Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Tema: Teuhidi

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1

Arrow Teuhidi

Teuhidi
    Es-Selam Alejkum vllezer dhe motra
    Admin/Moderator te nderuar ma beni hallall nese kam vendos temen ku nuk e ka vendin por rendesia e Temes esht e veqant dhe ma e rendesishmja keshtu qe e pash te arsyeshme me hap ne tem ne Vete
    Nese esht ne kundershtim me parimet e forumit ateher transferoni ku e ka vendin nese jo ateher lejeni dhe shperndajeni dhe beni Reklamacion.
    Selam Alejkum We rahmetullah We berekatuhu

" Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Tema ėshtė shumė e qėlluar mendoj unė,kjo ishte edhe kėrkesa ime qė tė bėhet njė kryetemė 'Teuhidi',ju e paskeni sjell me video kurse unė jam nė pėrgatitje t'a sjell vetėm si shkrim.

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Tema ėshtė shumė e qėlluar mendoj unė,kjo ishte edhe kėrkesa ime qė tė bėhet njė kryetemė 'Teuhidi',ju e paskeni sjell me video kurse unė jam nė pėrgatitje t'a sjell vetėm si shkrim.
    Allahu Tshperbleft per perkrahjen inshAllah gjejm mbeshtetje nga Admin/Moderator me vene ne KRYETEM SEPSE KA RENDESIN ME TE MADHE NE JETEN E NJE MUSLIMANI ASHTU EDHE JO MUSLIMANI NESE DON ME PA ARGUMENTET,TEUHIDI ESHT DETYRA ME E RENDESISHME,QELLIMI ME MADHOR DHE NEVOJA ME E DOMOSDOSHME NE MENYRE ABSOLUTE.AI ESHT QELLIMI I VETEM PER TE CILIN ALLAHU I MADHERUAR I KRIJOJ KRIJESAT.PRA I KRIJOJ ATA PER VENIEN NE JETE TE TEUHIDIT ( NJESIMIT TE ALLAHUT ).
    INSHALLAH DON ALLAHU BEHEMI PREJ ATYRE QE E KUPTOJN DHE E PRAKTIKOJN TEUHIDIN E ALLAHUT.
    SELAM ALEJKUM WE RAHEMTULLAH WE BEREKATUHU.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ndoshta : 11-08-2011 mė 18:44
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •