Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Ēfarė kuptoni ju me dhunė dhe terror?!!! Sepse edhe Xhorxh Uashington i cili ishte udhėheqėsi i kryengritėsve kundėr mbetrisė angleze,qė kėrkonin lirinė e vendit,konsiderohej si njeriu mė terrorist nė atė kohė...Por Uashington vetėm pak vite mė vonė u bė president i Amerikės dhe IMAGJINOJE terroristi numėr njė president i Amerikės!!!

Hajni kur e sheh sesi polici po zbaton ligjin i duket se polici po ushtron terror mbi tė,e kėshtu po ngjan edhe nė mes disa njerėzve tė paditur ndaj muslimanėve.
    Popooo,mire mer cun,por dhe kur kerkon te replikosh duhet qe argumeni qesjell te konvinoje me shkrimin e parafolsit.Kjo qe ke shkruar , muuuundet te trajtohet nese hapet nje teme per Thacin.Cfar pergjigje te jap une ty.Pra ne kete rast ndaj hoxhes paskan zbatu ligjin dhe ai e ka kuptu gabim kete?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 08-08-2011 mė 05:47
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Popooo,mire mer cun,por dhe kur kerkon te replikosh duhet qe argumeni qesjell te konvinoje me shkrimin e parafolsit.Kjo qe ke shkruar , muuuundet te trajtohet nese hapet nje teme per Thacin.Cfar pergjigje te jap une ty.Pra ne kete rast ndaj hoxhes paskan zbatu ligjin dhe ai e ka kuptu gabim kete?
    Mirė,pajtohem me juve por ju nuk po pajtoheni me veten tuaj si duket. Ju vet keni thėnė nė njė postim mė herėt atje se:"Islamiket shqiptare po ushtrojen dhune dhe terror te vazhdueshem...",prandaj unė e kam hijezuar vetėm kėtė varg,a shikon ti?!!
    Dhe tė kam kundėrshtuar nė kėtė fjali sepse nuk mund t'i njollosėsh tėrė 'islamikėt shqiptarė' si njerėz terrorista,pa asnjė tė vetmin fakt.

Unė them:"Para se tė flasėsh mendo...sepse posa nuk fol,fjala ėshtė rob i yti dhe kur flet ti bėhesh pastaj robi i saj".

PAQE!

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Mirė,pajtohem me juve por ju nuk po pajtoheni me veten tuaj si duket. Ju vet keni thėnė nė njė postim mė herėt atje se:"Islamiket shqiptare po ushtrojen dhune dhe terror te vazhdueshem...",prandaj unė e kam hijezuar vetėm kėtė varg,a shikon ti?!!
    Dhe tė kam kundėrshtuar nė kėtė fjali sepse nuk mund t'i njollosėsh tėrė 'islamikėt shqiptarė' si njerėz terrorista,pa asnjė tė vetmin fakt.

Unė them:"Para se tė flasėsh mendo...sepse posa nuk fol,fjala ėshtė rob i yti dhe kur flet ti bėhesh pastaj robi i saj".

PAQE!
    Pa me jep ti nje version se si mund te shkruhet ndryshe.
    gazetat amerikane...."Shqiptart jane te dhunshem"/Shqiptaret jane vene ne krye te mafjes amerikane, etj.dhe une fyhem dhe per kete futem ne kete forum qe te jap kontributin tim, qe sebashku te mund te ndyshojme per mire.
    Radhe tjete do ta shkruaj keshtuaslamiket shqiptare po ushtrojne dhune dhe terror te vazhdueshem, pervec Eltony qe eshte praktikant i ndershem.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    gazetat amerikane...."Shqiptart jane te dhunshem"/Shqiptaret jane vene ne krye te mafjes amerikane, etj.dhe une fyhem dhe per kete futem ne kete forum qe te jap kontributin tim, qe sebashku te mund te ndyshojme per mire.
    Radhe tjete do ta shkruaj keshtuaslamiket shqiptare po ushtrojne dhune dhe terror te vazhdueshem, pervec Eltony qe eshte praktikant i ndershem.

Pse nuk shkruan ti Nesti se sa amerikan jane vrare ne Greqi nga terroristet ekstremiste greke ...?
    I kam shkruajtur njehere ne forum me shifra ,data dhe ngjarje (me shume se 30 vete)....
    por si forum'' shqiptar'' qe jemi dhe vdesim per greket ...i fshime dhe leme'' krimet e myslymaneve turq shqiptar '':P
    mos peshty ne pjaten ku ke ngrene buke e ha o Nesti se kur haje te pelqente ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Une do ti thoja Hamit Kamberit, te kthej ne besimin e te pareve dhe do te shpetoje njere dhe pergjithmone nga dajaku.Islami eshte dhune.them te verteten,ketu po ben palle Janullatus qe eshte grek dhe jo me te flitet per te dhunuar nje teolog shqiptar.Islamiket shqiptare po ushtrojen dhune dhe terror te vazhdueshem dhe si qeveria dhe populli, bejne te pa diturin.Vrasja e Tivarit,rrahjet ne xhamine e Durresit, ,ky rasti ne Kosove, vrasja e amerikane neGjermani, grupe te tjera te kapura ne flagrance, te tjere ne Maqedoni, e pra keto mjaftojne,qe secili ti therrase mendjes dhe te gjej rrugen e vertete, e ti lene keto mbeturina te pellasin ne xhamite e tyre vetem,si peshku pa uje.Sa shume kemi folur ,por sa pak ndjene shqiptaret.
    Ti do tju thoje ,kthenu aty ku ka knaqesiseksuale ,aty nuk do te rraheni por do te keni shfrenime me bollek ,do te keni droge sa te doni ,do te keni knaqesin per berjen e seksit me kend te doni ,dhe ku te doni ,ne dashi edhe ne parke apo ne autobuza ,pse jo edhe ne kisha sikur qe kan be disa prifta ,dhe do te keni mundesin edhe me be ngacmime e pedofili ....,a ket do tju thuash te bejn aaa?
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Pse nuk shkruan ti Nesti se sa amerikan jane vrare ne Greqi nga terroristet ekstremiste greke ...?
    I kam shkruajtur njehere ne forum me shifra ,data dhe ngjarje (me shume se 30 vete)....
    por si forum'' shqiptar'' qe jemi dhe vdesim per greket ...i fshime dhe leme'' krimet e myslymaneve turq shqiptar '':P
    mos peshty ne pjaten ku ke ngrene buke e ha o Nesti se kur haje te pelqente ....
    Bravo saura, gjithmon patriote dhe vigjilentve, kunder armiqve te shqiperis, qe tashme jane me bollek nenshtetas shqiptare,por jo shqiptare

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    O i nderuari im shkruaje si tė duash ti sepse nuk qon peshė kjo gjė krahas sė vėrtetės. Mirpo t'a keni parasysh se kur thuani islamikėt t'mos i pėrfshini tė gjitha pa pasur asnjė argument,apo nėse keni sjelleni kėtu por nuk di t'kem bėrė unė ndonjė terror.

PAQE!

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    meduket se ketu nuk jemi ne forum grek , por shqiptare.hap nje teme tjeter dhe diskutojme per krimet greke.Ketu eshte kjo teme dhe permbaju asaj.Mos u merrni si kalamajt, jo je grek jo pserse nukflet per greket.Ke nje keqkuptim, si duket dhe ti qe je e shqipnise se mesme mendon se ortodoksit qenkan greke?Epo dhe kjo.
    ,
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Tashti pas nje viti e kusur , a mund te na sjelle kush nje lajm, se si perfundoi kjo ngjarje?
    Kurgjo e jashtezakonshme nuk ndodhi, u pa qe feja islame eshte larg paqes, dashurise, respektit dhe u pa qe keto fjale feja islame i ka fshire moti nga fjalori i saj.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    meduket se ketu nuk jemi ne forum grek , por shqiptare.hap nje teme tjeter dhe diskutojme per krimet greke.Ketu eshte kjo teme dhe permbaju asaj.Mos u merrni si kalamajt, jo je grek jo pserse nukflet per greket.Ke nje keqkuptim, si duket dhe ti qe je e shqipnise se mesme mendon se ortodoksit qenkan greke?Epo dhe kjo.
    ,

Jo ta them kete sepse nuk len rast pa vjelle kunder shqiptareve dhe atyre myslimane me shume ....
    je personi me antishqiptar ketu ne forum ,nuk di as te mbulohesh si te tjeret qe fusin koken ne rere si struci
    e menderen e lene perpjete ....

sa per kalama e thene nga nje person qesharak si puna jote eshte lavderim per mua .
    Te siguroj Nesti se po te ishe ortodoks shqiptar do te ishe turpi i tyre ...
    ortodoksit e vertete shqiptar nuk jane te nivelit tend ...
    o po ky ...
    e mire zhgaravit per qefin tend
    se kemi me ke te tallemi
    nivele shume te larta te kultures greke
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 10-08-2011 mė 16:10
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •