Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914

SHBA, burg përjetë “profetit” të poligamisë

10/08/2011 03:00

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=216637&ref=fp

Drejtuesi i një sekti që propagandonte poligaminë në Shtetet e Bashkuara u dënua me burgim të përjetshëm nga një gjykatë në Texas.

Warren Jeffs akuzohet për abuzime me dy të mitura, me njerën prej të cilave tashmë ka edhe një fëmijë.

Ai e priti me mjaft qetësi vendim në gjykatë, madje duke pretenduar se ishte një profet. Sekti i krijuar prej tij kishte rreth 10 mijë pasues.

55 vjecari Jeffs ishte në listën e 10 personave më të kërkuar nga FBI në Shtetet e Bashkuara dhe për disa vite kishte arritur t’i shmangej arrestimit duke lëvizur nga njëri shtet në tjetrin.

Nga ky do jete inspiruar regjizori i filmit "Mekanic"
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Mormon?? Ka ndryshim nga Mysliman??!!
    Jarigas

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Burg i përjetshëm për "Profetin" e poligamisë

"Profeti" në fjal kishte 74 gra, 24 nga të cilat nën moshën 17 vjeçare.

Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    "Profeti" në fjal kishte 74 gra, 24 nga të cilat nën moshën 17 vjeçare.

http://www.youtube.com/watch?v=ZJxaX...el_video_title
    Qudi si kanë pranuar ato gra...kjo argumenton edhe diçka më me rëndësi mendoj unë.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin
    10/08/2011 03:00

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=216637&ref=fp

Drejtuesi i një sekti që propagandonte poligaminë në Shtetet e Bashkuara u dënua me burgim të përjetshëm nga një gjykatë në Texas.

Warren Jeffs akuzohet për abuzime me dy të mitura, me njerën prej të cilave tashmë ka edhe një fëmijë.

Ai e priti me mjaft qetësi vendim në gjykatë, madje duke pretenduar se ishte një profet. Sekti i krijuar prej tij kishte rreth 10 mijë pasues.

55 vjecari Jeffs ishte në listën e 10 personave më të kërkuar nga FBI në Shtetet e Bashkuara dhe për disa vite kishte arritur t’i shmangej arrestimit duke lëvizur nga njëri shtet në tjetrin.

Nga ky do jete inspiruar regjizori i filmit "Mekanic"
    Po o i nderuari Geri. Po te jetonte Muhamedi ne kete kohe ne ShBA do te shkonte ne burg te perjetshem. Normal qe shkon ne burg kur e ndegjon nje perendi qe e shtin me u martu (lexo: abuzu) me 9 vjecare.

Si eshte koha neser? Priten vranesira po me duket

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    kur them se jeni paragjykues me inat nuk besoni , tani cfar lidhje pat muhamedi me kete rast dhe ku eshte rasti i njejte me muslimanet

Muhamedi i ka pas gra te veta dhe legjitime po ashtu edhe muslimanet per dallim nga krishteret qe dhunojne tinez neper kisha edhe ate ceshte me e keqja se dhunojne meshkuj ,islami nuk eshte keshtu i ka pastruar punet me dhunimin dhe prostitucionin e ka ngritur larte ceshtjen e famijles,

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Zarushja Lexo Postimin
    kur them se jeni paragjykues me inat nuk besoni , tani cfar lidhje pat muhamedi me kete rast dhe ku eshte rasti i njejte me muslimanet

Muhamedi i ka pas gra te veta dhe legjitime po ashtu edhe muslimanet per dallim nga krishteret qe dhunojne tinez neper kisha edhe ate ceshte me e keqja se dhunojne meshkuj ,islami nuk eshte keshtu i ka pastruar punet me dhunimin dhe prostitucionin e ka ngritur larte ceshtjen e famijles,
    Edhe ky i ka pas legjitime,,,,madje mes tyre nuk ka patur as edhe nje 6-vjeçare, qe e ve ne pozite me te mire se sa ajo e Muhamedit!!!! Ne Islam lejohet poligamia, prandaj thashe se mos ishte mysliman,,,!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    edhe me Biblen e vertete lejohet poligamija por keta e modifikuan... Tash, e kane modifikuar sepse kane gjete gabime tek Zoti, apo njemend edhe sot nuk e besojne se eshte fjale e Zotit hec e merre vesh...

Librat hyjnor jane program jetese per te gjitha kohrat, nese sot nuk shifet nevoja per poligami ne mesjete ka qene e pashmangshme, ndoshta do te vie koha edhe ne te ardhmen ... Diku kam degjuar se edhe sot ne nje shtet afrikan eshte ngrite shume nataliteti tek gjinia femrore ku ne raport me ate mashkullore shkon 7 me 1...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Poligamia gjeja me perverse qe mund te ekzistoje. Shume te peshtire dhe ata qer jane pro poligamise. Nese s'mund ti qendroni besnik nje femre me mire mos u martoni fare o njerez. Nuk ka ligj qe ju detyron te martoheni.

Sa i zoti paska qene njehere qe jua paska bere mendjen por... gjithe atyre femrave. Bravo i qofte!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Te kuptohemi Mia@... Nuk jam pro poligamise, ndoshta ka qe jane porse as ata nuk jane ne gjendje qe t'iu plotesojne te gjitha kerkesat ne menyre te barabarte dy, tri ose kater bashkshorteve...
    Gjithashtu jam i mendimit se poligamija eshte me e mire se trathtia edhe pse te dyja keto duken neveritese ama e para e pakson deri ne asgjesim tjetren...
    Asnje lavir/bashkshort kurvar nuk do e trathtonte gruan e tij nese kjo do te denohej me ligj ose ajo trathti te konvertohej ne kurorezim...
    Nuk e perkrahi as njeren e as tjeten vetem se po te shtjellojme poligamine si fenomen i jeteses ne mesjete ose ne te ardhmen, ndoshta eshte e domosdoshme ...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •