Close

Rezultati i Sondazhit: Cili do ishte kandidati i pėrshtatshėm pėr kryeministėr nga Partia Demokratike?

Votues
15. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Sali Berisha

5 33.33%
  • Lulzim Basha

5 33.33%
  • Jozefina Topalli

0 0%
  • Sokol Olldashi

1 6.67%
  • Ridvan Bode

0 0%
  • Eduart Selami

1 6.67%
  • Bamir Topi

1 6.67%
  • Asnjėrin

2 13.33%
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
  1. #-9
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046

Nqs PD zhvillon zgjedhje paraprake per kandidatin per Kryeminister te Zgjedhje 2013

Nqs Partia Demokratike per te zgjedhur kandidatin per Kryeminister te Zgjedhje 2013 do te zhvillonte zgjedhje paraprake (primary elections), ke do te zgjidhnit ???

1 - Sali Berisha
    2 - Lul Basha
    3 - Jozefina Topalli
    4 - Sokol Olldashi
    5 - Ridvan Bode
    6 - Eduart Selami
    7 - Bamir Topi
    8 - Asnjerin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlueBaron : 11-08-2011 mė 13:05 Arsyeja: Nuk mund te vendos sondazhin !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

2. #-8
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Nė fakt anoj nga Asnjėrin.
    Por nė rast se do mė duhej tė zgjidhja njė prej tyre ai do tė ishte Bamir Topi.

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    baron..

une do kisha dasht me e pa bashen nja 1 vit si kryetar bashkie ose te pakten 6 muaj..
    e nga menyra se si do drejtonte ndoshta bindesha me shum..se ai duhet te jet kryeminister i ardhshem..
    pra lulin votoj.. por te japi pak prov ne bashki..

4. #-6
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Nė fakt anoj nga Asnjėrin.
    Por nė rast se do mė duhej tė zgjidhja njė prej tyre ai do tė ishte Bamir Topi.

Me sa kam vene re Ti simpatizon PS. Keshtu qe nuk me duket e drejte vota jote ne kete teme. Dmth "moralisht" nuk duhet t'i japesh vetes te drejte vote. Besoj se keshtu duhet te veprojne te gjithe simpatizantet e PS apo te partive te tjera ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

5. #-5
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    baron..

une do kisha dasht me e pa bashen nja 1 vit si kryetar bashkie ose te pakten 6 muaj..
    e nga menyra se si do drejtonte ndoshta bindesha me shum..se ai duhet te jet kryeminister i ardhshem..
    pra lulin votoj.. por te japi pak prov ne bashki..

Shume dakort Brar me mendimin tend.

Ndersa une do t'a doja Bashen edhe me gjate ne krye te Bashkise. Jam i dyzuar mes Bashes dhe Selamit. Duhet t'a pranoj qe kam qene fans i Selamit kur kam qene ne 8-vjeēare.
    Mod s'po e rregullon temen.

6. #-4
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ne tetvjecare kam qen fans i stive rives-it.. o baron..
    bile qe ne fillore..
    po nuk quhen tani ato fans-llyqe..

kshu dhe puna jote me selamin..

te eshte dukur si king apo kok e madhe..
    mirpo kurgje ska qen..

sa per stasin..mo ja hiq te drejten e votimit sepse jemi demokraci..

ai ne fakt ka votuar bamirin.. kulishin e ed rucit..
    pra ne rregull eshte..

duhen provuar shum njerez ne fakt..

edhe ki eduard halimi me stermillin duken cuna te afte..

kurse berisha duhet kadal dale te dale ne nji post honorifik ne pd..
    psh si sabriu godo ne PR.

por sigurisht te pyetet per ceshtje madhore sepse shum gjera i ka mesuar.. por dhe eshte inteligjent..

..

7. #-3
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Tani Brar me ngadale ...

E pse nuk ka qene gje Ed Selami ??? Se mes tij dhe Leka Meksit, Sala zgjodhi ate mustaqe-mhutin. Tek Ed Selami e gjente veten nje pjese e madhe e elektoratit te PD. Por Sala si largpames e perzuri per mustaqet e Meksit. Nejse, kohe te shkuara. Kam pershtypjen nese Ed Selami vendos te rikthehet e te militoje ne partine qe vite te shkuara zv/drejtonte, ka shanse te mira per te qene kryeministri i ardhshem i PD. Ato rroēa-poēat e tjere "i kane" buzet me qumesht akoma ...

@Moderator. A mund t'a besh temen funksionale ???

8. #-2
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    E paska rregulluar sondazhin Mod.

Votova Ed Selamin ...

Kam nostalgji per dyshen e vjeter Berisha - Selami. Kur e perzuri Sala ate filloi duke u pjerdh nga pak PD deri sa erdhen legenat e llojit Tritan Shehu e Genc Pollo.

9. #-1
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Me sa kam vene re Ti simpatizon PS. Keshtu qe nuk me duket e drejte vota jote ne kete teme. Dmth "moralisht" nuk duhet t'i japesh vetes te drejte vote. Besoj se keshtu duhet te veprojne te gjithe simpatizantet e PS apo te partive te tjera ...
    Hahahaha sinqerisht mė ke bėr tė qesh me kėtė "arsyetimin" Tuaj, pse:
    1- Ti ke hapur njė sondazh publik pa asnjė pėrcaktim se kush ka tė drejtė vote.
    (kjo qė thash mė sipėr bazuar mbi hamendėsimin Tuaj mbi simpatitė qė kam unė)
    2- PD ėshtė njė Parti politike shqiptare e ligjshme dhe si e tillė askush nuk mė ndalon mua qė tė jap opinionin tim pėr tė.
    (pėr analogji me atė qė Ju thoni, ku e gjeni tė drjtėn ju tė "djathtėt" pėr tė thėnė se kush ėshtė mė i mirė, bie fjala E.Rama apo K.Islami?
    3- Kush mė ndalon mua qė: - nėse njerzit dhe politikat e PD mua mė vinė pėr shtat, unė tė jem njė simpatizant i saj (mė e pakta)???
    Dhe mė nė fund fare ē'far problemi ka nėse unė jap njė mendim racional nė njė sondazh??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    edhe 6 vjet berisha kryeminister, me vone le ta marin basha kete post. patjeter nqs sjell progres ne tirane.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •