Close
Faqja 0 prej 41 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 406
    P_trainer
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86

Si tė bėj njė imazh pėr mausin?

pershendetje,dua te bej nje imaxhte ri per mausin...
    Me pare e beja me "borland building 3.0" desha te dija nese njihni ndonje sit apo progra(specifik dmth jo sh. i madhe) per te bere "imazhe.cur/ani"

me beni te ditur mundesisht para dates 29/05/2003

faleminderit

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    shiko nje here kete faqe per animated cursors
    http://www.anicursor.com/download.html
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

P_trainer
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86
    flm bensevenen

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Ē'aktivizimi i sustave nė tastier?

Pershendetje.

Nuk e dije sa eshte e mundur por do shtroje nje pyetje. Si eshte e mundur qe ndonje suste e caktuar te c'aktivizohet ne menyre softwerike pa prekur dicka ne tastier. E kam fjalen per susten e windowsit (shih figuren poshtė) mes Ctrl dhe Alt qe eshte, dua ta c'aktivizoj sepse me nxjer shume probleme kur luaj lojera te medhaja.

Ctrl dhe Alt i perdor shume gjate lojerave dhe kur gabimisht shtypi Windows me del desktopi dhe loja me ngelet vetem ne Taskbar dhe gjersa futem prap shkon 6-7 sekonda duke hyre ne loje dhe dihet mandej se duhet te filloj prej fillimit, se ose kam humb ose ne kane vrare kur luaj Counter.

A ka ndonje menyre per c'aktivizimin e sustave ne tastier ose fizikisht te hjek susten e ne tastier se me prish pune shume.

Ju flm per ndihmesen qe do me jepni!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    My silence doesn't mean I am gone!

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Tungjatjeta Davius.
    Edhe unė qe sa muaj jam duke kėrkuar njė program tė tillė por me qėllim krejt tjetėr nga i yti. Unė jam adhurues i kėtij tasti qė ti nuk e do fare. Pse? Sepse unė nuk luaj kurrė nė kompjuter kurse ky tast ėshtė thelbėsor pėr disa komanda tė shpejta si p. sh. Win+D (del desktopi), Win+E (Windows Explorer), Win+R (Run) etj.
    Pėr atė qė kėrkon ti ėshtė njė program qė e kam gjetur rastėsisht duke kėrkuar unė pėr nevojat e mia. Quhet I Hate This Key. Pra siē e kupton nga emri ka funksionin e deaktivizimit tė njė tasti. Ėshtė special pėr tastin Win pėr ata qė luajnė dhe ky tast u sjell telashe.
    Mund ta shkarkosh kėtu:
    http://files4.majorgeeks.com/files/5...iskeysetup.exe

Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nqs nuk i pėrdor fare butonat e Windows, ose do tė mbash vetėm njė prej tyre, mund tė bėsh njė ndryshim nė regjistėr.

http://johnhaller.com/jh/useful_stuf...e_windows_key/
    Edi

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Davius, vetem pėr ty.

Merre kete arkive,ekstraktoje dhe kliko dy herė mbi skedarin deaktivizo_pullat_me logo_Win, dhe shtyp OK.
    Beja Log Of kompjuterit ose ristartoje dhe shiqo nese te punojne ato dy pullat!
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Ndėrsa nėse dėshiron qe ti aktivizosh prapė, merr kete skedar kėtu, metoda e njejtė vlen, kliko dy herė dhe OK.
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Sineri, edpspace dhe besart flm per ndihmesen, te gjitha opcionet qe m'i ofruat i provova dhe te gjithe me sosen pune te madhe...dhe tash pa asnje fare problemi luaj rehat dhe pa nerva dhe frige....ju falemnderoj shume per ndihmesen qe na jepni sahere qe kemi naj problem.

Kaloni kendshem.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anėtarėsuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98

Angry Problem me tastjeren

pershendetje te gjitheve ...

Jam nje perdorues i flakte i Windows XP qe per mendimin tim me te vertete qe nuk me pelqen fare dhe para dy ditesh me doli nje problem me keybordin dhe mausin.
    I bera nje < update driver > por prape nuk u be gje!
    E bera uninstall driver dhe remove hardware por ketu me doli problemi me i madh !!! qe windowsi nuk e njeh vete automatikisht hardwarin dhe nuk me shfaqet fare keybordi dhe mausi ne Device Manager, dhe kur mundohem ta instaloj ne menyren control panel duke shtuar nje hardware edhe aty nuk me del fare keybordi si hardware.
    Mos duhet be edhe nje here instalim te windowsit, ne fakt une kam shume programe te instaluara, keshtu qe kjo menyre nuk do te me pelqente fare.

Ju faleminderit per cdo pergjigje ...

Faqja 0 prej 41 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •