Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    ...dhe kjo tjetra.

Maximumi mer.
    dmth kur u shkeputen nga pellasget ishin te dobet kur ju bashkangjiten pellasgeve u ben te fort hahaha

ec e meri vesh keta lol

une po pres 'faktet-referencat' e tyre. me pas sjell te miat me radhe(e fillova me tukiditin)

nese ky vazhdon me permbytje te medha, ika me vrap une, s'merrem me prifterinj.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga ulisse Lexo Postimin
    dmth kur u shkeputen nga pellasget ishin te dobet kur ju bashkangjiten pellasgeve u ben te fort hahaha

ec e meri vesh keta lol

une po pres 'faktet-referencat' e tyre. me pas sjell te miat me radhe(e fillova me tukiditin)

mos ikë se ndoshta ka vend edhe për ty në barkën e tij....LMAO
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    kenga e sirenave asgje s'me ben mua hahaha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-10-2010
    Postime
    103
    ore djalke , do flasim seriozisht per histori ne apo do merremi me peralla permbytje deukalionesh. nese ke qef me fe dhe peralla gilgameshi, deukalione dhe noe, ik bej qef andej nga forumet fetare....puh si nuk u bene njehere serioze filogreket.
    nderkohe po pres ndonje citim autori antik per epirin helen... me pas sjell une arsenalin tim.
    e ke mire, hajde flasim per dicka seriozisht.
    Te flasim per Gjeto Basho Mujin, apo per Halil Garrine?
    Ik lexo ndonje artikull ne ndonje fletushke, se per aq je.
    Kush do te merret me Greqine antike qe te konsiderohet studiues i mirefillte, duhet te njoh Greqishten e lashte. Hammondi e dinte, po Kristo Frasheri e di? Apo lexon perkthimet e perkthimeve?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-10-2010
    Postime
    103

ec e meri vesh keta lol

Une te citova Aristotelin.
    Ti nqs ke per te thene dicka rreth asaj qe shkruan Aristoteli (dhe jo une), ok.
    Pa leri denglat per prifterinjte, se kur ndiheni ngushte dengla te tilla shisni.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-10-2010
    Postime
    103
    Perderisa ke marre pozen e njeriut serioz dhe leshove brockullen qe Tukiditi i cilesonte molloset dhe thesprotet barbare, ja na e sill ate citim.
    Se keshtu fjale kot leshojme te tere.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    me thuaj ti c'lidhje ka permbytja e madhe me epirin qe po diskutojme.
    qe ne momentin qe ti e kthen temen ne mit, ti je out komplet.
    tani zgjidh e merr, ose diskutojme evolution or creation, flasim tere diten per idiotizmat e gjeocentrikut aristotel, ose flasim per histori!
    une po prisja citime autoresh antike per epirin, po ti sna solle gje, pervec ca pallavra opinione personale.
    une akoma po pres! sic te thashe une do te sjell autore antike c'thone per epirin, ti po pate kellqe kundershtoi me greqishte te lashte hahaha
    ate hammond sharlatanin mos na e permend me, nuk eshte antik.

hajd beju serioz djalke, une smerrem me muj, gilgamesh apo deukalion, apo noe.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga kimon Lexo Postimin
    Une te citova Aristotelin.
    Ti nqs ke per te thene dicka rreth asaj qe shkruan Aristoteli (dhe jo une), ok.
    Pa leri denglat per prifterinjte, se kur ndiheni ngushte dengla te tilla shisni.
    po me aristotelin pra u mora jo me ty. ai ka qene nje cop idiot, konsideronte token qendren e gjithesisf, gjeocentrizmi i tij i sherbeu kishes mijra vjet(edhe asaj greke) deri ne rilindjen europiane, tani as kishes nuk i duhet me ky tutkuni, e shumta mund te te duhet ty me keto permbytjet me elladha or hell-ass.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga kimon Lexo Postimin
    Perderisa ke marre pozen e njeriut serioz dhe leshove brockullen qe Tukiditi i cilesonte molloset dhe thesprotet barbare, ja na e sill ate citim.
    Se keshtu fjale kot leshojme te tere.
    ok, kaonet jane barbare, molloset jo hahaha
    po hapi pra syt mire, pas kaoneve jane te gjithe barbare, ata te hellass-it i ke tek ambrakasit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-10-2010
    Postime
    103
    po me aristotelin pra u mora jo me ty. ai ka qene nje cop idiot, konsideronte token qendren e gjithesisf, gjeocentrizmi i tij i sherbeu kishes mijra vjet(edhe asaj greke) deri ne rilindjen europiane, tani as kishes nuk i duhet me ky tutkuni, e shumta mund te te duhet ty me keto permbytjet me elladha or hell-ass.
    Ne fakt, ca percartje te tilla jane dhe ato pergjigje. kupton me ke ke te besh.
    Sa per Aristotelin, akoma mesohet neper universitete. Dhe ata qe e studiojne kane cfare marrin nga ai. Se po te jete per teori te gabuara edhe Ashtajni ka shkruar te tilla.
    Historia e emrit te nje vendi humbet ne kohe, shumicen e hereve e gjen rrenjen ne mit.
    Historia e emrave te tilla nuk datohet me dekrete.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •