Tash edhe shqiptar e bere kete jevgun.Mos te duket gje i bardhe ky tatlia?
Mjere per plisin kush e ka felliqur ne koke.Nuk eshte faji i tij,faji eshte i atyre qe sponsorizuan ardhjen e tij dhe tjereve ne Kosove.
E sheh veten zarushe hanem,qe tema flet kunder atyre qe jane te turqizuar siq eshte puna jote ketu.
Tema nuk flet kunder shqiptareve,por flet per ata qe po shkruajne shqip edhe ketu ne forum gjersa trurin dhe shpirtin e kane te turqizuar.
Prape nuk ju ve faj aq dini aq shkruani,aq beni.Turqia ka punuar ne keto troje per 500 vjet dhe nuk eshte qudi qe ka lene ndonje fare aty-ketu.
Po e shohė se shumė lehtė njeriu mund tė preket nga kjo temė, ku shumė njerėz qė shfrytėzojnė rastin qė tė kalojnė nė sulm kundėr formės sė religjionit islam qė praktikohet nė mjedisin tonė dhe kur kjo ndodhė atėherė paraqiten nė skenė "mbrojtėsit" e muslimanizmit kudo qė tė jenė. Gjė qė ndoshta edhe unė kam bėrė me rastin e ndikimit kancerozė wahabist nė mjedisin tonė por le tė kthehemi mbrapa tek tema e ēdo ndikimi tė dėmshėm qė vjen nga jashtė nė kėtė rast turk, le ta shofim kėtė si kritik konstruktive dhe ti lėmė anash ofendimet se ky ėshtė me tė vėrtet njė problem qė ndoshta sot nuk duket edhe aq i madh por ne duhet qė tė mendojmė se ēfarė tė thesari kulturor ne ia lėmė gjeneratave vijuese. A thua cka do tė mendoj njė shqiptarė nėse rastėsisht pas 20-30 viteve do tė hyjė (nėse do tė jetė e mundur) po nė kėtė temė? Cka do tė mendojė ai/ajo? Krenari apo neveritje?
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Une jam me shume burre se ju nuk lexoj neper forume edhe as qe me intereson te bej propagandhe per dicka them vetem ate qe nuk besoja qe pashe ata vet na bejne asha edhe nuk pranojne emrin tone ne librin qe vete nje nga botuan
Ok perse keta burra nuk jane ngritur kunder ketij libri une kete gje se kutoj...?
nga takimet qe kam patur deri tani me keta koke katroret arbanitas pershtypjen qe me kane dhene eshte qe shqipen se flasin ne asnje menyre edhe qe ne fillim na silleshin me keq se greket ......
tani nese ju nuk ju pelqen se ata nuk ndjehen shqipetar mua sme behet vone [er ta sepse nuk kane asnje ngjashmeri me ne jane komplet si spiunet e janines
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
...bagel quhet ekskrementi i lopes ne gegnishten truallsore....nuk ju ka faj kushe se ju kane mbyllur 50 vjet ne kafaz.....emancipoheni, andej kufirit i keni shqiptaret autokton.....nese doni te mesoni shqip.....kurse neve si shqiptare na mjafton fakti, se shqiptaret jane europjan, autokton, dhe musliman, banore te tokes antike.....dhe perkundrazi, ne i mirepresim mysafiret ashtu si i ka hije nje shqiptari musliman.....ke ndegju per mikpritjen shqiptare ???....e lavderojn kronistet europjan si "legjendare" ne krahasim me ato te popujve tjere......nese "nje pjese" e europes nuk i mirepret muslimanet "joeuropjan", atehere kete detyre te ndershme do ta marin ne shqiptaret musliman persiper.....
tungi.....
albanish by nature
Ju pastaj do tna tregoni per shqiptarizem dhe turqizime , u mor vesh se cka u dhemb juve , prej kur e pash kete tem e disha se ku jeni duke goditur , Islami esht problemi juaj dhe gjithcka qe ka te beje me Islam.
E deshmova se italianizimi e greqizimi i shqiptarve esht ne piken me te lart , por ja qe juve mirreni me gjoja turqizimin e shqiptarve.
Mos harro se dhe Shqiperia e Kosova dhe gjysma e Maqedonis jan me musliman, Europa per .... sikur ti cdoher dyert i ka te hapura.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Ne shqip e kam mesuar si lopa bajges keto fjale tende vine nga ndonje gjuhe tjeter ...
te falenderoj qe nuk more vesh irone time edhe more mundimin te me shpjegosh edhe te shkruash kaq shume reshta per bajget e lopes
shqiperia do mbetet jashte evropes per hir te myslove....
ne 50 ne kafaz me xhaxhin po ju me titon edhe me millosevickon si kaluat?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 10-08-2011 mė 17:04
Krijoni Kontakt