Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Te kuptohemi Mia@... Nuk jam pro poligamise, ndoshta ka qe jane porse as ata nuk jane ne gjendje qe t'iu plotesojne te gjitha kerkesat ne menyre te barabarte dy, tri ose kater bashkshorteve...
    Gjithashtu jam i mendimit se poligamija eshte me e mire se trathtia edhe pse te dyja keto duken neveritese ama e para e pakson deri ne asgjesim tjetren...
    Asnje lavir/bashkshort kurvar nuk do e trathtonte gruan e tij nese kjo do te denohej me ligj ose ajo trathti te konvertohej ne kurorezim...
    Nuk e perkrahi as njeren e as tjeten vetem se po te shtjellojme poligamine si fenomen i jeteses ne mesjete ose ne te ardhmen, ndoshta eshte e domosdoshme ...
    Fakti qe ai mund te beje me tjetren te njejtat gjera qe mund te beje me mua me neverit. Imagjino gruan tende te prek nje mashkull tjeter si do ndiheshe? Kujton se ne femrat jemi dru pa ndjenja vetem ju keni seder?

Do pranoja vetem atehere kur s'do ma ndjente hic per burrin se me ke shkon me 1 apo 100 dhe do e mbaja vetem per pasuri. Kur dashuron kurrsesi nuk mund ta ndash me nje tjeter.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Fakti qe ai mund te beje me tjetren te njejtat gjera qe mund te beje me mua me neverit. Imagjino gruan tende te prek nje mashkull tjeter si do ndiheshe? Kujton se ne femrat jemi dru pa ndjenja vetem ju keni seder?

Do pranoja vetem atehere kur s'do ma ndjente hic per burrin se me ke shkon me 1 apo 100 dhe do e mbaja vetem per pasuri. Kur dashuron kurrsesi nuk mund ta ndash me nje tjeter.
    Plotsishte dakord me ty...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Zarushja Lexo Postimin
    kur them se jeni paragjykues me inat nuk besoni , tani cfar lidhje pat muhamedi me kete rast dhe ku eshte rasti i njejte me muslimanet

Muhamedi i ka pas gra te veta dhe legjitime po ashtu edhe muslimanet per dallim nga krishteret qe dhunojne tinez neper kisha edhe ate ceshte me e keqja se dhunojne meshkuj ,islami nuk eshte keshtu i ka pastruar punet me dhunimin dhe prostitucionin e ka ngritur larte ceshtjen e famijles,
    Ju fjalen 'arsye' e keni fshire nga fjalori, bile jo qe e keni fshire, po e keni fshire me rrote traktori.

Po lexhitime sipas Muhamedit ka qene edhe terrorizimi i njerezve. Ti s'din asgje per besimin krishter e per krishteret, nuk ke lidhje me koke. Ik moj ku po sheh lexhitimitet me pas seks me 9 vjecare, ik shko bej detyrat e shtepise, me duket se te paska vdek mesuesi ty qe spo dijshe asgje.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •