Close
Faqja 41 prej 41 FillimFillim ... 31394041
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 406 prej 406
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Duhet te shkarkosh dhe instalosh drajverat nga faqja e kompanise qe ka krijuar ate laptop.
    Shiko etiketen mbrapa/ose nen laptop per modelin e laptopit qe te gjejme drajverat qe te duhen.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-10-2009
    Postime
    3

Problem me tastjeren

kam nje problem me tastieren e kompjuterit.Nuk mund te shkruaj, sepse sq dua te shkruaj psh sot , ma shkruan sto e tj. A ka nonjeri nonjeri nonje mendim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382

Pse mė lėvizin shkronjat?

Dy-tri herė qė kam kėrkuar ndihmė kėtu tek ekspertėt, kam marrė zgjidhje. Ja tė shohim, do tė marr zgjidhje edhe kėtė herė?

Problemi im ėshtė ky:

Bleva njė mi (maus) tė ri tė llojit Microsoft Comfort Mouse 6000, por me kėtė kam problem, se nuk shkruaj dot. Kur filloj tė shkruaj, mė kapėrcejnė shkronjat nga tri a katėr rreshta, sa lart e sa poshtė, ose ikin sa para e sa prapa. Me njė fjalė shkronjave nuk u rri nė njė vend. Duhet tė shkruaj shumė ngadalė qė mos kem probleme, gjė qė nuk mė ndodh me miun e vjetėr qė kisha.

Pra duket qė ky i ri nuk pėrshtatet. Miu i riu mė pėlqen, se ėshtė i madh, pėrshtatet me dorėn time dhe veē kėsaj, anash ka dy butona shtesė, qė i kontrollon me gishtin e madh. Jam mėsuar me tė tani dhe nuk dua tė kthehem tek i vjetri.

Unė kam Windows 7 dhe kur bleva miun e ri, mbi tė shkruhej qė bėnte pėr Windows 7.

Si ėshtė puna, pse nuk shkruaj dot?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Po i vendos ne rend zgjidhes keshtu pas cdo hapi, kontrollo nese problemi u riparua para se te shkosh te tjetri.

Shko te:

1. Control Panel -> Mouse -> Pointer Options -> Snap To edhe sigurohu qe te mos jete checked ajo kuti.

2. Control Panel -> Mouse -> Pointer Options -> dhe hiqe checkun nga "hide pointer while typing"

3. Nese je me laptop, c'aktivizo trackpadin/mousepadin pasi ka mundesi qe prekje te lehta te shkaktojne problemin. Pasi te mbarosh pune e riaktivizon serisht. Ne pergjithesi ka buton te dedikuar (apo kombinim butonash FN+F**) per kete pune.

4. Kontrollo dhe ri instalo driverin e miut te ri. Nderro porte nga USB ne PS2.

5. Nese asnje nga keto nuk zgjidhi problemin referoju zgjidhjeve me radikale nga micrsoft: http://support.microsoft.com/kb/239679

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Rrofsh F-I!
    Me atė pikėn e dytė qė mė the, u rregullua.

Prob. me Tastieren

Kam Windows 7 dhe downloadova cs e instalova por kur luaj vetem 1 tast tjeter pervec W e shtypi ajo ndalet W do te thot qe nuk mund ti shtyp me shum se 1 tast per njeher . a mund ta rris limitin
    God Be With You!

Faqja 41 prej 41 FillimFillim ... 31394041

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •