Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ty te duket normale qe vellezerit e tu te ashtquajtur musliman ushtrojne dhune ndaj imanit? Po behet fjale per persona fetare qe vene e falen ne xhami dhe jo per persona rrugesh qe godasin rastesisht nje iman pa arsye. A eshte e lejueshme kjo sjellje ndaj nje imani per ty?

Lere hoxhen anash se nuk e rruajm per te se mysliman eshte, pfffff...
    Por, ē'fare te ju bejm ketyre tjereve qe dalin para kamerave dhe thone se: "Kam vrare kete njeri, kam vrare ate njeri" ??

Ēiko, nermal qe nuk eshte nermale te ushrojsh dhune ndaj nje personi, qoft hoxhe apo prift.
    Me ē'fare emri ofendues duhet te ofendoj vetem pse e perdor ate shprehjen "qe vellezerit e tu" ???
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Lere hoxhen anash se nuk e rruajm per te se mysliman eshte, pfffff...
    Por, ē'fare te ju bejm ketyre tjereve qe dalin para kamerave dhe thone se: "Kam vrare kete njeri, kam vrare ate njeri" ??

Ēiko, nermal qe nuk eshte nermale te ushrojsh dhune ndaj nje personi, qoft hoxhe apo prift.
    Me ē'fare emri ofendues duhet te ofendoj vetem pse e perdor ate shprehjen "qe vellezerit e tu" ???
    Ku e pe ofendimin ti? A nuk i quani muslimanet vellezer ju? apo kur bejne dicka jo te mire i hidhni poshte ju ?
    Vellai eshte vella ne te mire e ne te keq.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    shteti dhe bashkesia Islame jan te aft per me i zgjidh keto probleme , ka institucione kompetente qe mirren me keto probleme.

mia@ , paske marr hov te madh dicka me kto temat fetare , a mos ka te bej kjo me ramazanin dhe ti po don ket muaj ta kalojsh duke u perkushtu me shum se muajt tjer per fe :P
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    shteti dhe bashkesia Islame jan te aft per me i zgjidh keto probleme , ka institucione kompetente qe mirren me keto probleme.

mia@ , paske marr hov te madh dicka me kto temat fetare , a mos ka te bej kjo me ramazanin dhe ti po don ket muaj ta kalojsh duke u perkushtu me shum se muajt tjer per fe :P
    Po mo ka institucione kompetente, por ka dhe per ata prifterinjte e te krishteret qe nuk lini rast pa diskutuar ju ne forum.
    Nese don ta dish une kam shoqe qe agjerojne, por i respektoj. As nuk diskutojme pse apo qysh, por as ato nuk me detyrojne te besoj ate qe besojne ato.
    Ketu ne forum ne fakt shoh nje ekstremizem te demshem qe fatmiresisht se kam ndeshur kurre te ato apo te te tjere me te cilet kam rene ne kontakt.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Po mo ka institucione kompetente, por ka dhe per ata prifterinjte e te krishteret qe nuk lini rast pa diskutuar ju ne forum.
    Nese don ta dish une kam shoqe qe agjerojne, por i respektoj. As nuk diskutojme pse apo qysh, por as ato nuk me detyrojne te besoj ate qe besojne ato.
    Ketu ne forum ne fakt shoh nje ekstremizem te demshem qe fatmiresisht se kam ndeshur kurre te ato apo te te tjere me te cilet kam rene ne kontakt.
    Nje ngjarje qe ka ndodh para 1 viti dhe qe esht diskutu ne forum , prap hapet tema , duke pyetur , a u zgjidh problemi i hoxhes se rrahur. Kan ngel pa tema , fillojn per se dyti i hapin te njejtat

Edhe un kam pasur koleg krishter shqiptar , por i respektoja dhe me respektonin , ma uronin Bajramin , as sbehet llafi te me quanin turk ose jevg , asesi , prandaj kur hyra ne forum , thash , cka u be tash, pse kto kaq anti-musliman.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    .
    A ju ke thene atyre shoqeve qe un ju shaj fene non stop ne FSH, sigurisht qe jo, shoqe ju hiqesh, por sapo ato kethejne shpinen, ti ju leshon thikat..
    Hipokrite e tmerrshme qenke oj ti ish konviktorja e qytetit te studentit....

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    A ju ke thene atyre shoqeve qe un ju shaj fene non stop ne FSH, sigurisht qe jo, shoqe ju hiqesh, por sapo ato kethejne shpinen, ti ju leshon thikat..
    Hipokrite e tmerrshme qenke oj ti ish konviktorja e qytetit te studentit....
    E ke shume gabim se nuk ndryshoj shume nga ato ne shije, veshje, mendime etj, vecse ato besojne ne fe e une jo.. Ato nuk e pelqejne mbulesen koke e kembe gjithashtu e as nuk mbajne shami rrugeve pervecse ne xhami. Nuk kam pse te shtirrem. nese nuk do puqesha me to nuk shoqerohesha fare fundja se nuk me lidh asnje lloj interesi me to.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk eshte cudi qe ta kene rrahur te shkretin. Ka shume ekstremista muslim. Disa i kemi, qe notojne neper forum dhe ketu.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Ku e pe ofendimin ti? A nuk i quani muslimanet vellezer ju? apo kur bejne dicka jo te mire i hidhni poshte ju ?
    Vellai eshte vella ne te mire e ne te keq.

Pse po e luan rrolin e budalles ??
    Nuk jane vellezerit e mi ata te cilet ushtrojn dhune ndaj nje hoxhe apo prifti, mori, merr vesh t'i apo hiq ???
    Vellezerit e mi mysliman, jane ata te cilet kane kulture, edukate dhe moral te paster, mori, merr vesh t'i apo hiq ???
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Pse po e luan rrolin e budalles ??
    Nuk jane vellezerit e mi ata te cilet ushtrojn dhune ndaj nje hoxhe apo prifti, mori, merr vesh t'i apo hiq ???
    Vellezerit e mi mysliman, jane ata te cilet kane kulture, edukate dhe moral te paster, mori, merr vesh t'i apo hiq ???
    ti ke fytyre dhe flet per edukate morale dhe kulture qe me shave dhe peshtyve se pse thashe qe nene e mire nuk e flijon foshnjen per hir te fese?
    s'ma nxe goja te te cilesoj me nje fjale qe e meriton

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •