Polonia miratoi ligjin per tredhjen e pedofileve. Duke pare qe gati perdite kemi nga nje lajm pedofile ne Shqiperi, a do te ishte i nevojshem nje ligj i tille edhe per Shqiperine? Fundja afrohemi me afer me BE-ne, Polonine![]()
Po, sa me shpejte
Jo
Polonia miratoi ligjin per tredhjen e pedofileve. Duke pare qe gati perdite kemi nga nje lajm pedofile ne Shqiperi, a do te ishte i nevojshem nje ligj i tille edhe per Shqiperine? Fundja afrohemi me afer me BE-ne, Polonine![]()
Jam PRO!
Tju pritet genci "tvsh-s" me shoke!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Sot muarra vesh se si thuhet castration nė Shqip !
Gjithėsesi , PO !
More t'ia presin fare ,ti lej pa gjo me mire ,mostrat.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Nje shpjegim per tredhjen qe ben Polonia, eshte tredhje kimike, dmth me ane te disa kimikateve qe u japin pedofileve te pijne, organet gjenitale ndalojne funksionimin![]()
Une jam kunder.
Ata nuk duhet te tredhen, por duhet te burgosen deri ne vdekje, ne nje burg special per pedofil, ku ata non stop te malltretohen dhe te terrorizohen psiqikisht dhe fizikisht deri ne vdekjen e tyre natyrore.
Ngacmimet seksuale ndaj te miturve nuk jane te limituara ne kryerje vetem me organe seksuale fatkeqesisht. Sado qe pedofilia eshte nga krimet (ne mos krimi) me te urryera prape tredhja me duket shume barbare. Shume nga pedofilet jane abuzuar kur kane qene femije vete dhe me ndihme psikologjike arrijne te kryjene nje jete normale. Per pjesen tjeter (te pakorrigjueshmit) mendoj se po te injektohen me dicka qe ti ule "urine seksuale" do ishte zgjedhje me e mire. Kjo, krahas kurseve te rehabilitimit, vleresimeve te rregullta psikologjike si edhe "segregimit" ne vende te pabanuara me femije.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
pooooooooooooooooooo
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Krijoni Kontakt