikopat sdij si mund te lejohet te luan fudboll. Murinho e tregoi veten-turp i madh per te. Aj zgabreci marcelo ka gjet kujt me i nderhy se walla gatuso ja kish prish ftyren e majmunit. Sedi pse barca se mer gatuson vetem per ndeshjet me realin. Nuk edij a do mund realinte fiton barcen derisa messi te jet gjalle![]()
Jetë e rëndë.......!!!
Mourinho pler trajner në fushë, "Burr" ordiner jasht fushe. Gjeste t'ulta që si lejohet 1 personazhi publik.
Sa per lojën, mendoj se u bë një ndeshje e bukur deri në momentin e nderhyrjes Marcelos. Me aq sa pashë dhe Reali luajti mir por Barcelona është akoma dicka më sipër se Reali. Ndeshje të tilla shpresoj ti shofim dhe në kampionat kët vit.
Urime tifozëve të Barcelonës, e merituat.![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
fitoi barcelona kot fare sepse mess pleshti shenoi ne nje moment hutimi. reali luajti me mire
vari leshte
Krijoni Kontakt