Close
Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 406
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280

Ndihme per tastjeren

Kan dale tani ne shitja ose tani e kam blere une tastjera te tipit A4TECH qe kane shkronjen Ė dhe Ē, por kur e instaloje ne gjuhen shqipe nuk me dalin karakteret e tjera sipas tastjeres vetem Ė dhe Ē, si mund ta instaloje kete tastjer qe te me kryej te gjitha karakteret

i/e regjistruar Maska e DMC Babloki
    Anėtarėsuar
    10-11-2009
    Postime
    58
    le ne English per kombinim me i ba ato dy shkronja munesh mi perdor tastet
    ALT + 1 3 7 (ė) dhe
    ALT + 1 3 5 (ē )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280

Ndihme ne tastjeren e laptopit

Nje shoku im ka nje laptop Packard Bell SJV50MV me windows 7, nuk i punojne tastet e tastjeres si: A, F, X. C, N, <, >, ?, :, si dhe tasti me numrin 9 tek minitastjera numerike. per kete e ka formatuar por perseri nuk kane funksionuar, kush na ndihmon si te veprojme per ti rregulluar keto taste.
    Faleminderit

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga Leonso Lexo Postimin
    Nje shoku im ka nje laptop Packard Bell SJV50MV me windows 7, nuk i punojne tastet e tastjeres si: A, F, X. C, N, <, >, ?, :, si dhe tasti me numrin 9 tek minitastjera numerike. per kete e ka formatuar por perseri nuk kane funksionuar, kush na ndihmon si te veprojme per ti rregulluar keto taste.
    Faleminderit
    Shkune ndosha funksionojn....( me fal pak shaka)
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    a hiq nuk funktionojn a, a ke shikuar mos tastjera asht e perlyme ka pluhun apo diqka tjeter qe nuk lejon qe te ket kontakt me kontroller, a ke instaluar ndonje driver tjeter te tastjeres, a e ke provu me ndonje tjeter system operativ, nese as kjo nuk funkcionon atehere duhet ta ndrrosh tastaturen e kaptopit
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Tė ndėrrosh sistemin operativ pėr shkak tė mosfunksionimit tė tastierės nuk ėshtė veprimi i duhur. Mendoj se mosfunksionimi mund tė jetė shkaktuar nga dėmtimi i kontakteve tė tasteve, mund tė jetė derdhur ndonjė gjė mbi tastierė.
    Hape njėherė, shikoje...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nxirri butonat perkates qe nuk punojne me shume kujdes qe mos kepusesh kapset plastike qe gjenden nen to dhe me pas gjej nje kompresor i cili te kete minimalisht presion 8 bar, drejto pistoleten e ajrit ne drejtimin e butonave te hequr dhe fryji per te pakten 30 sec, do shohesh ndryshimin.

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anėtarėsuar
    20-06-2010
    Postime
    208

probleme me tastaturen....

kerkoj ndihmen tuaj, kam problem kur shkruj w, a,s,z,x, dhe po me rin ndezur shenja e skajsahme te tsasatsatursa ne te djatht(atje ku ndexzet drita per shkronja te mdhaja osae saktivizimi i num.lock)

flm.
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2010
    Postime
    154

Tastjera mi nxjerr shkronjat gabim.

kam problem me tastjer , kur shkuaj mi pshtjell shkronjat , qka eshte problemi dhe a mundeni diqysh qe te zgjedhim kit problem ? respekt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Nuk e di cfare sistemi operativ ke te instaluar ne PC, po te tregoj se cfaredo qofte ai sistem, duhet te shkosh ne "control pannel" dhe te zgjedhesh "devices"-keyboard (nese e ke XP) ose shko ne "clock, language, region" (ne windows 7) dhe e zgjedh gjuhen e tastieres ne US-english. Mund te kete dale vetvetiu ne nje gjuhe tjeter, psh frengjishtja e ka tastieren krejt tjeter (nuk eshte QWERTY) dhe mund te shkaktoje shume kokecarje nese te del ne ate gjuhe.

Shpresoj se kjo e zgjidh problemin tend!

Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •