Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Nje prift ne usa me emrin Lorenzo, perdunoj plot 200 femij te shurdher dhe memecer, dhe nuk i hyri as i gjemb ne kembe, por u more ne mbrojtje nga mesuesi i tij papa.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 10-08-2011 më 00:08

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Nje prift ne usa me emrin Lorenzo, perdunoj plot 200 femij te shurdher dhe memecer, dhe nuk i hyri as i gjemb ne kembe, por u more ne mbrojtje nga mesuesi i tij papa.
    .....Ose nga profeti i myslimaneve, pedofili Muhamed......e harruat punen e Aishes 6 vjeçare....??!!

Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    O jarigas ,a mos rrastesisht ke qen ne taulet te papes lol ,se vetem aty ndosht nuk ka flor,
    ....jo s'kam qene, por s'ma ha mendja te jete si qenefi i Muhamedit....meqe ra fjala, a pati qenef Muhamedi apo shkonte gjithmone atje ke shtogu??!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Jarigas e di qe ju mere haken prifterinjve. po kur te perdunojne djemt e tu ata. ateher do te bije ndermend cpo te themi..

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    .....Ose nga profeti i myslimaneve, pedofili Muhamed......e
    harruat punen e Aishes 6 vjeçare....??!!
    ....jo s'kam qene, por s'ma ha mendja te jete si qenefi i Muhamedit....meqe ra fjala, a
    pati qenef Muhamedi apo shkonte gjithmone atje ke shtogu
    ??!!
    Po ,e ka ne go...,tende aty e ka.....

A TI HAROVE PUNEN E PAPES ....MASAKRAT QE AI I PATE BE NEN KOMANDEN E HITLERIT A?SA FEMIJEN AI KA MASAKRU ,,APO ESHT LUTUR TE PRIF DHE PRIFTI JA KA FAL E I KA THEN ...NE DO TE SHPERBLEJM DHE DO TE TE BEJM PAPE.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Jarigas e di qe ju mere haken prifterinjve. po kur te perdunojne djemt e tu ata. ateher do te bije ndermend cpo te themi..
    ....ahahahahah...une i marr haken prifterinjve??!!!...ahahahahhahah...ti perpara se te flasesh per prifterinjte kerma qe kane rene ne krim, ben mire qe te mendosh se si e ndiente veten Abu Bakr kur shihte vajezen e vet 6 vjeçare ne peqi te analfabetit plak!!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Jarigo , shume shpesh po e permend 6 ,e ben mire sepse e deshmon injorancen tende ,ti sja ke haberin se sa vjece ka qene ,por per pedofilite dhe masakrat e kishes dhe prifterinjeve ti mundohesh te hedhish topin ne anen tjeter ,por per fat te keq te shkon huq ,sepse te gjithe e dine historine e Muhamedit dhe te priftave tuaj, ju jeni nje grup shume i vogel qe mundoheni akoma te luftoni dhe te villni vrer , sju shkon gjate, ne pyetje eshte koha

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Papa i fshehte pedofilet , dhunuesit e femijeve meshkuj , ata qe nuk pysnin per gjini , shendet , pasuri , falnin mekate femijesh , ndersa pastaj Papa i falte ato. Pastaj Papen ska nevoj ta fale askush sepse ai esht i pagabueshem, i pa mekat. I pa mekat ishte ai Papa qe mbeshteste Hitlerin , po edhe ai tjetri qe urdheronte mbytjen e hebrenjve dhe muslimaneve , ne Jerusalem ose ne Europ. Dhe ai tjetri qe urdheronte gjuetin e shtrigave dhe kundershtarve te Vatikanit , te gjith ishin te pa mekat.

Parashtrohet pyetja , pse Papa shtremberon historine e perhapjes se krishterimit tek popujt autokton te Amerikes , per shfarrosjen masive te tyre , pse Jarigas shtremberon historine e marteses se Muhamedit a.s me Aishen , kur dihet se esht then , ne Islam mosha minimale e marteses esht pas pubertetit dhe se martesa nuk behen me detyrim, ke drejt me then PO-JO.

.....Ose nga profeti i myslimaneve, pedofili Muhamed......e harruat punen e Aishes 6 vjeçare....??!!

....jo s'kam qene, por s'ma ha mendja te jete si qenefi i Muhamedit....meqe ra fjala, a pati qenef Muhamedi apo shkonte gjithmone atje ke shtogu??!!
    Ashtu sic u martua Maria ne moshen 12 vjecare ne te cilen mosh e lindi edhe Jezusin a.s.
    Jarigasi si katolik i devotshem i cili ka vizitu Papen (shpresojm analitkisht ka kalu mir, pra ka analizu me kujdes Vatikanin dhe nuk ka dal i pakenaqur si disa tjer qe sot kerkojn demshperblim ose sikur Maradona i pakenaqur nga tavanet me ari) , athua a e ka pytur Papen gjat ketij rasti : A ishte e shenjta Mari viktim e nje pedofili , sepse ajo u martua ne moshen 12 vjecare per Jozefin 90 vjecar (keshtu po thot google).
    A e ke pyetur Papen ne kohen e Jezusti a.s a jan martu ne moshen 13 vjecare , aq sa i kishte Aisha. Poashtu a e pyete Papen gjat kesaj vizite se Deri para 120 viteve neper Europ a jan martu ne moshen 12 vjecare , ndersa ne SHBA qysh prej moshes 7 vjecare.
    Ta pytshe gjithashtu , a bente kisha katolike bekimin e ketyre martesave.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    pse Jarigas shtremberon historine e marteses se Muhamedit a.s me Aishen , kur dihet se esht then , ne Islam mosha minimale e marteses esht pas pubertetit dhe se martesa nuk behen me detyrim, ke drejt me then PO-JO.
    Aishja 6-vjeçare e kishte kaluar pubertetin??!! Nje tjeter mrekulli e Muhamedit kjo??!!
    Ashtu sic u martua Maria ne moshen 12 vjecare ne te cilen mosh e lindi edhe Jezusin a.s.
    Jarigasi si katolik i devotshem i cili ka vizitu Papen (shpresojm analitkisht ka kalu mir, pra ka analizu me kujdes Vatikanin dhe nuk ka dal i pakenaqur
    Nuk te thashe se kam vizituar Papen....meso shqip!!
    athua a e ka pytur Papen gjat ketij rasti : A ishte e shenjta Mari viktim e nje pedofili , sepse ajo u martua ne moshen 12 vjecare per Jozefin 90 vjecar (keshtu po thot google).
    Shume e vertete, por Jozefi 90 vjeçar nuk ishte "profet" ne lidhje te drejtperdrejte me Allahun!! Ketu eshte problemi, ishte Allhu debil qe t'i lejonte Muhamedit martesen me nje vogelushe apo ishte Muhamedi pedofil dhe ne te njejten kohe rrenacak i pafytyre??!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 11-08-2011 më 11:59
    Jarigas

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Zarushja Lexo Postimin
    Jarigo , shume shpesh po e permend 6 ,e ben mire sepse e deshmon injorancen tende ,ti sja ke haberin se sa vjece ka qene
    Karushe , shpjegona ti se sa vjeçe ishte Aishja, meqe ia paske haberin!!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Aishja 6-vjeçare e kishte kaluar pubertetin??!! Nje tjeter mrekulli e Muhamedit kjo??!!
    Mos ndrysho vitet o analizues i tavaneve te Vatikanit , ka qen13 vjecare dhe jo 6. Ne moshen 6 vjecare jan martu ne SHBA dhe ne Europ. Deri para 120 viteve ne Angli jan martu ne moshen 12 vjecare.

Nuk te thashe se kam vizituar Papen....meso shqip!!
    Nese se ke par Papen , ke pasur mundesi te pysish cdonjerin aty , se gjith jan prifta te pamartum , e dijn historin e Jozefit me mir se ti e un , e dijn a i ka beku kisha martesat e femrave ne mosh te re, e dijn gjithashtu nese ka qen normale per ate koh ose jo.

Shume e vertete, por Jozefi 90 vjeçar nuk ishte "profet" ne lidhje te drejtperdrejte me Allahun!! Ketu eshte problemi, ishte Allhu debil qe t'i lejonte Muhamedit martesen me nje vogelushe apo ishte Muhamedi pedofil dhe ne te njejten kohe rrenacak i pafytyre??!!

Jozefi sqenka askushi ? Esht thjesht nje pedofil ? Pastaj ti i thu vetes katolik ? Me siguri mafiawarzi tani esht duke u kryqzuar kur ka lexu cfar ke shkruar per Jozefin.

Mateu 1

19Atëherë Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri i drejtë dhe nuk donte ta poshtëronte botërisht, vendosi ta linte fshehtas.

20 Por, ndërsa bluante me vete këto çështje, ja që iu shfaq në ëndërr një engjell i Zotit dhe i tha: ``Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh me vete Marinë si gruan tënde, sepse ç`është ngjizur në të është vepër e Frymës së Shenjtë.

Edhe ne ket rast pra Zoti ia lejoi martesen Jozefit me Marine , dhe kjo martes me dallim aq te madh ne mosh ska qen ndonje skandal e as penges , sepse ska pas ndonje ndales , ka qen normale.
    Eh mor Jarigas i ngrati , e bere Zotin tend debil , sepse jo vetem qe paska lejuar martesen e Jozefit me Marine por e ka shtytur per ta ber ket martes.

E quajte Jozefin pedofil , vetem qe te dalesh ne favor kunder muslimaneve te forumit.

Po a esht Jozefi aq i parendesishem (sic e quan ti pedofil i thjesht qe skishte lidhje me Zotin - edhe pse llogaritej si babai tokesor i Zotit(Jezusit)).

Sot më 19 mars Kisha kremton kremten e Shën Jozefit. Fillimisht Shën Jozefi në Kishën e Perëndimit fillon që nga viti 850 në Reichnauu, dhe më vonë këtë devocion e hapi Shën Bernardi nga Clairvaux-i, madje Shën Tereza e Avilës, Shën Frani i Salezit, Gjoni Gerson dhe në fund Papa Siksti IV e shpie festë e Shën Jozefit të obliguar për tërë Kishën Katolike.
    Shën Jozefi sipas ungjijve ka prejardhjen e dinastisë së Davidit mbretë, me profesion ishte zdrukthëtar. Sipas ungjilltarit Shën Mateut ishte njeri i mirë dhe i drejtë.
    Vetë emri Jozef nga gjuha hebraike, do të thotë në gjuhën shqipe: “Le ta shtojë Zoti!”
    Roli i Shën Jozefit në historinë e Shëlbimit nuk ishte vetëm për t’ia dhen emrin fëmijës –Jezusit, por kujdestar i Jezusit dhe i Marisë.
    Madje ndërmjetësues i vdekjes së mirë.

Kemi mjaft kisha në hapësirën shqiptare që janë kushtuar Shën Jozefit, në Kosovë për shembull është Stubla, në Mal të Zi Ulqini etj...
    Shum kisha katolike i jan kushtu atij qe ti e quan pedofil, ndoshta je lut ne ndonjeren prej tyre.

Papa Piu IX e shpalli Pajtor qiellor të Kishës Universale; Papa Gjoni XXIII e radhiti emrin e shën Jozefit në Kanunin Romak (Meshari Romak). Po kujtojmë se Papa Gjon Pali II i kushtoi figurës dhe misionit të shën Jozefit në jetën e Krishtit e të Kishës, nxitjen Apostolike “Redemptoris Custos” - “Rojtari i Shëlbuesit”, nënshkruar më 15 gusht 1989.
    Jozefi mban "zotin" ne duar

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...%2C_c_1635.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 11-08-2011 më 13:45
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •